Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 60-61-62-63-64

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 60-61-62-63-64

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 60 ΕΔΩ 61 ΕΔΩ 62 ΕΔΩ
63 ΕΔΩ 64 ΕΔΩ

Επεισόδιο 60

Ο Αλέξανδρος, αλλά και ο Σάκης, αγωνιούν με την εξαφάνιση της Όλγας και της μικρής Λήδας, που για δεύτερο 24ωρο δεν έχουν δώσει σημεία ζωής.

Ο Θεοχάρης τηλεφωνεί στον Παύλο και τον φέρνει σε δύσκολη θέση όταν του ζητά να πάψει ο γιος του να ενοχλεί την Άννα. Παράλληλα, ο Ορφέας, συναντάει και πάλι τη μητέρα του, μ’ αντάλλαγμα όπως πάντα την ψυχική του ισορροπία.

Ο Άγγελος αρχίζει να βλέπει σοβαρά την προοπτική μιας σχέσης με την Αφροδίτη. Στο μεταξύ η Τατιάνα φτάνει στο Λονδίνο, όπου συναντάει τυχαία τον Τόνυ στη παμπ του Ιωσήφ και μια αμοιβαία έλξη αναπτύσσεται μεταξύ τους. Κι ενώ η Άννα εξακολουθεί να σκέφτεται τον Αλέξανδρο, εκείνος ταξιδεύει στα Μετέωρα ανησυχώντας πλέον ότι η ζωές της Όλγας και της κόρης του βρίσκονται σε κίνδυνο.

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Ο Αλέξανδρος ψάχνει απεγνωσμένα την Ολγα με τη Λήδα

Επεισόδιο 61

Ο Αλέξανδρος με τον Σάκη αναζητούν απεγνωσμένα την Όλγα και τη Λήδα. Ο Τόνυ και η Τατιάνα γνωρίζονται κάπως καλύτερα και η έλξη είναι αμοιβαία και πολύ έντονη. Η Αφροδίτη αρχίζει και προσέχει όλο και περισσότερο τον εαυτό της και ο Παύλος με τη Μάρθα καταλαβαίνουν ότι κάτι τρέχει.

Στο μεταξύ, ο Ορφέας δίνει ένα βασικό στοιχείο στην αστυνομία το οποίο μπορεί να τους οδηγήσει στη σύλληψή του. Ο Παύλος δείχνει έναν παιδικό ενθουσιασμό και κάνει μια έκπληξη στη Μάρθα. H Θάλεια με τη συμμορία της κάνουν μια ακόμα ληστεία στην Αίγινα, αυτή τη φορά όμως κάτι πάει στραβά. Πάρτι έκπληξη οργανώνει η Βέρα για τον Θεοχάρη και ακάλεστη εμφανίζεται η Μαργκώ! Στο ίδιο πάρτι, ο Τόνυ με την Τατιάνα έρχονται πολύ κοντά. Ο Άλεξ μαθαίνει κάτι φρικτό που έχει άμεση σχέση με την Όλγα και τη Λήδα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επεισόδιο 62

 Ο Αλέξανδρος τρελαίνεται από αγωνία για την τύχη της Όλγας και της Λήδας. Όταν, τελικά, μαθαίνει πως είναι καλά, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα τεράστιο δίλημμα.

Παράλληλα ο Τόνυ και η Τατιάνα προσπαθούν ν αγνοήσουν την έντονη έλξη που νιώθουν ενώ η Άννα είναι χαρούμενη που βγήκε η Αμαλία από το Ίδρυμα. Η σύλληψη της Θάλειας ανακουφίζει τον Ορφέα ενώ η αστυνομία προβληματίζεται για την δράση του κατά συρροή δολοφόνου. Μια φράση, καθαρά ειπωμένη, από την Αμαλία αναστατώνει πολύ τον Θεοχάρη.

Η απαίτηση της Άννας να μεταφερθεί η Αμαλία στο σπίτι της, όπου τώρα κατοικεί η Βέρα με τον μικρό Μάριο, αναστατώνει την τελευταία και φέρνει σε τρομερό δίλημμα τον Θεοχάρη. Η Νικόλ, αρνείται να δεχτεί πως οι ζαλάδες της οφείλονται σε ψυχολογικά αίτια κι ανησυχεί για την υγεία της.

Επεισόδιο 63

Η Τατιάνα προσπαθεί ν’ αποφεύγει τις συναντήσεις με τον Τόνυ, νιώθοντας τρομερή αμηχανία όταν βρίσκεται κοντά του. 

Την ίδια στιγμή η Μαργκώ συγκεντρώνει πληροφορίες γύρω από το άτομό της.
 Η τυχαία συνάντηση της Ελένης μ’ ένα νεανικό φλερτ από το λύκειο, πυροδοτεί τη ζήλια του Ορφέα, κάνοντάς τον επικίνδυνο. 
Ο Αλέξανδρος, προκειμένου να μην τον αποκόψει η Όλγα απ’ την κόρη του, δέχεται τον όρο να μην αποκαλύψει ποτέ την αλήθεια στην Άννα.
Στο μεταξύ οι αναμνήσεις, οδηγούν τα βήματα της Αμαλίας.. στην αγκαλιά του Θεοχάρη.

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Συλλαμβάνουν τον Ορφέα!

Επεισόδιο 64

 Η ζήλεια του Ορφέα για την Ελένη γίνεται ανεξέλεγκτη βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια και όσους είναι κοντά της. Ο Αλέξανδρος έχει αποδεχτεί ότι με την Άννα δεν θα είναι ποτέ πια μαζί αλλά η αγάπη του για κείνη τον βασανίζει, όπως βασανίζει και την Άννα.

Η Τατιάνα προσπαθεί να πολεμήσει την έλξη που νιώθει για τον Τόνυ ενώ παράλληλα ανησυχεί πολύ για το τι θα γίνει από τον κατά συρροή δολοφόνο τον Ιανουάριο. Η Αμαλία συνέρχεται μέρα με την μέρα και διεκδικεί την προσοχή του Θεοχάρη γεγονός που αγχώνει και ανησυχεί την Βέρα. Την ίδια ώρα η Μαργκώ κάνει νέα σχέδια για την καταστροφή του Θεοχάρη.


Τα επόμενα επεισόδια 65-66-67-68-69 ΕΔΩ

70-71-72-73-74 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

58 ΕΔΩ

59 ΕΔΩ
60 ΕΔΩ
61 ΕΔΩ
62 ΕΔΩ
63 ΕΔΩ
64 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Το Τατουαζ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ