Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 55-56-57-58-59

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 55-56-57-58-59
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 55 ΕΔΩ 56 ΕΔΩ 57 ΕΔΩ
58 ΕΔΩ 59 ΕΔΩ

Επεισόδιο 55

Εξ αιτίας του βανδαλισμού της ταβέρνας του Παύλου και της Μάρθας, ο Αλέξανδρος αναβάλλει το ταξίδι του στο Λονδίνο, ενώ η Άννα έρχεται πιο κοντά με τον Τόνυ. Ο Ορφέας και η Ελένη ζουν τις μέρες του μέλιτος, την ώρα που εκείνος στήνει παγίδα στο επόμενο θύμα του. Παράλληλα ο Θεοχάρης βρίσκεται μπροστά σ’ ένα δίλημμα, με αφορμή την επικείμενη έξοδο της Αμαλίας από το Ίδρυμα. Η Τατιάνα, μετά τον βανδαλισμό της ταβέρνας, προειδοποιεί τον Αλέξανδρο ότι αυτός και η οικογένεια του κινδυνεύουν. Ο Ορφέας εξακολουθεί να παίζει με την Αστυνομία το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Η Θάλεια εκβιάζει το γιο της: «Ξέρω ότι είσαι ο δολοφόνος. Δεν έχεις άλλη επιλογή από το να…»

Το τατουάζ Επεισόδιο 56

Η Άννα, μαθαίνει έκπληκτη μέσω της Νικόλ, ότι ο Τόνυ αγόρασε το κτίριο που στεγάζεται η σχολή της Βέρας, για να την προστατεύσει απ’ την έξωση. Παράλληλα η Βέρα, πιέζεται από τον Θεοχάρη να παραμείνει σπίτι τους, ενώ η Άννα έχει αντίθετη γνώμη με τον πατέρα της. Πιστεύει ότι η μετακίνηση της Αμαλίας εκεί όπου έζησε ευτυχισμένα χρόνια θα την ωφελήσει. Η οικογένεια Μελά προσπαθεί να ξαναβρεί τους ρυθμούς της, τη στιγμή που ο Ορφέας μη μπορώντας να κρατηθεί μακριά απ τα ζωώδη ένστικτά του «χτυπά» ξανά, προκαλώντας θλίψη αλλά κι αγανάκτηση στην Τατιάνα. Μετά από αλλεπάλληλες συγκρούσεις μάνας και γιου, η Μαργκώ εμφανίζεται στον Τόνυ, κρατώντας «λευκή σημαία». Στο μεταξύ ο Αλέξανδρος, ανακαλύπτει τον άντρα που απειλούσε τη ζωή της κόρης του, αποσκοπώντας στο χωρισμό του με την Άννα.

Αποκάλυψη: «Το τατουάζ»: Αυτό είναι το τέλος των γυναικών

Το τατουάζ Επεισόδιο 57

Ο Αλέξανδρος βγαίνει εκτός εαυτού και με βία αποσπά μια πολύ σημαντική πληροφορία από τον ντεντέκτιβ. Η Μαργκώ φαίνεται πως έχει μετανιώσει για τον σκληρό τρόπο που φέρθηκε στον Τόνυ και την Άννα. Ο Παύλος έχει πλέον την καινούρια βάρκα στα χέρια του και πάει την πρώτη του βόλτα μαζί με την Μάρθα, για το γούρι! Λίγο αργότερα η Αφροδίτη και ο Άγγελος πάνε βόλτα με τη βάρκα και έρχονται πιο κοντά από ποτέ… Ο Θεοχάρης στενοχωριέται που η Έμιλυ έχασε το σπίτι της και της κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Στο μεταξύ, η Ελένη και ο Ορφέας επιστρέφουν από το ταξίδι του μέλιτος και ανακαλύπτουν ότι κάποιος μπήκε στο σπίτι τους… Η Άννα είναι στο σπίτι με τον Τόνυ, όταν ο Αλέξανδρος αποφασίζει να της κάνει έκπληξη…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το τατουάζ Επεισόδιο 58

Ο Αλέξανδρος, με δυσκολία, καταφέρνει να συναντήσει την Άννα, χωρίς όμως να μπορέσει να της πει την αλήθεια την ίδια ώρα που η Όλγα αγωνιά για την ζωή της κόρης της. Ο Ορφέας και η Ελένη προβληματίζονται για την καταστροφή του νυφικού και οι υποψίες του Ορφέα στρέφονται στο πιο μισητό του πρόσωπο. Η Τατιάνα βρίσκεται αντιμέτωπη με το άλυτο μυστήριο του νέου φόνου, ενώ ο κατά συρροή δολοφόνος αποκτά ένα ιδιότυπο παρατσούκλι. Ένα νέο πρόβλημα στην δουλειά αναστατώνει τον Θεοχάρη. Ο Αλέξανδρος αποφασίζει να αντιμετωπίσει στα ίσα τον Τόνυ. Η σύγκρουση μεταξύ τους είναι αναπόφευκτη.

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Ο Αλέξανδρος ψάχνει απεγνωσμένα την Ολγα με τη Λήδα

Το τατουάζ Επεισόδιο 59

Η απόκρυψη του ερχομού του Αλέξανδρου στο Λονδίνο, καθώς και οι κρυφές επαφές της Άννας μαζί του, εξαγριώνουν τον Τόνυ. Το σαμποτάζ της Μαργκώ εις βάρος του Θεοχάρη, όχι μόνο δεν εξελίσσεται όπως το είχε υπολογίσει, αλλά κινδυνεύει να της γυρίσει και μπούμερανγκ. Η Βέρα και Θεοχάρης ετοιμάζουν πυρετωδώς το νέο σπίτι της Αμαλίας. Στο μεταξύ η Αφροδίτη αρχίζει να κάνει όνειρα για αυτήν και τον Άγγελο. Η Θάλεια δεν διστάζει να εκβιάσει το ίδιο της το παιδί, δημιουργώντας για μία ακόμη φορά στον Ορφέα έντονη συναισθηματική αναστάτωση. Τέλος, η πιθανότητα να μιλήσει ο Αλέξανδρος στην Άννα, βάζοντας έτσι σε κίνδυνο τη ζωή της κόρης του, πανικοβάλει την Όλγα με αποτέλεσμα να κάνει ακραίες κινήσεις.

Τα επόμενα επεισόδια 60-61-62-63-64 ΕΔΩ
65-66-67-68-69 ΕΔΩ

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Αντιστροφή ρόλων για Αλικάκη – Παπούλια

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

51 ΕΔΩ
52 ΕΔΩ
53 ΕΔΩ
54 ΕΔΩ
55 ΕΔΩ
56 ΕΔΩ
57 ΕΔΩ
58 ΕΔΩ
59 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Το Τατουαζ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ