Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μηνιαίες προβλέψεις ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017: Πως θα είναι ο μήνας σου σύφωνα με τα ζώδια;

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 και αναλυτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Δείτε τι λένε τα ζώδια για αυτό το μήνα

Κριός

Θέλετε να μείνετε για λίγο μόνοι, όχι γιατί έχετε άσχημη διάθεση, αλλά για άλλους λόγους. Ο κόκκινος πλανήτης, ο Άρης, που είναι και ο κυβερνήτης σας, βρίσκεται στον Σκορπιό και στον σέξι και οικείο όγδοο οίκο σας, αναθερμαίνοντας το πάθος με τον αγαπημένο σας, αναζητάτε τώρα περισσότερη οικειότητα και εμπιστοσύνη. Θα μπορούσε αυτός να είναι ο πιο καυτός μήνας σας, πράγματι! Συμβουλή του ανάδρομου Ερμή στον επεκτατικό και διεθνή ένατο οίκο σας: Αν ταξιδεύετε, φτάστε νωρίς και ελέγξτε ξανά την κράτησή σας, το διαβατήριό σας και όλες τις λεπτομέρειες. Και πείτε την αλήθεια με προσοχή, καθώς η εκφραστικότητά σας μπορεί να μην είναι τόσο ευπρόσδεκτη. Εάν η αλήθεια πονάει, μην πληγώνετε τον άλλον!

Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και της σοφίας, έτσι μπορεί να σας ζητηθεί να μιλήσετε δημόσια ή σε ένα ευρύ ακροατήριο ή ακόμα και να διδάξετε ό, τι γνωρίζετε. Οποιαδήποτε εξειδικευμένη γνώση έχετε ή απλά ένα μοναδικό μήνυμα θα τύχουν ευρείας αποδοχής, ακόμα και μακριά. Τώρα σκέφτεστε επεκτατικά, τολμάτε να προβάλετε τις ιδέες σας, τις γνώσεις σας και τα πάθη σας στο Facebook ή ακόμα ίσως και να προγραμματίσετε ένα ταξίδι για να διαδώσετε τις οραματιστικές ιδέες σας. Ίσως ξεκινήσετε την περιήγησή σας σε ένα άλλο μέρος του πλανήτη. Μια ευκαιρία να ταξιδέψετε, να μελετήσετε ή να ξεκινήσετε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα θα μπορούσε να προκύψει τους ερχόμενους έξι μήνες.

Έχετε ένα μήνυμα για να στείλετε στις μάζες; Η πανσέληνος φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, και είναι ο ιδανικός μήνας για να πείσετε με τα λόγια σας, να γράψετε, να διδάξετε, να μιλήσετε και να μάθετε. Είστε γεμάτοι με ιδέες και πρόθυμοι να δημιουργήσετε νέες φιλίες, γι’ αυτό φροντίστε να βγείτε έξω και να γνωρίσετε κόσμο. Ένας αδελφός/ή μπορεί επίσης να παίξει ουσιώδη ρόλο σε κάποια γεγονότα. Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να φέρει στο αποκορύφωμα κάποιες αποφάσεις που στροβιλίζονταν στο μυαλό σας τους τελευταίους έξι μήνες. Εάν περιμένατε νέα ή απαντήσεις, θα μπορούσατε να δείτε το πράσινο φως.

Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας 27/11-3/12: Θα πέρασουν δύσκολα αυτά τα 6 ζώδια!

Ταύρος

Μήπως ο αγαπημένος σας ή ένας συνάδελφος ή συνεργάτης σας εκμεταλλεύεται τη γενναιόδωρη φύση σας, αφήνοντάς σας να σηκώνετε όλο το βάρος σε αυτή τη σχέση; Μήπως κάποιος σας κλέβει τη δόξα; Αν ρίξετε το κεντρί σας, ο Άρης στον Σκορπιό και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας φωνάζει δυνατά. ΠΡΟΣΕΞΤΕ! Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή στο σκοτεινό όγδοο οίκο σας, ενδέχεται να μην μπορείτε να δείτε την πλήρη εικόνα των πραγμάτων. Αν είναι δυνατόν, καθυστερήστε να υπογράψετε συμβόλαια και να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε οικονομικές συναλλαγές με τους άλλους. Θα μπορούσατε να εκραγείτε με το αντικείμενο του πόθου σας και / ή ένα συνάδελφο. Ό, τι βγει τώρα στο φως θα πρέπει να συζητηθεί, ακόμα κι αν είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή.

Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον όγδοο οίκο σας, του πλούτου, και ξεκινά ένας εξάμηνος κύκλος οικονομικής ανάπτυξης, θέτοντας μερικούς νέους οικονομικούς στόχους προκειμένου να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας, απεικονίζετε που θα θέλατε να είστε σε μισό χρόνο από τώρα. Μην αφήνετε τα σφάλματα του παρελθόντος να σας κάνουν να σταματήσετε να σκέφτεστε επεκτατικά, τα εμπόδια μειώνονται και ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο. Ενώ τα χρήματα θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ίντριγκες και καχυποψία, θα έχετε επίσης το κίνητρο να κάνετε περισσότερα. Φυτέψτε τους σπόρους από τώρα και ετοιμαστείτε για τη συγκομιδή το επόμενο εξάμηνο.

Η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, της ασφάλειας, θέτοντας ένα οικονομικό ή εργασιακό θέμα στο προσκήνιο. Αν σκεφτόσασταν καιρό τώρα να πάρετε μια σημαντική απόφαση για ένα οικονομικό ζήτημα, τώρα γυρίζετε σελίδα και υλοποιείται οποιοσδήποτε στόχος είχατε ορίσει πριν έξι μήνες, με την αντίστοιχη νέα Σελήνη. Βγείτε έξω και μιλήστε με άτομα που είναι γνώστες των οικονομικών θεμάτων ή για ένα επαγγελματικό ζήτημα. Απομακρυνθείτε από τον υπολογιστή σας και διαθέστε τον πολύτιμο χρόνο σας σε άτομα που με τις ιδέες τους μπορούν να σας δώσουν λύσεις στην οικονομική δυσπραγία σας.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από την Άντα Λεούση με βάση την ημερομηνία γέννησής σου!

Δίδυμοι

Θα πρέπει να ελέγξετε το άγχος σας, καθώς ο Άρης στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της καθημερινότητας, θα μπορούσε να αποτρέψει τις προσπάθειές σας να παραμείνετε σε φόρμα και να είστε οργανωμένοι ή ακόμα να θέσετε χρονοδιάγραμμα. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας επισημαίνει: Όσο κι αν σας αρέσει ο ρόλος της κοινωνικής πεταλούδας, προσέξτε τα λόγια σας και τα σχόλιά σας στο διαδίκτυο. Αν μοιραστείτε με τους άλλους μια εμπιστευτική πληροφορία, θα μπορούσατε να απομακρύνετε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο ή να δημιουργήσετε δράμα. Αν δεν ενστερνίζεστε τις πολιτικές ή θρησκευτικές πεποιθήσεις κάποιου, πατήστε τα φρένα.

Αν και ο ανάδρομος Ερμής θα σας βάλει σε βαθιές σκέψεις, μην πτοείστε και χάσετε την αισιοδοξία σας. Θα έχετε την ενέργεια, το πάθος και τον ενθουσιασμό να αγκαλιάσετε ό, τι νέο έρχεται στη ζωή σας, καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη επισκέπτονται τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Το σύμπαν σας ξυπνάει από το λήθαργο και την ασάφεια, βιώνετε συναρπαστικές εμπειρίες. Μην νομίζετε ότι θα κλαίτε για πολύ εκείνη την παλιά αγάπη ή ότι θα αντιμετωπίσετε αυτό το επόμενο κεφάλαιο που έρχεται στη ζωή σας μόνοι σας. Το σύμπαν στέλνει μια δυναμική ενέργεια στη ζωή σας με μια νέα γνωριμία, μια δέσμευση με τον αγαπημένο σας ή μια νέα επιχειρηματική συνεργασία. Χαρείτε τη ζωή!

Ένας πολύ προσωπικός στόχος θα μπορούσε να φτάσει στο αποκορύφωμά του χάρη στην πανσέληνο στο ζώδιό σας. Ίσως χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση για τα επόμενα βήματά σας. Ξεκαθαρίστε όλες αυτές τις φωνές που γυρίζουν στο κεφάλι σας και απαντήστε: Τι πραγματικά θέλετε; Τι θα λειτουργήσει καλύτερα για τον εαυτό σας; Δεν πειράζει να είστε τώρα λίγο παραπάνω … «εγωιστές», είναι πράγματι το καλύτερο που πρέπει να κάνετε, αφού αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τη δυσαρέσκεια και να μη μετανιώσετε για τίποτα. Ή, αν έχετε εναποθέσει τις ελπίδες σας σε ένα σενάριο που δεν φαίνεται να έχει αίσιο τέλος, μπορεί να αποφασίσετε να προχωρήσετε μπροστά με σιγουριά.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες ως το 2025! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου


Καρκίνος

Μη στρέφετε το κεντρί στον εαυτό σας! Ο Άρης κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σας ζητά να σταματήσετε να κρύβεστε και να τα βάζετε με τον εαυτό σας, ιδιαίτερα αν ο αγαπημένος σας γνωρίζει καλά το παιχνίδι της χειραγώγησης. Αν θέλετε να κρατήσετε αυτή τη σχέση, θα πρέπει να εντατικοποιήσετε τις προσπάθειές σας για ισορροπία. Προσοχή στα μικρόβια κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή στον έκτο οίκο σας, της υγείας, καθώς τώρα γίνεστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στις εποχιακές ασθένειες. Δεδομένου ότι ο Ερμής κυβερνά την επικοινωνία, αποφύγετε άτομα που έχουν ιώσεις και μεταδίδουν τους ιούς δια μέσου της συνομιλίας. Πλένετε συχνά τα χέρια σας και απολυμαίνετε τις επιφάνειες στην εργασία και στο σπίτι σας.

Η αισθητική Αφροδίτη και η νέα Σελήνη βρίσκονται στον Τοξότη και στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της φυσικής κατάστασης. Έχετε τη διάθεση να ξεκινήσετε νέες, πιο ευχάριστες δραστηριότητες, κάνετε τα πάντα για να νιώθετε χαρούμενα, γεμάτοι λάμψη, κι αυτό προέρχεται από το υγιεινό φαγητό, την αποφυγή των καταχρήσεων και την καλή διαβίωση. Εργάζεστε πάντα σκληρά, αλλά αν εξισορροπήσετε την εργασία σας με την φροντίδα του εαυτού σας, θα νιώσετε ανανεωμένοι. Η νέα Σελήνη θα θέσει πραγματικά σε εφαρμογή τα σχέδιά σας για μια πιο υγιεινή διαβίωση, οπότε θέστε νέους στόχους και ξεκινήστε μια νέα προσέγγιση ζωής.

Βαθιές σκέψεις στροβιλίζονται στο υποσυνείδητό σας, προσπαθείτε να θεραπεύσετε τις πληγές σας, σκέφτεστε τα αποτελέσματα, θετικά και αρνητικά, των παρελθόντων ενεργειών σας, χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Θα μπορούσατε να πάτε βαθύτερα, στις σφαίρες του διαλογισμού και του πνευματικού κόσμου. Προετοιμαστείτε να αμφισβητήσετε το σκεπτικισμό σας και τη μέχρι τώρα άποψή σας για τη ζωή. Ίσως έχετε κάποια «σημάδια» από το σύμπαν που φαίνονται υπερβολικά θεϊκά για να τα απορρίψετε ως απλή σύμπτωση. Τα όνειρά σας θα είναι τόσο ζωντανά και σας μεταφέρουν σημαντικά μηνύματα, έτσι καταγράψτε τα καθώς είναι συμβολικά.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Λέων

Κάντε ό, τι χρειάζεται για να ελαχιστοποιήσετε την ένταση στο σπίτι σας, καθώς ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, μπορεί να σας κάνει λίγο κακεντρεχείς και μανιακούς κατά καιρούς. Ακόμα κι αν δεν καταφέρετε να δημιουργήσετε μια ειρηνική όαση, μπορείτε τουλάχιστον να κρατήσετε μακριά σας τους ανθρώπους που σας εκνευρίζουν από το να σκοτώνεστε μεταξύ σας! Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, έτσι μπορεί να εκπλαγείτε από την επανεμφάνιση μιας παλιάς αγάπης. Μην ξαφνιαστείτε αν επανασυνδεθείτε με κάποιον/α από το παρελθόν σας, αλλά φροντίστε να λάβετε υπόψη σας όλες τις παραμέτρους πριν πείτε το «ναι».

Ζήστε για τη χαρά και τον έρωτα! Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον ερωτικό και διασκεδαστικό πέμπτο οίκο σας και φέρνουν στο προσκήνιο το πάθος και τη γοητεία σας, είστε οι καλύτεροι διεκδικητές στο ερωτικό παιχνίδι. Πίνετε το κοκτέιλ σας στον τελευταίο όροφο ενός πολυτελούς ξενοδοχείου και φλερτάρετε χωρίς να σας ενδιαφέρει το χρώμα, η φυλή, η θρησκεία. Ναι, όλος ο κόσμος θα σας δώσει ό, τι ζητήσετε, ακόμα και ο αγαπημένος σας! Ζείτε τις παλιές καλές εποχές, απομακρύνονται η κατήφεια και η μελαγχολία, κι αν δεν έχετε κουνηθεί από το σπίτι σας τον περασμένο μήνα, το σύμπαν θα σας εμπνεύσει σίγουρα να το κάνετε.

Η πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής δραστηριότητας, και γιορτάζετε μια ομαδική νίκη! Πείτε «ναι» σε οποιεσδήποτε κοινωνικές προκλήσεις και εκδηλώσεις, θα σας δοθούν ευκαιρίες κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή η πανσέληνος είναι η αποκορύφωση των γεγονότων που συνέβησαν πριν έξι μήνες με την αντίστοιχη νέα Σελήνη, οπότε προσπαθήστε να θυμηθείτε τι κάνατε τότε. Μια ομάδα μπορεί να δημιουργηθεί ή κάποιοι φίλοι σας έρχονται στο προσκήνιο ή ένα συνεργατικό σχέδιο θα μπορούσε να φτάσει σε ένα σημαντικό σημείο καμπής. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε εκκαθάριση στον κοινωνικό κύκλο σας, απομακρυνόμενοι από τα κουτσομπολιά και τους «κούφιους» ανθρώπους.

Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από τον Κώστα Λεφάκη: 4 συγκεκριμένα ζώδια καταστρέφονται συναισθηματικά και οικονομικά!


Παρθένος

Πάθος και εκφραστικότητα στα λόγια σας, σας χαρίζει ο Άρης στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, τώρα θα είναι πιο εύκολο να πείσετε τους άλλους. Ο κόκκινος πλανήτης θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να γράψετε, να εκφέρετε τις ιδέες σας σε ένα blog, να καινοτομήσετε και να εκφραστείτε δημιουργικά, ίσως μέσω ενός κερδοφόρου νέου έργου. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον οικείο τέταρτο οίκο σας, έτσι ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, μέλος της οικογένειάς σας ή ο αγαπημένος σας, θα σας απασχολήσει έντονα τώρα. Ίσως ήρθε η ώρα να καλέσετε ένα γονέα σας στο σπίτι και να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί. Ίσως πάλι κάποια παλιά οικογενειακά θέματα επανεμφανιστούν ή ίσως χρειαστεί να διευθετήσετε κάποια σύγκρουση με ένα συγγενή, ίσως κάτι που προέκυψε τον τελευταίο καιρό.

Η ρουτίνα είναι ένα από τα αγαπημένα σας πράγματα, και αυτόν το μήνα, η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας κάνουν να αναζητάτε τη φωλιά σας, θέλετε περισσότερη απλότητα στη ζωή σας. Μπορεί ακόμη και να καταλήξετε με μια αλλαγή που αφορά τον τρόπο ζωής σας στο σπίτι σας. Θα μπορούσατε επίσης να αλλάξετε κατοικία ή πόλη ή ακόμα και χώρα, ίσως αγοράσετε ή να πωλήσετε ακίνητα ή απλά αλλάξετε τη διαρρύθμιση του σπιτιού σας. Μια εγκυμοσύνη είναι επίσης πιθανή, ιδιαίτερα αν το επιθυμούσατε έντονα τον τελευταίο καιρό.

Η πανσέληνος ανάβει το δέκατο οίκο σας, της καριέρας και της εξουσίας, και εστιάζεστε στην ηγεσία μέσα στην εργασία σας, έχετε μεγάλους στόχους. Θα μπορέσετε να δείτε το πιο δυνατό φως, καθώς ίσως κερδίσετε μια καταπληκτική αναγνώριση – ίσως με τη μορφή μιας προώθησης ή βραβείου – για όλες τις προσπάθειές σας των τελευταίων έξι μηνών. Φανταστείτε: Αυτά τα άτομα με τα οποία είχατε συγκρουστεί τον τελευταίο καιρό, τώρα σας φαίνονται αδιάφορα καθώς εσείς πετάτε ψηλά. Μπορεί να ήρθε η ώρα να γίνετε ελεύθερος επαγγελματίας ή να ακολουθήσετε ένα πιο ευέλικτο ωράριο. Μήπως σκέφτεστε να αναζητήσετε μια εντελώς νέα πορεία στην καριέρα σας; Αν έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε προς αυτή την κατεύθυνση, η πανσέληνος θα σας προτρέψει να το κάνετε.


Ζυγός

Για να αποφύγετε τις τύψεις που ξοδέψατε άσκοπα τα χρήματά σας, να είστε πειθαρχημένοι και εγκρατείς, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Αν χρειαστεί να κάνετε μια οικονομική διαπραγμάτευση, κάντε ένα βήμα πίσω και διαβάστε τους όρους ή συμβουλευτείτε ένα δικηγόρο προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι τα δικαιώματά σας προστατεύονται. Ο ανάδρομος Ερμής στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας συνιστά: Μακριά από τις κακολογίες και θέστε υπό έλεγχο τον ενθουσιασμό σας. Σίγουρα θέλετε να ακούσετε τα κουτσομπολιά ή να διευκολύνετε ένα συνάδελφό σας ή φίλο σας, αλλά δεν είναι δική σας δουλειά να το κάνετε, θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Ευτυχώς, η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, ενισχύουν το θετικό τρόπο σκέψης σας, τα λόγια σας έχουν αντίκτυπο στους γύρω σας, η παρουσία σας είναι εντυπωσιακή. Αυτοί οι πλανήτες θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε πιο ήρεμα τις καταιγίδες του ανάδρομου Ερμή. Η νέα Σελήνη απαντά με ένα ηχηρό «ναι» σε μια προσφορά εργασίας, μια παρουσίαση ή μια επιχειρηματική ιδέα. Φυτέψτε τους σπόρους από σήμερα, και θα δείτε τα αποτελέσματα σε έξι μήνες με την αντίστοιχη πανσέληνο, αν όχι νωρίτερα. Κάντε μεγαλεπήβολα και τολμηρά όνειρα, πάρτε ρίσκα, ακόμη και αν δεν κερδίσετε τώρα. Ποτέ δεν ξέρετε τι θα συμβεί αν δεν τα δώσετε όλα.

Βλέπετε τη ζωή υπό νέο πρίσμα χάρη στην πανσέληνο στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών, της περιπέτειας και της μελέτης. Θα είστε ιδιαίτερα ανοιχτοί και αισιόδοξοι, εξορμάτε στην περιπέτεια, έχετε έναν εντελώς νέο τρόπο προσέγγισης των πραγμάτων και θεώρησης του κόσμου. Κάτι που θα συμβεί θα μπορούσε να απαιτήσει να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας ή να πάρετε ένα τολμηρό ρίσκο. Αυτή η πανσέληνος είναι το αποκορύφωμα των σπόρων που φυτεύτηκαν πριν έξι μήνες, οπότε έχετε κάποιες ενδείξεις σχετικά με το τι θα μπορούσε να συμβεί. Μπορεί ακόμη και να αποφασίσετε να κλείσετε ένα ταξίδι, να παρακολουθήσετε μια σειρά μαθημάτων ή να αναζητήσετε περιπέτειες που επεκτείνουν το μυαλό σας, για να εμπνευστείτε και πάλι.


Σκορπιός

Όλα τελειώνουν κι όλα αρχίζουν! Ο Άρης στον Σκορπιό και στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, αναφλέγει το μαχητικό πνεύμα σας και τη δύναμή σας. Είστε έτοιμοι να ξαναγεννηθείτε. Και αυτοί οι «τοξικοί» άνθρωποι και τα απραγματοποίητα όνειρα; Σύντομα θα είναι παρελθόν, καθώς θυμάστε το φλογερό πνεύμα σας και πλημμυρίζει η ψυχή σας με αυτήν την αναγεννητική ενέργεια.

Αποφύγετε τις νέες οικονομικές συμφωνίες, δεδομένου ότι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση γύρω από τα οικονομικά σας. Κάντε επαναξιολόγηση του προϋπολογισμού σας, εάν είναι απαραίτητο περικόψτε κάποιες από τις δαπάνες σας.

Ευτυχώς, η αρμονική Αφροδίτη και η νέα Σελήνη είναι στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων σας, και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αντισταθμίσετε το οικονομικό χάος του ανάδρομου Ερμή. Με τις θετικές δυνατότητες της Αφροδίτης και του φεγγαριού, θα είστε οι πιο δημοφιλείς, κυρίως στο γραφείο. Ακόμα κι αν έχετε κάνει ένα λάθος με το αφεντικό σας ή ένα πελάτη, θα σας συγχωρεθεί, καθώς οι άνθρωποι είναι τώρα διατεθειμένοι να δουν τις καλύτερες προθέσεις σας. Νέες πηγές εισοδήματος θα μπορούσαν επίσης να εμφανιστούν αυτήν τη στιγμή, ενδεχομένως αντικαθιστώντας οτιδήποτε χάσετε εξαιτίας της αρνητικής επιρροής του ανάδρομου Ερμή. Τουλάχιστον, κάντε μόνο οικονομικές διαπραγματεύσεις και βάλτε υπογραφές τον επόμενο μήνα, όταν ο Ερμής θα επανέλθει στην κανονική του πορεία.

Αν και θα υπάρχουν ανεπιθύμητες οικονομικές συγκρούσεις αυτόν το μήνα εξαιτίας της πανσελήνου στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, φροντίστε να μη φτάσετε στα άκρα. Το λόγια σας είναι φωτιά, δεν διστάζετε να αντιταχθείτε σε όποιον μπαίνει εμπόδιο στην οικονομική σας ασφάλεια. Θα μπορούσε να προκύψει ένταση, ακόμα και διάσπαση, με ένα στενό συνάδελφο ή συνεργάτη ή τον αγαπημένο σας εξαιτίας της άνισης κατανομής των κεφαλαίων και της ενέργειας, ειδικά εάν κάποιος από εσάς αισθάνεται ότι επωμίζεται το μεγαλύτερο βάρος. Προσπαθήστε να μην εκδηλώσετε τη μανία και την κακεντρέχειά σας, καθώς ο ηφαιστειακός όγδοος οίκος μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θαμμένο θυμό και δυσαρέσκεια.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (27/11-03/12) από την Άντα Λεούση!

Τοξότης

Μην αγνοήσετε τη σωματική και ψυχική εξάντλησή σας και συνεχίζετε να εξορμάτε στις περιπέτειές σας. Ο Άρης κινείται στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας και υπάρχει πιθανότητα να είστε πιο κουρασμένοι από το συνηθισμένο, ίσως ακόμα να έχετε προβλήματα με τον ύπνο σας. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον πρώτο οίκο σας, των προσωπικών πρωτοβουλιών, και καθώς θα είστε απασχολημένοι με τον εαυτό σας, εξάλλου είναι η εποχή των γενεθλίων σας, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στα νέα σας σχέδια. Δημιουργήστε αντίγραφα των ηλεκτρονικών αρχείων σας, των φωτογραφιών και ό, τι θεωρείτε εσείς πολύτιμο και υπάρχει στον υπολογιστή σας, καθώς ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να καταστρέψει τους υπολογιστές και να σβήσει τα ηλεκτρονικά δεδομένα.

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς! Αυτό είναι το δια βίου πιστεύω σας και τώρα τολμάτε να κάνετε πράξη τα μεγάλα οράματά σας, στην αγάπη, το χρήμα, την εργασία. Παρά τις αντιξοότητες του ανάδρομου Ερμή, είστε τυχεροί! Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, προοιωνίζουν νέα ξεκινήματα που ακολουθούνται από έναν άκρατο ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Τολμάτε να πείτε εκείνο το «σ’ αγαπώ» που διστάζατε να εκφράσετε, στέλνετε το βιογραφικό σας, ανεβαίνετε σκάλα στην εταιρεία σας ή βρίσκετε αυτόν τον πλούσιο πελάτη. Κάνετε νέα όνειρα τώρα, και κάθε κίνηση που κάνετε είναι για να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Ετοιμαστείτε: Ίσως να απολαύσετε τον πιο χαρούμενο και ευτυχισμένο μήνα της ζωής σας!

Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, τον τομέα των σχέσεων και της συνεργασίας, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να επιταχύνει τις διαπραγματεύσεις ή συνάπτετε μια μακροχρόνια συμφωνία. Οι σχέσεις με τον αγαπημένο σας, τους πελάτες σας, τους συνεργάτες σας και τους συναδέλφους σας θα βελτιωθούν. Υπό την κινητήρια δύναμη του φεγγαριού, θα μπορούσε να σας προσφερθεί μια συναρπαστική ευκαιρία για μια νέα ερωτική σχέση ή συνεργασία. Απλά μην βιαστείτε σε τίποτα, δρώντας επιπόλαια. Έτσι, παρόλο που θα νιώθετε την ανάγκη για δράση και περιπέτεια, κάντε την έρευνά σας με τη δέουσα επιμέλεια πριν κάνετε κάτι επίσημο. Αυτή η πανσέληνος είναι η κορύφωση των γεγονότων των τελευταίων έξι μηνών, οπότε πάρτε τις τελικές αποφάσεις σας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Αιγόκερως

Μήπως ένα φίλος φαίνεται να σας υπονομεύει και να σας συκοφαντεί; Ο Άρης στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, σας προικίζει με δύναμη και διαίσθηση για να προφυλαχτείτε. Μη ρίχνετε το δηλητήριό σας και φύγετε μακριά αν το κρίνετε απαραίτητο. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα μυστικά που μοιράζεστε δεδομένου ότι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας. Κάποιος μπορεί να σας λέει ψέματα ή να μην έχει ηθική ακεραιότητα σε ό, τι μεταδίδει. Προσέξτε αν αγοράσετε ηλεκτρονικά ήδη, προστατεύστε τα προσωπικά σας δεδομένα από κλοπή, αν χρειαστεί αλλάξτε ακόμα και τους κωδικούς πρόσβασης. Καλύτερη η ασφάλεια από το συγγνώμη.

Βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο; Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν το δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, και σας ζητούν να δείτε τη ζωή με αισιοδοξία, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τη σκληρή δουλειά. Οι σκέψεις και οι πεποιθήσεις σας που ακολουθείτε στη ζωή σας στέκονται εμπόδιο στην ευτυχία σας ή σας εξυψώνουν; Γίνετε λοιπόν δημιουργικοί και δυναμικά ακολουθήστε νέες δραστηριότητες που σας ηρεμούν και σας βοηθούν να σκέφτεστε θετικά. Ο διαλογισμός και η γιόγκα θα βοηθήσουν να ανανεωθούν το μυαλό, το σώμα και η ψυχή σας, κάτι που το φιλόδοξο ζώδιό σας συνήθως παραμελεί για χάρη των φιλοδοξιών και των υποχρεώσεων.

Η πανσέληνος φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της υγείας, και σας παρακινεί να ασχοληθείτε με την ευεξία σας, ίσως ακόμα πάτε στο γυμναστήριο. Έχετε ένα μεγάλο όφελος για τις προσπάθειές σας να ακολουθήσετε μια πιο υγιεινή διατροφή. Ίσως αποφασίσετε να κλείσετε αυτό το ραντεβού με το γιατρό σας για ένα τσεκ-απ, ίσως ακόμα θεραπευτείτε από ένα πρόβλημα υγείας. Μπορεί επίσης να περνάτε τις ώρες σας στο σπα ή με ένα μασάζ και βελονισμό, και επαναφέρετε την αισιοδοξία σας, καλωσορίζοντας μια νέα θετική ενέργεια στη ζωή σας. Ακόμα κι αν δεν έχετε ασχοληθεί ή πειραματιστεί με όλα τα παραπάνω, αυτή η πανσέληνος θα σας παρακινήσει να το κάνετε.


Υδροχόος

Θα πρέπει να επιστρατεύσετε τη διπλωματία σας καθώς με τον Άρη στο δέκατο οίκο σας, της εργασίας, ένας πελάτης ή ο προϊστάμενός σας θα μπορούσαν να γίνουν απαιτητικοί, φτάνοντάς σας στα άκρα. Προσπαθήστε να ορίσετε σαφή όρια και αποφύγετε να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες μπορείτε να χειριστείτε, ώστε να μη βρεθείτε κολλημένοι στον τοίχο. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις ηλεκτρονικές σας συσκευές και προσέχετε τι πληκτρολογείτε! Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ενδέκατο οίκο σας, της τεχνολογίας, και τα μηνύματά σας, ιδίως τα e-mail, μπορεί να χαθούν ή να παραδοθούν σε λάθος άτομο! Και τα σχέδιά σας μπορεί να εκτροχιαστούν. Επιβεβαιώστε όλες τις κρατήσεις σας στα ταξίδια, ξενοδοχείο και ενοικίαση αυτοκινήτου καθώς καραδοκούν ανατροπές.

Συναντάτε άτομα που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με το δικό σας χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, τον τομέα της φιλίας και της ομαδικής δραστηριότητας. Είστε τώρα στο στοιχείο σας, δημιουργείτε νέες ομάδες από άτομα που ενωμένα μπορούν να φέρουν εις πέρας ένα κοινό σκοπό, άτομα που έχουν πάθος, ενθουσιασμό και δύναμη για να παίξουν τέλεια το ρόλο που τους έχετε αναθέσει. Χρειάζεστε όλα τα άτομα για να ξεκινήσετε να υλοποιήσετε αυτές τις μεγάλες ιδέες σας. Διασκεδάζετε με τους φίλους σας και δεν διστάζετε να γνωρίσετε νέους ακόμα κι αν ζουν στα πέρατα της γης.

Τι θα λέγατε να βάλετε λίγη ελαφρότητα στην ερωτική σας ζωή; Η πανσέληνος φωτίζει τον πέμπτο οίκο σας, τον οίκο της αγάπης και του πάθους, και προσθέτει γενναιοδωρία στα συναισθήματά σας και ρομαντισμό, παίρνει όλο αυτό το βαρύ φορτίο από πάνω σας. Πάτε πίσω έξι μήνες με την αντίστοιχη νέα Σελήνη στους Διδύμους και δείτε ποιους σπόρους φυτέψατε στην αγάπη. Κάποια γνωριμία σας θα μπορούσε να ολοκληρωθεί τώρα. Έχετε κάποιους στόχους για την αγάπη το νέο έτος; Η υπομονή σας θα μπορούσε πραγματικά να αποπληρωθεί τώρα. Ο πέμπτος οίκος συνδέεται επίσης με τη γονιμότητα, επομένως θα μπορούσατε να έχετε νέα σχετικά με μια εγκυμοσύνη.

Αυτοί είναι οι 6 πιο δυνατοί συνδυασμοί ζωδίων για ιδανικό σεξ

Ιχθύς

Πάθος για νέες εμπειρίες και περιπέτειες σας χαρίζει ο Άρης στον επεκτατικό και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας. Είναι ο μήνας όπου αργά βγαίνετε από την ομίχλη σας και επιστρέφετε στον ευρύτερο κόσμο, αποκτάτε μια νέα θεώρηση της ζωής και ένα νέο σκεπτικό! Αν σχεδιάζετε να αγοράσετε νέο επαγγελματικό εξοπλισμό στην εργασία σας, όπως έναν υπολογιστή, έναν εκτυπωτή ή τηλέφωνα, είναι καλύτερο να διερευνήσετε όλες τις επιλογές τώρα ή ακόμα καλύτερα να περιμένετε καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο δέκατο οίκο σας, της σταδιοδρομίας. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να θελήσετε να προσεγγίσετε παλιούς συναδέλφους, επιχειρηματικούς συνεργασάτες ή εργοδότες. Ποτέ δεν ξέρετε τι θα μπορούσε να συμβεί!

Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν το δέκατο οίκο σας, την επαγγελματική αρένα, δίνοντας έναν πιο σοβαρό τόνο στην παρουσίασή σας. Διαλύονται τα σύννεφα και θέτετε μια νέα στρατηγική στα μεγάλα οράματά σας. Αν επιδιώκετε να εντυπωσιάσετε ή να προβάλετε τα ταλέντα σας, τώρα είναι η ώρα. Ο ορθολογισμός και η σύνεση είναι το κλειδί της επιτυχίας σας, καθώς θα θελήσετε να εστιαστείτε σε έναν ή δύο βασικούς στόχους και θα κινηθείτε να τους υλοποιήσετε. Τώρα είναι ευκολότερο να είστε πιο παραγωγικοί στην εργασία σας, να θέσετε νέα επαγγελματικά σχέδια και να προχωρήσετε με απλά, απτά βήματα. Τα προσεκτικά βήματα θα σας οδηγήσουν σε ανταμοιβές και αναγνώριση.

Μήπως σας απασχολούν καιρό τώρα κάποια οικογενειακά ζητήματα; Όλοι έχουμε τέτοιου είδους θέματα κατά κάποιο τρόπο, αλλά τα δικά σας θα είναι τώρα πολύ πιο έντονα, καθώς η πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, τα φέρνει τώρα στο φως. Μην προσπαθήσετε να τα θάψετε αλλά και μην επιτίθεστε στους αγαπημένους σας. Ίσως για σας αυτές να μην είναι τώρα οι οικογενειακές γιορτές της αγάπης που θα θέλατε να είναι και τα πυροτεχνήματα που ανάβουν στην ψυχή σας θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια έντονη συναισθηματική αναμέτρηση, καθώς κάποια καταπιεσμένη οργή ή ζητήματα που απορρέουν από την παιδική σας ηλικία έρχονται στο φως.

Πηγή:  e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΣΟΚ: Οι 8 νέοι υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές – Τα βιογραφικά τους

Τους οκτώ νέους υποψήφιους για τις ευρωεκλογές ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ. Ακολουθούν αναλυτικά τα βιογραφικά τους: Αδάμου Κωνσταντίνα Η Κωνσταντίνα Αδάμου είναι Ιστορικός-Διεθνολόγος. Εκλέχθηκε Βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου...