Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας 27/11-3/12: Θα πέρασουν δύσκολα αυτά τα 6 ζώδια!

Τι φέρνει η νέα εβδομάδα 27/11-3/12 για κάθε ζώδιο

Δειβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις από την Μαρία Ραπτοδήμου όπως τις δίνει στο.e-zwdia.gr


Κριός

Φίλε Κριέ, η εβδομάδα αυτή είναι έντονη λόγω της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Τοξότη – Διδύμων και θα σε επηρεάσει έντονα στα θέματα επικοινωνίας με το στενό σου περιβάλλον αλλά κυρίως σε θέματα φιλοσοφίας, έρωτα και διασκέδασης.

Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου και είναι εμφανές ότι η διάθεσή σου ανεβαίνει, θέλεις να περάσεις καλά με παρέες που μπορείς να συζητήσεις διάφορα θέματα φιλοσοφικού περιεχομένου, να συνδυάζεις φαγητό, ποτό και διασκέδαση αξιοποιώντας την κάθε μέρα. Προσοχή γιατί είναι πιθανές τυχόν υπερβολές αλλά και αδιαφορία για τις τρέχουσες υποχρεώσεις και μπορεί να εκτεθείς. Συναισθηματικά, είναι τώρα η στιγμή να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και να διασκεδάσεις μαζί του χωρίς να εμβαθύνεις σε δυσκολίες ή προβλήματα. Προσοχή σε ταξίδια που μπορεί να θέλεις να κάνεις μαζί του γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εμπόδια. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανό να προκύψει γνωριμία μέσω παλιών φίλων ή εξ αγχιστείας συγγενών που θα σου ανεβάσουν το κέφι και την αισιοδοξία.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Τοξότη – Διδύμων την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου σου δημιουργεί έντονη υπερευαισθησία αλλά και τάση για να ωραιοποιείς ανθρώπους και καταστάσεις, γι’ αυτό καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός στο ποιον εμπιστεύεσαι τόσο στο κοντινό σου περιβάλλον, όσο και σε άτομα που δεν συναναστρέφεσαι συχνά μαζί τους. Σκέψου καλά και δες καθαρά χωρίς την φαντασία σου να δουλεύει για να μην είσαι εσύ αυτός που θα πληγωθείς στο τέλος. Συναισθηματικά, καλό θα ήταν να μην επιδιώξεις να οριστικοποιήσεις καταστάσεις που μπορεί να επηρεάζουν την σχέση σου, γιατί είναι πιθανό να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα και τα αποτελέσματα να είναι απογοητευτικά για εσένα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανό να έχεις νέες γνωριμίες στις κοινωνικές εκδηλώσεις ή στις παρέες που θα βρεθείς, μην βγάζεις όμως γρήγορα συμπεράσματα γιατί είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείς.

Προσοχή ιδιαίτερη γιατί η αντίθεση Άρη από τον Ζυγό και Ουρανού στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει μεγάλες ανατροπές στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου αλλά και έντονους καυγάδες. Επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από την Άντα Λεούση με βάση την ημερομηνία γέννησής σου!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η έντονη Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα θα σε επηρεάσει σε οικονομικό επίπεδο και καλό θα ήταν να είσαι πολύ προσεκτικός στις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, αν είναι δυνατόν να προσπαθήσεις να τις μεταθέσεις σε επόμενο χρόνο.

Η Αφροδίτη την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου περνάει στον Τοξότη και σε κάνει να βγάζεις τα πιο έντονα συναισθήματά σου, αφού ζήλια και καχυποψία σε ταλαιπωρούν αλλά ταλαιπωρούν και το ταίρι σου. Είναι εξαιρετική εποχή για να δρομολογήσεις οικονομικά θέματα με τράπεζες, δημόσιο ή ασφαλιστικούς οργανισμούς γιατί το αποτέλεσμα θα είναι πολύ θετικό για εσένα. Επενδύσεις και δάνεια ευνοούνται και αν επιθυμείς να προβείς σε τέτοιες κινήσεις, κάνε τα απαραίτητα τώρα. Συναισθηματικά, μην μπαίνεις στην διαδικασία να εκφράζεις ζήλια και ανασφάλεια στο ταίρι σου ανεβάζοντας την ένταση στα πλήθη. Κάνε τις στιγμές με το ταίρι σου μοναδικές και εκτόνωσε την τόση ενέργεια σε έντονο πάθος και νύχτες που θα απολαύσετε και οι δύο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει που θα σου κόψει την ανάσα και θα σε κάνει να χάσεις την γη κάτω από τα πόδια σου.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Τοξότη – Διδύμων την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου σε ωθεί να κλείσεις εκκρεμότητες οικονομικές, θα πρέπει όμως να είσαι σίγουρος για τις κινήσεις σου και να μην ωραιοποιείς την κατάσταση ή α άτομα που εμπλέκονται γιατί τελικά θα βρεθείς να είσαι ο χαμένος. Καλό θα ήταν να αποφευχθούν οποιεσδήποτε κινήσεις οικονομικού χαρακτήρα και να μετατεθούν για αργότερα, με ξεκάθαρο μυαλό και λογική. Συναισθηματικά, είναι πιθανό να υπάρξουν στιγμές έντονης υπερευαισθησίας που να σε κάνουν να χάσεις την αυτοπεποίθησή σου και να ξεσπάσεις στο ταίρι σου. Προσπάθησε να μην χάσεις τον έλεγχο και μην βγάζεις συμπεράσματα, ούτε θετικά αλλά ούτε και αρνητικά. Ο κίνδυνος να απογοητευτείς από τις εξελίξεις είναι δεδομένος. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που να σε κάνει να ταραχτείς πολύ, καλό θα ήταν όμως να μην σε συνεπάρει το συναίσθημα και να αφήσεις τον χρόνο να περάσει για να δεις ξεκάθαρες προθέσεις.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η έντονη Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθείς αυτήν την εβδομάδα στον άξονά σου με τον Τοξότη σε κάνει υπερευαίσθητο και ευάλωτο και αυτό βγαίνει τόσο στις σχέσεις σου, όσο και στις συνεργασίες σου με μεγάλες πιθανότητες του να κάνεις λάθος, να βγάζεις συμπεράσματα που δεν απηχούν την πραγματικότητα και να ωραιοποιείς άτομα και καταστάσεις που εμπλέκεσαι.

Η Αφροδίτη την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου περνάει στον Τοξότη και έρχεται να τονίσει την ανάγκη σου για να σχετίζεσαι τόσο με ερωτικούς συντρόφους, όσο και με συνεργάτες. Η ανάγκη σου για να κρατάς ισορροπίες είναι εμφανής, εμφανής είναι και η τάση σου να ασχοληθείς με θέματα ομορφιάς αλλά και τέχνης. Στις σχέσεις σου, βγάζεις όλη σου την διπλωματία για να μην υπάρξουν κραδασμοί και διαμάχες, με μόνο σκοπό το να μην μείνεις μόνος σου, κάτι που σε τρομάζει. Συναισθηματικά, προσπαθείς να ικανοποιήσεις τις ανάγκες του συντρόφου σου και αυτό είναι κάτι που σε ευχαριστεί πάρα πολύ. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από τις συνεργασίες σου, καλό όλως θα ήταν να μην συμβιβαστείς σε περίπτωση που θεωρήσεις ότι δεν σε καλύπτει.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονά σου με τον Τοξότη την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου επηρεάζει εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του πρώτου με αρχές του δευτέρου δεκαημέρου και σε κάνει να νιώθεις έντονα συναισθηματικός, υπερευαίσθητος και ευάλωτος, σε τέτοιο σημείο που είναι πιθανό να μην μπορείς να διαχειριστείς καταστάσεις με ορθό τρόπο, αφού θολώνεις λόγω του έντονου συναισθήματος και της υποκειμενικότητας. Συναισθηματικά ξεσπάσματα είναι πιθανά και θα επηρεάσουν τόσο τις προσωπικές σου σχέσεις, όσο και τις συνεργασίες σου. Συναισθηματικά, η υπερχείλιση συναισθήματος που έχεις δεν σε αφήνει να δεις αντικειμενικά καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει με το ταίρι σου και πρόσεχε πως θα διαχειριστείς την κάθε περίπτωση γιατί μπορεί να περιμένεις περισσότερα από ότι ο άλλος είναι διατεθειμένος να δώσει και να πληγωθείς. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή μέσω των συνεργασιών σου, μην βγάζεις όμως άμεσα συμπεράσματα και άσε τον χρόνο να κυλίσει για να δεις τι πραγματικά συμβαίνει.

Η σύνοδος του Κρόνου με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη φέρνει συζητήσεις για θέματα που υπήρχαν από παλιά και καλό είναι να βάλεις την λογική σου για να βρεις λύσεις. Η αντίθεση του Άρη από τον Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές εντάσεις στον ερωτικό τομέα που θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες ως το 2025! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα στον άξονα Τοξότη – Διδύμων σε επηρεάζει έντονα στην διάθεσή σου αλλά και στην καθημερινότητα και την εργασία σου. Είναι πιθανό να αποκαλυφθεί παρασκήνιο που μπορεί να συμβαίνει εις βάρος σου αλλά και να εσύ να μην είσαι συγκεντρωμένος όσο πρέπει λόγω της φευγάτης διάθεσή σου, κάτι που μπορεί να φέρει λάθη και να σε εκθέσει.

Η Αφροδίτη την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου περνάει στον Τοξότη και βάζει τα δυνατά της για να εξομαλύνει τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου, να ισορροπήσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα και να σε κάνει να ασχοληθείς με την σωματική σου υγεία και την διατροφή σου. Προσοχή γιατί η έντονη επικριτική τάση αλλά και το να περνάς τα πάντα από ακτινογραφία μπορεί να κουράσουν τους γύρω σου. Συναισθηματικά, δείχνεις ότι θέλεις να διακριθείς και να γίνεις αγαπητός στην εργασία σου, κάτι που μπορεί να δυσαρεστήσει το ταίρι σου και να θεωρήσει εαυτόν παραμελημένο. Προσπάθησε να ισορροπήσεις το πρόγραμμά σου και να βρεις δραστηριότητες που μπορεί να κάνετε από κοινού για να έχετε χρόνο μαζί. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή να προκύψει μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον, μην προσπαθείς όμως να αναλύεις τα πάντα γιατί θα κολλήσεις στις λεπτομέρειες και θα χάσεις την ουσία.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Τοξότη – Διδύμων την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου έρχεται να αναστατώσει την καθημερινότητά σου αλλά και την διάθεσή σου και είναι πιθανό να προκύψουν προβλήματα τόσο σε επίπεδο καθημερινών υποχρεώσεων, όσο και σε εργασιακό επίπεδο ποτ θα σε κάνουν να απογοητευτείς από την συμπεριφορά συναδέρφων και ατόμων που συναναστρέφεσαι. Το να υπάρξει παρασκήνιο εις βάρος σου είναι πιθανό. Συναισθηματικά, πρόσεχε μην μεταφέρεις τις εντάσεις της δουλειάς στην σχέση σου γιατί το ξέσπασμα τόσο το δικό σου όσο και του συντρόφου σου θα είναι έντονο και θα σας επηρεάσει έντονα συναισθηματικά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει στον εργασιακό χώρο είναι πιθανό να μην είναι αυτό που εσύ φαντάζεσαι, αφού έχεις την τάση να ωραιοποιείς την κάθε κατάσταση και στο τέλος να πληγωθείς.

Η αντίθεση του Άρη από τον Ζυγό με τον Ουρανό στο Κριό φέρνει συγκρούσεις και ανατροπές σε οικογενειακό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο και καλό είναι να προσέξεις για να μην υπάρξουν απομακρύνσεις από άτομα που δεν θα ήθελες.

Λέων
Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Φίλε Λέοντα, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα στον άξονα Τοξότη – Διδύμων επηρεάζει τόσο τις ερωτικές σου σχέσεις, όσο και τις φιλικές σου με την διάθεσή σου να είναι υπερευαίσθητη και καλό θα ήταν να μην ωραιοποιείς ανθρώπους και καταστάσεις γιατί στο τέλος μπορεί να πληγωθείς.

Η Αφροδίτη την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου περνάει στον Τοξότη και η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα. Είναι αλήθεια ότι λάμπεις και όπου και αν βρεθείς γοητεύεις τα πλήθη. Θέλεις να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να δημιουργήσεις, να ασχοληθείς με ότι έχει σχέση με τις τέχνες αφού σου βγαίνει έντονα η καλλιτεχνική σου διάσταση. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις υπερβολικός και πομπώδης και αυτό να ενοχλήσει. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική περίοδος να ανανεώσεις την σχέση σου και να βιώσεις με το ταίρι σου έντονα αισθησιακές στιγμές που θα σας ανεβάσουν στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανή η νέα γνωριμία όπου και αν πας να διασκεδάσεις αφού η έντονη προσωπικότητά σου και η γοητεία σου δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Τοξότη – Διδύμων την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου έρχεται να κορυφώσει καταστάσεις με δικούς σου ανθρώπους τόσο σε ερωτικό, όσο και σε φιλικό επίπεδο. Καλό είναι να μην βγάλεις εύκολα συμπεράσματα και να μην περιμένεις από τους άλλους πράγματα που έχουν δείξει ότι δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν γιατί θα πληγωθείς. Συναισθηματικά, προσπάθησε να δεις καθαρά τι θέλει το ταίρι σου και να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που σας κόστισαν χρησιμοποιώντας την λογική. Διαφορετικά μπορεί οι αποφάσεις που θα πάρεις δεν θα είναι με ξεκάθαρο μυαλό και μπορεί να απογοητευτείς και να πληγωθείς από την συμπεριφορά του δικού σου ανθρώπου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει, δώσε χρόνο όμως για να δεις τι πραγματικά θέλει αυτός ο άνθρωπος από εσένα.

Η αντίθεση του Άρη από τον Ζυγό με τον Ουρανό στο Κριό φέρνει ξαφνικές ανατροπές στις σχέσεις σου με το στενό σου περιβάλλον και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις. Η σύνοδος του Κρόνου με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη σου δίνει την δυνατότητα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου χωρίς έντονους συναισθηματισμούς. Πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να γίνεις
σκληρός.

Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από τον Κώστα Λεφάκη: 4 συγκεκριμένα ζώδια καταστρέφονται συναισθηματικά και οικονομικά!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα στον άξονα Τοξότη – Διδύμων σε επηρεάζει έντονα και μπορεί να φέρει εντάσεις στην οικογένεια και σε θέματα που μπορεί να προκύψουν μέσα σε αυτήν αλλά και στον επαγγελματικό σου χώρο. Καλό θα ήταν να μην έχεις απαιτήσεις από ανθρώπους που σου έχουν δείξει πρακτικά τι είναι διατεθειμένη να κάνουν, γιατί είναι βέβαιο ότι θα είσαι εσύ που στο τέλος θα πληγωθείς.

Η Αφροδίτη την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου περνάει στον Τοξότη και η διάθεσή σου γίνεται πιο εσωστρεφής. Θέλεις να νιώσεις ζεστασιά και τρυφερότητα και να φτιάξεις ένα ιδανικό οικογενειακό περιβάλλον για εσένα και για τους οικείους σου. Είναι πολύ πιθανό να ασχοληθείς με την διακόσμηση του σπιτιού σου, με μόνο σκοπό να ομορφύνεις την οικεία σου και να νιώθεις όμορφα μέσα σε αυτήν. Προσοχή σε έντονη κυκλοθυμία αλλά και τάσεις εσωστρέφειας που μπορεί να κουράσουν τόσο την σχέση σου, όσο και την οικογένειά σου. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική εποχή για να δημιουργήσεις όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι και να αποπλανήσεις το ταίρι σου για να ζήσετε μαζί υπέροχες στιγμές για δύο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σου βγάλει επιθυμία αλλά και ανασφάλεια μαζί.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Τοξότη – Διδύμων την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου επηρεάζει εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του πρώτου με αρχές του δευτέρου δεκαημέρου και είναι πιθανό να φορτίσει την ατμόσφαιρα πολύ συναισθηματικά, εσύ να νιώθεις πολύ ευάλωτος σε κάποια πράγματα και καταστάσεις που βιώνεις. Καλό θα ήταν να προσέχεις και να μην βγάζεις συμπεράσματα για τους οικείους σου, γιατί είναι πιθανό να έχεις παρεξηγήσει συμπεριφορές, να έχεις ωραιοποιήσει καταστάσεις και στο τέλος να απογοητευτείς πάρα πολύ. Συναισθηματικά, η φόρτιση από τα οικογενειακά σου θέματα είναι πιθανό να περάσει στην σχέση σου και να υπάρξουν εντάσεις και δράματα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να βάλεις την λογική σου να δουλέψει, και την διαίσθησή σου για να αποφύγεις μελοδραματικές καταστάσεις με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανή νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό οικογενειακό περιβάλλον, θα ήταν όμως προτιμότερο να μην ενθουσιαστείς και να αφήσεις τον χρόνο να περάσει για να δεις τις πραγματικές προθέσεις.

Η σύνοδος του Κρόνου με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη μπορεί να φέρει λογικές συζητήσεις με το οικογενειακό περιβάλλον, προσοχή μόνο μην γίνεις σκληρός και αδιάλλακτος δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα στον άξονα Τοξότη – Διδύμων θα σε επηρεάσει έντονα τόσο στις σχέσεις σου με αδέρφια, ξαδέρφια, φίλους κολλητούς, όσο και με θέματα φιλοσοφικά και επιμορφωτικά που σε ενδιαφέρουν πολύ. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός στον χειρισμό που θα κάνεις και να έχεις την λογική σου σε εγρήγορση για να μην σε συνεπάρει το συναίσθημα και πληγωθείς.

Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου και το ενδιαφέρον σου στέφεται στην επικοινωνία με το στενό σου περιβάλλον, όπου και γοητεύεις με ότι και αν κάνεις. Όλοι οι δικοί σου άνθρωποι θέλουν να επικοινωνήσουν και να βρίσκονται μαζί σου αφού γοητεύονται από τις απόψεις σου και τις συμβουλές που τους δίνεις. Η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει στα ύψη και βρίσκεσαι με πολλές προσκλήσεις για πάρτυ ή συγκεντρώσεις που θα πρέπει να παρευρεθείς. Προσοχή γιατί βαριέσαι εύκολα και αυτό μεταβάλλει την διάθεσή σου. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική ευκαιρία για κοντινά ταξίδια με το ταίρι σου για να ανανεωθείτε και να ξεφύγετε από τα τετριμμένα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανή η νέα γνωριμία σε τόσες κοινωνικές εκδηλώσεις που έχεις να πας, αφού γοητεύεις με τον τρόπο που προβάλλεις τον εαυτό σου.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Τοξότη – Διδύμων την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου έρχεται να φέρει καταστάσεις στο προσκήνιο που πρέπει να κλείσουν τον κύκλο τους, όμως θα ήταν καλύτερο να μην πετάς στα σύννεφα και να μην περιμένεις από τους δικούς σου ανθρώπους συμπεριφορές που δεν μπορούν να έχουν, γιατί τότε θα πληγωθείς. Συναισθηματικά, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να λύσεις τυχόν προβλήματα με το ταίρι σου χρησιμοποιώντας περισσότερο την λογική και λιγότερο την ευαισθησία και το συναίσθημα, γιατί διαφορετικά θα είσαι εσύ αυτός που στο τέλος θα πληγωθείς. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή να προκύψει στις εξόδους που έχεις με τις παρέες σου, προσπάθησε όμως να μην ονειροβατείς και να δώσεις χρόνο στην κατάσταση για να δεις πραγματικά τι μπορεί να σου δώσει αυτός ο άνθρωπος.

Η αντίθεση του Άρη από το ζώδιό σου με τον Ουρανό στο Κριό φέρνει εντάσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές στις σχέσεις σου, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και στις συνεργασίες σου και αυτό μπορεί να φέρει ξαφνικές ανατροπές και απομακρύνσεις.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα στον άξονα Τοξότη – Διδύμων σε επηρεάζει έντονα σε οικονομικό επίπεδο και θα πρέπει να χειριστείς ρεαλιστικά τους οικονομικούς σου πόρους για να μην βρεθείς στο τέλος χωρίς χρήματα, ή τουλάχιστον χωρίς τα χρήματα που περίμενες να έχεις. Προσπάθησε να μην δρομολογήσεις εκκρεμότητες αν δεν είναι απαραίτητο γιατί είναι πολύ πιθανό να κάνεις λάθος και να αποβεί εις βάρος σου.

Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου και αυτή είναι μία εξαιρετικά θετική συγκυρία τόσο σε οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Τα οικονομικά σου ζητήματα δείχνουν να ισορροπούν και εσύ μπορείς τώρα να μπεις σε διαδικασία να δρομολογήσεις εκκρεμότητες και λογαριασμούς που έχεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ψυχικά, νιώθεις να πατάς γερά στα πόδια σου, βρίσκεις την αυτοπεποίθησή σου και αυτό είναι κάτι που είναι εμφανές στους γύρω σου. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική περίοδος για να δημιουργήσεις ρομαντικές καταστάσεις για εσένα και το ταίρι σου και μετά από ένα υπέροχο δείπνο να ακολουθήσει, γιατί όχι μία νύχτα πάθους, που θα αναθερμάνει τα συναισθήματά σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανή η νέα γνωριμία αφού τώρα πιστεύεις στον εαυτό σου και αυτό είναι εμφανές, με αποτέλεσμα να γοητεύεις.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Τοξότη – Διδύμων την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου φέρνει οικονομικά ζητήματα στο προσκήνιο που θα είναι καλό να μην βιαστείς να λύσεις ή να δρομολογήσεις γιατί δεν θα έχεις ξεκάθαρη εικόνα για όλα τα δεδομένα και μπορεί στο τέλος να απογοητευτείς από την εξέλιξη των πραγμάτων. Συναισθηματικά, μην αφήνεις ανασφάλειες που νιώθεις και την συναισθηματική φόρτιση να σε συνεπάρει, γιατί μπορεί να χρεώσεις ή να περιμένεις πράγματα από τον σύντροφό σου που δεν μπορεί να δώσει και στο τέλος να απογοητευτείς. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει, πρόσεξε όμως να μην βιαστείς γιατί είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείς από την εξέλιξη.

Το τρίγωνο του Δία από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να είναι έντονα δημιουργικό και να δρομολογήσεις όποια καλλιτεχνική σου δράση με τον καλύτερο τρόπο. Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός στην σχέση σου φτάνει στο αποκορύφωμα και τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να ευχηθείς αυτά που θέλεις το σύμπαν να σου δώσει.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα στον άξονά σου με τους Διδύμους έρχεται να τονίσει και να κλείσει κύκλους σε καταστάσεις που υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή αλλά και στις συνεργασίες σου. Προσοχή χρειάζεται στον χειρισμό γιατί είναι πιθανό ο έντονος συναισθηματισμός να θολώσει την πραγματική εικόνα, να βγάλεις λάθος συμπεράσματα και στο τέλος να πληγωθείς.

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου και λάμπεις, λάμπεις, λάμπεις. Η γοητεία σου είναι εμφανέστατη, προβάλλεις τις ανάγκες σου με τέτοιο τρόπο που ζητάς από τους άλλους να τις ικανοποιήσουν και οι γύρω σου κάνουν ότι μπορούν για να ανταποκριθούν. Εξαιρετική συγκυρία για να επιδιώξεις νέες συνεργασίες αφού θα είναι πολύ επικερδείς για εσένα. Προσοχή μόνο σε έντονα εγωιστικές και εγωκεντρικές τάσεις που μπορεί να φέρουν αντιδράσεις από το περιβάλλον σου. Συναισθηματικά, έχεις την ανάγκη, κάποιες φορές με απότομο τρόπο, το ταίρι σου να ανταποκριθεί σε αυτά που του ζητάς και να ξέρεις πως αν μπορέσεις και έχεις μέτρο θα δεις ότι θα καταφέρεις αυτό που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει αφού εντυπωσιάζεις με την προσωπικότητά σου, την ορμή σου, την γοητεία σου.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονά σου με τους Διδύμους την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου επηρεάζει εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του πρώτου με αρχές του δευτέρου δεκαημέρου και φέρνει εντάσεις στην επιφάνεια τόσο με τον σύντροφο, όσο και με τους συνεργάτες σου και θα ήταν καλό να προσπαθήσεις να είσαι γειωμένος, να μην πετάς στα σύννεφα γιατί είναι πιθανό να πληγωθείς αφού περιμένεις από τους άλλους συμπεριφορές που δεν μπορούν να δώσουν. Συναισθηματικά, μην αφήσεις τον έντονο συναισθηματισμό και την ευαλωτότητα που νιώθεις να σε συνεπάρουν γιατί θα χάσεις την πραγματική εικόνα και είτε θα χρεώσεις, είτε θα περιμένεις από το ταίρι σου πράγματα που δεν μπορεί να δώσει, με μόνο αποτέλεσμα να απογοητευτείς. Σκέψου λογικά και βάλε την διαίσθησή σου να δουλέψει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην ενθουσιάζεσαι με νέα γνωριμία που μπορεί να μην είναι αυτό που θεωρούσες.

Η αντίθεση του Άρη από τον Ζυγό με τον Ουρανό στο Κριό φέρνει έντονες συγκρούσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές στις φιλικές σου σχέσεις αλλά και σε προσωπικό επίπεδο και είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και ανατροπές.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα στον άξονα Τοξότη – Διδύμων θα σε επηρεάσει έντονα σε επίπεδο καθημερινότητα και εργασίας αλλά κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο αφού θα σε γίνεις έντονα συναισθηματικός, θα νιώθεις ευάλωτος αλλά και θα ασχοληθείς κατά κύριο λόγο με καταστάσεις του παρελθόντος που έρχονται στην μνήμη σου και καταλαβαίνεις ότι ακόμα σε πληγώνουν.

Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου σε ένα ευαίσθητο περιβάλλον για εσένα και σε κάνει να νιώθεις την αγάπη σε όλο σου το είναι και για όποιον βρίσκεται γύρω σου και την χρειάζεται. Ο ιδεαλισμός και η υπερευαισθησία για τα κοινωνικά θέματα κυριαρχούν και είναι τώρα εξαιρετική στιγμή να διοχετεύσεις το έντονο ενδιαφέρον σου σε κοινωνικές ομάδες και ευπαθείς σύνολα που θεωρείς ότι μπορεί να υπηρετήσεις. Προσοχή γιατί είναι πιθανό ο τόσος ιδεαλισμός να κρύβει την πραγματικότητα. Συναισθηματικά, αυτό που επιθυμείς πραγματικά είναι να βρίσκεσαι μόνος με το ταίρι σου, μακριά από όλους και όλα, και να του δείχνεις την αγάπη σου και το πόσο μοναδικός είναι για εσένα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει, υπάρχει περίπτωση όμως να μην θέλεις ακόμη να την εμφανίσεις στο περιβάλλον σου ή να είναι τέτοια περίπτωση που στο τέλος να εκτεθείς.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Τοξότη – Διδύμων την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου φέρνει ζητήματα και καταστάσεις του παρελθόντος στην επιφάνεια και καλό είναι να τις αντιμετωπίσεις με όσο το δυνατόν περισσότερη λογική γίνεται, διαφορετικά η υπερευαισθησία σου θα θολώσει την κρίση σου και θα βρεθείς για ακόμη μία φορά απογοητευμένος και πληγωμένος. Προσοχή γιατί μπορεί να αποκαλυφθεί παρασκήνιο εις βάρος σου στην εργασία. Συναισθηματικά, είναι πιθανό καταστάσεις από το παρελθόν να σε ταλαιπωρήσουν εσένα και το ταίρι σου και να πρέπει να βάλεις τέλος και να τις αφήσεις πίσω σου. Πρόσεχε μόνο μην υπερεκτιμάς ή απαιτείς από τον σύντροφό σου συμπεριφορές που δεν μπορεί να έχει γιατί αυτό θα σε πληγώσει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, προσοχή σε νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει γιατί ωραιοποιείς την κατάσταση και στο τέλος θα απογοητευτείς.

Η αντίθεση του Άρη από τον Ζυγό με τον Ουρανό στο Κριό φέρνει συγκρούσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και στην οικογένεια και καλό θα ήταν να προσέξεις τις εκρήξεις σου για να μην υπάρξουν ανατροπές και απομακρύνσεις.

Ζώδια: Τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες τελικά;

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα στον άξονα Τοξότη – Διδύμων είναι πιθανόν να φέρει ζητήματα τόσο σε φιλικό αλλά και σε αισθηματικό επίπεδο που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις, καλό θα ήταν όμως να προσέξεις πως θα τα διαχειριστείς γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ωραιοποιείς άτομα και καταστάσεις και στο τέλος να απογοητευτείς από συμπεριφορές που θα δεχτείς.

Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου και βγάζεις όλη σου την γοητεία στο φιλικό σου περιβάλλον, όπου και λάμπεις και κάνεις ότι είναι δυνατό για να υπάρξει συνεννόηση με μόνο σου σκοπό να επιτύχεις τους στόχους που έχεις θέσει από κοινού με τους φίλους σου. Προσοχή στην τάση που έχεις να μην μπορείς να διακρίνεις την φιλική από την ερωτική σχέση, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Γοητεύεις με τις ιδέες σου και την επαναστατική δράση σου. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική στιγμή να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου και μπορείς να το πείσεις να ακολουθήσετε μία δράση που θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας ικανοποιήσει και σε πνευματικό επίπεδο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή φίλος που μπορεί να εκφράσει ξαφνικά τα συναισθήματά του.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Τοξότη – Διδύμων την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου φέρνει στην επιφάνεια θέματα που μπορεί να υπήρχαν και να πρέπει να δώσεις λύσεις στο φιλικό σου περιβάλλον. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί οι απαιτήσεις σου να είναι τέτοιες που δεν θα είναι εφικτές και στο τέλος μπορεί να απογοητευτείς αφού έχεις ωραιοποιήσει πρόσωπα και καταστάσεις. Συναισθηματικά, Προσπάθησε να δεις ρεαλιστικά τι είναι αυτό που πρέπει να λύσεις με το ταίρι σου και μην περιμένεις πράγματα που είναι δύσκολο να γίνουν γιατί είναι πολύ πιθανό στο τέλος να πληγωθείς, λόγω της έντονης συναισθηματικότητας που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον αλλά καλό θα ήταν να προσέξεις και να δώσεις χρόνο για να δεις πραγματικά τον χαρακτήρα του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Η αντίθεση του Άρη από τον Ζυγό με τον Ουρανό στο Κριό φέρνει αντιπαραθέσεις και ένταση σε όλο το φάσμα των σχέσεών σου, συγγενικών και φιλικών και καλό θα ήταν να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν ανατροπές και απομακρύνσεις ατόμων.

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα στον άξονα Τοξότη – Διδύμων σε επηρεάζει έντονα αφού ακουμπάει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου, αυτό του επαγγέλματος και καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να δεις ρεαλιστικά τις όποιες καταστάσεις και τις λύσεις που πρέπει να δοθούν γιατί διαφορετικά το μόνο που θα γίνει είναι να πληγωθείς αφού περιμένεις συμπεριφορές από άτομα που δεν έχουν δείξει ανάλογα δείγματα.

Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου και είναι τώρα η κατάλληλη περίοδος για να προσπαθήσεις να προβάλλεις τον εαυτό σου στον επαγγελματικό τομέα, ώστε να επιτύχεις την πολυπόθητη αναγνώριση που θέλεις. Τώρα μπορείς να εντυπωσιάσεις και να γοητεύσεις τους ανωτέρους σου με τις ιδέες σου και να καταφέρεις να ανέβεις στην ιεραρχία στην δουλειά σου αλλά και να έχεις και καλές οικονομικές απολαβές. Συναισθηματικά, πρόσεχε γιατί οι κοινωνικές υποχρεώσεις που θα έχεις με την δουλειά σου μπορεί να σου στερούν χρόνο με το ταίρι σου και αυτό να δημιουργήσει εντάσεις και τριβές. Προσπάθησε να ισορροπήσεις το πρόγραμμά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που θα σου ανεβάσει κατακόρυφα την διάθεση και μπορεί να σε βοηθήσει στα επαγγελματικά σου βήματα.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Τοξότη – Διδύμων την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου επηρεάζει εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του πρώτου με αρχές του δευτέρου δεκαημέρου και καλείσαι να διαχειριστείς και να κλείσεις καταστάσεις που προκύπτουν στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα ήταν όμως να είσαι προσεκτικός και ρεαλιστής, να μην περιμένεις από τους άλλους πράγματα που έχουν δείξει ότι δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν γιατί θα απογοητευτείς. Μπορεί να αποκαλυφθούν συμπεριφορές ατόμων στον επαγγελματικό τομέα που θα σε πληγώσουν. Συναισθηματικά, η ένταση από την δουλειά σου μπορεί να περάσει στην σχέση σου και καλό θα ήταν να προσέχεις να μην κάνεις υποθέσεις ή να περιμένεις συμπεριφορές που δεν είναι ρεαλιστικές. Είναι πιθανό το ταίρι σου να μην μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου και να πληγωθείς. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, προσοχή σε νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει γιατί είναι πιθανό να μην βλέπεις τα πραγματικά δεδομένα και να ωραιοποιείς το συγκεκριμένο άτομο.

Το τρίγωνο του Δία από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου μπορεί να σου βγάλει την έντονα αισιόδοξη πλευρά σου, θέλεις να διασκεδάσεις και να φιλοσοφήσεις, πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να χάσεις το μέτρο και να εκτεθείς στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Το σύμπαν είναι δίπλα σου σε όλα αυτά που θέλεις να πετύχεις.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 130 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 130 Ο Τόμμυ για μια ακόμα φορά έχει πληγωθεί απεριόριστα από τα τραγικά γεγονότα που καλείται...