Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της νέας σειράς ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28

Η αντίδραση του Παύλου στην αποκάλυψη της Ζωής, ότι είναι παρθένα και έγκυος, δεν είναι και η καλύτερη. Η Ζωή αποφασίζει να τον κρατήσει σε απόσταση.

Η Μαρίνα και ο Άρης ετοιμάζονται, για την εξωσωματική στην παρένθετη. Στην κλινική όμως τα τελευταία δείγματα του Άρη, καταστρέφονται από λάθος. Η Μαρίνα το ανακαλύπτει και έρχεται σε μια πολύ περίεργη συμφωνία με τον γιατρό. Μετά τις αποκαλύψεις του Λαμέρα, ο Βίκτωρας κρατάει το Θωμά στο χέρι και απαιτεί να του μεταβιβάσει τις μετοχές του. Η Ζωή πολύ στεναχωρημένη, μιλάει στην μητέρα της για την αντίδραση του Παύλου και εξομολογείται την αγωνία της για το πώς θα είναι το μέλλον της. Η Σοφία βγαίνει ραντεβού με το προξενιό της Βασιλικής και τους βλέπει ο Μενέλαος. Ο Άρης ενημερώνει την Ζωή, ότι η γυναίκα του είδε το βίντεο που της έστειλε. Η Μαρίνα παίρνει την Ζωή τηλέφωνο και της ζητάει να συναντηθούν.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

Επεισόδια

24 ΕΔΩ
25 ΕΔΩ
26 ΕΔΩ

27 ΕΔΩ
29 ΕΔΩ
30 ΕΔΩ
31 ΕΔΩ
32-33-34-35 ΕΔΩ
36-37-38-39-40 ΕΔΩ
Όλες οι πληροφορίες για τη νέα σειρά ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Παρθενα Ζωη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αισθηματικές Αστρολογικές Προβλέψεις Μαΐου 2024

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2024 για το ζώδιό σου! Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Μάιο ανάλογα με τις αστρολογικές...