Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας 20-26/11: Τεράστια προσοχή αυτά τα 3 ζώδια!


Τι φέρνει η νέα εβδομάδα 20-26/11 για κάθε ζώδιο 
Δειβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις από την Μαρία Ραπτοδήμου όπως τις δίνει στο.e-zwdia.gr

Κριός

Φίλε Κριέ, η εβδομάδα αρχίζει με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Τρίτη 21 Νοεμβρίου. Μία όψη που μπορεί να σε ευνοήσει στα οικονομικά σου αφού είναι πιθανό να σου αποφέρει κέρδη από συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Συναισθηματικά, η ένταση των συναισθημάτων είναι τέτοια που θα εκφράσεις σαν χείμαρρος αυτά που νιώθεις και είναι εξαιρετική στιγμή για να ζήσεις όμορφες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που μπορεί να σου πάρει τα μυαλά και να νιώσεις συναισθήματα πρωτόγνωρα για εσένα.

Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα, η διασκέδαση και οι παρέες περνούν ρε πρώτο πλάνο και η τάση σου να φιλοσοφείς δεν σε αφήνει να συγκεντρωθείς στις καθημερινές υποχρεώσεις και στην εργασία σου, κάτι που μπορεί να σε εκθέσει, γι’ αυτό προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο. Συναισθηματικά, η εξαιρετική σου διάθεση λειτουργεί ευεργετικά στην σχέση σου και είναι η κατάλληλη εποχή να διασκεδάσεις με το ταίρι σου ή να κάνεις μαζί του ένα ταξίδι στην ύπαιθρο που θα σας ξεκουράσει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, έχε τα μάτια σου ανοιχτά σε επιμορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες γιατί μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που να ταιριάζεις πολύ στην φιλοσοφία ζωής μαζί του.

Ο Ερμής από τον Τοξότη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, με την συμμετοχή του Κρόνου, και αυτό μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τις καινοτόμες συνεργασίες που θέλεις να δημιουργήσεις. Ότι προσπαθήσεις να δημιουργήσεις τώρα να ξέρεις ότι θα έχει στέρεες βάσεις.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η εβδομάδα αρχίζει με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Τρίτη 21 Νοεμβρίου και είναι βέβαιο ότι θα δώσει όλη της την εύνοια σε συνεργασίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις και είναι πολύ πιθανό να σου αποδώσουν εξαιρετικά και σε οικονομικό επίπεδο. Συναισθηματικά, δείχνεις στο ταίρι σου το πόσο έντονα και βαθιά συναισθήματα έχεις και είναι εμφανές ότι θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να έρθετε πιο κοντά σε όλα τα επίπεδα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να είσαι έτοιμος γιατί είναι πιθανό μέσα από συνεργασίες που έχεις να υπάρξει γνωριμία που θα αφήσει έντονα το στίγμα της στην ζωή σου.

Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και η αλήθεια είναι ότι γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφής και λιγότερο εκφραστικός. Είναι πιθανό να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα που έχεις σε σχέση με τρίτους και να προσπαθήσεις να τα βάλεις σε τάξη. Συναισθηματικά, βγάζεις έντονα ζήλια και ανασφάλεια στο ταίρι σου και είναι πιθανό να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις μεταξύ σας. Προσπάθησε αυτά τα έντονα συναισθήματα να τα στρέψεις θετικά και να δώσεις στο ταίρι σου καυτές νύχτες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα νιώσεις πολύ έντονα συναισθήματα αλλά η ζήλια και οι τάσεις ελέγχου δεν βοηθούν.

Ο Ερμής από τον Τοξότη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, με την συμμετοχή του Κρόνου, σε κάνει να αναλογιστείς παλιές υποθέσεις που δεν θέλεις να θυμάσαι και σου δίνει την δύναμη να φύγεις μπροστά, αφήνοντας πίσω το παρελθόν.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η εβδομάδα αρχίζει με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Τρίτη 21 Νοεμβρίου και δεν θα είναι διόλου απίθανο να σου δώσει μία αύξηση από την εργασία σου αφού αναγνωρίζεται η αξία σου και η συμβολή σου σε αυτόν τον τομέα. Συναισθηματικά, το ταίρι σου είναι πιθανό να γκρινιάξει για τις ώρες που αφιερώνεις στην δουλειά σου και τώρα είναι χρυσή ευκαιρία να του χαρίσεις μαγικές στιγμές που θα το αποζημιώσουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή στον εργασιακό σου χώρο που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ έντονα συναισθήματα.

Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Είναι εξαιρετικός μήνας για να ασχοληθείς με νέες συνεργασίες, συμφωνίες και συμβόλαια που θα εξελιχθούν πολύ θετικά για εσένα. Συναισθηματικά, η έντονη υποχωρητικότητα σου αλλά και η τάση σου να είναι όλα σε ισορροπία μπορεί να σε κάνει να ξεσπάσεις κάποια στιγμή. Γι’ αυτό προσπάθησε να δώσεις στο ταίρι σου να καταλάβει και τα δικά σου θέλω και να είσαι σίγουρος ότι θα το εκτιμήσει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή μέσω των συνεργασιών σου, καλό θα ήταν όμως να μην συμβιβαστείς με κάτι που δεν σου ταιριάζει γιατί κάποια στιγμή θα το μετανιώσεις.

Ο Ερμής από τον Τοξότη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, με την συμμετοχή του Κρόνου, σε ωθεί στο να πραγματοποιήσεις συζητήσεις για συνεργασίες που έχουν την πιθανότητα να είναι πολύ επιτυχημένες.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η εβδομάδα αρχίζει με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, μια εξαιρετική αστρολογική συγκυρία για εσένα αφού μπορεί να σου δώσει καλές συνεργασίες και συμφωνίες που μπορεί να αποδώσουν εξαιρετικά και σε οικονομικό επίπεδο. Συναισθηματικά, αυτά που νιώθεις για το ταίρι σου είναι πολύ έντονα και ο έρωτάς σας παίρνει φωτιά με το πάθος που βγάζετε. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέος έρωτας είναι πιθανό να προκύψει που θα σε ανεβάσει στα ύψη και να σε νιώσεις την ένταση σε μεγάλο βαθμό.

Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στον τομέα της εργασίας σου αλλά και στην καθημερινότητα γιατί οι υποχρεώσεις που προκύπτουν είναι πάρα πολλές και θα αναγκαστείς να ανεβάσεις τους ρυθμούς σου, κάτι που θα σε αγχώσει. Συναισθηματικά, είναι πιθανό το ταίρι σου να σου κάνει παράπονα γιατί το αγνοείς αφού η αλήθεια είναι ότι ρίχνεις όλη σου την προσοχή στην εργασία. Προσπάθησε να ισορροπήσεις το πρόγραμμά σου και μην αφήνεις το ταίρι σου ακάλυπτο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, αν και η καθημερινότητα σε αγχώνει και έχεις διάθεση για φλερτ και κατακτήσεις, μπορεί να υπάρξει γνωριμία στον εργασιακό σου χώρο, μόνο που πρέπει να συγκρατηθείς και να μην ψάχνεις την λεπτομέρεια.

Ο Ερμής από τον Τοξότη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, με την συμμετοχή του Κρόνου, μία όψη που μπορεί να σου δώσει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα έχουν κάτι θετικό να σου δώσουν.

Λέων

Φίλε Λέοντα, η εβδομάδα αρχίζει με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, που είναι πολύ πιθανό να σε ωθήσει σε μία νέα εργασία που θα θέλεις να κάνεις ή να εργαστείς και από το σπίτι σου. Αυτό το βήμα είναι πιθανό να σου φέρει εξαιρετικό οικονομικό όφελος. Συναισθηματικά, δεν θα είναι καθόλου κακή ιδέα να δημιουργήσεις όμορφες βραδιές για δύο στο σπίτι με το ταίρι σου, που μπορεί να εξελιχθεί σε έντονα ερωτική. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή μέσα από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειάς σου που θα σε ταράξει συθέμελα και θα νιώσει την ένταση ύψη.

Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και είναι η καλύτερη εποχή για εσένα αφού το κέφι σου εκτοξεύεται, θέλεις να φλερτάρεις, να διασκεδάζεις και βλέπεις τα πάντα με μία παιδικότητα. Θα είναι επίσης πολύ δημιουργική εποχή και είναι εξαιρετική ευκαιρία για να αναπτύξεις τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα. Συναισθηματικά, πετάς και θέλεις να περνάς καλά με το ταίρι σου και προσπαθείς με κάθε τρόπο να ανανεώσεις την σχέση σου, διασκεδάζοντας και εκφράζοντας με έμφαση τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι εξαιρετικά πιθανή αφού λάμπεις και φλερτάρεις όπου πας και οι κατακτήσεις θα είναι πολλές.

Ο Ερμής από τον Τοξότη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, με την συμμετοχή του Κρόνου, εξαιρετική συγκυρία για εσένα αφού μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνετε μαζί την ανατροπή στο τρόπο σκέψης και ζωής.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η εβδομάδα αρχίζει με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Τρίτη 21 Νοεμβρίου και είναι πολύ πιθανό να εξελιχθεί εξαιρετικά ευνοϊκά σε επίπεδο επιχειρήσεων ή στο αντικείμενο των δημοσίων σχέσεων και είναι χρυσή ευκαιρία να κάνεις την αρχή για κάτι ανάλογο που είναι πιθανό να σου φέρει και καλό οικονομικό αποτέλεσμα. Συναισθηματικά, αυτό που νιώθεις είναι έντονο και δεν μπορείς παρά να το πεις με έμφαση στο ταίρι σου. Ένα κοντινό ταξίδι θα ήταν ότι καλύτερο για να περάσετε καυτές στιγμές μαζί. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή μέσα από τις παρέες σου αλλά και τα κοινωνικά γεγονότα στα οποία θα βρεθείς και είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις τις φλόγες να σε καίνε.

Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στα οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν και προσπαθείς να δώσεις λύσεις. Η εσωστρέφειά σου αλλά και η κυκλοθυμία σου είναι χαρακτηριστική και προτιμάς να μένεις στο σπίτι σου μακριά από την πολυκοσμία. Συναισθηματικά, είναι γεγονός ότι η διάθεσή σου περνάει και στην σχέση σου και φροντίζεις να περάσεις ρομαντικές νύχτες στο σπίτι με το ταίρι σου και να του δείξεις όλη σου την τρυφερότητα και την αγάπη. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, πρόσεξε όμως την κυκλοθυμία σου γιατί μπορεί να σου κοστίσει.

Ο Ερμής από τον Τοξότη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, με την συμμετοχή του Κρόνου, και είναι πολύ πιθανό να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων με την οικογένειά σου που μπορεί να αφορά σε μία συνεργασία που θέλεις να κάνεις. Να ξέρεις ότι θα είναι επιτυχημένο ότι και να κάνεις.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η εβδομάδα αρχίζει με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Τρίτη 21 Νοεμβρίου και έρχεται να σε κάνει να νιώσεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου. Σε αυτό βοηθάει και η οικογένειά σου που σου δίνει την αμέριστη στήριξή της. Οικονομικά θέματα που μπορεί να προκύψουν λύνονται αφού οι δικοί σου είναι διατεθειμένοι να σε βοηθήσουν. Συναισθηματικά, η αυτοπεποίθηση και ο ερωτισμός που βγάζεις είναι ευεργετικός για την σχέση σου και μπορείς να σχεδιάσεις ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών που το πιθανότερο είναι να εξελιχθεί σε βραδιά άκρως ερωτική. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που θα σε κάνει να νιώσεις υπέροχα για τον εαυτό σου και να σε κάνει να θέλεις να απολαύσεις υα πάντα μαζί της.

Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και ανεβάζει την ήδη τονισμένη επικοινωνιακή σου διάθεση. Η κοινωνική ζωή γίνεται ακόμα πιο έντονη και είναι σίγουρο ότι δεν θα προλαβαίνεις τις προσκλήσεις για εξόδους που θα έχεις. Οι σχέσεις με το στενό σου περιβάλλον θα σε απασχολήσουν. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική ευκαιρία για κοντινές εκδρομές με το ταίρι σου που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα ανανεώσετε τον έρωτά σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει με τόσες προσκλήσεις που θα έχεις αφού η επικοινωνιακή σου δεινότητα γοητεύει.

Ο Ερμής από τον Τοξότη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, με την συμμετοχή του Κρόνου, και είναι εξαιρετική ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες για συμφωνίες με φίλους που θα αποδώσουν τα μέγιστα για εσένα.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η εβδομάδα αρχίζει με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Τρίτη 21 Νοεμβρίου μία συγκυρία που μπορεί να δώσει εξαιρετικές συνεργασίες με φίλους, που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα οικονομικά. Συναισθηματικά, είναι βέβαιο ότι θέλεις να καλύψει το ταίρι σου τις ανάγκες σου, ο τρόπος που το ζητάς και το πάθος που δείχνεις κάνει τον σύντροφό σου να θέλει να σου δώσει τα πάντα και περνάτε μαγικές ερωτικές στιγμές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει αφού γοητεύεις όπου και αν βρεθείς, αλλά να ξέρεις ότι θα σε αναστατώσει πάρα πολύ.

Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και στρέφεις έντονα το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες που μπορεί να υπήρχαν και κάνεις τα δέοντα για να τα δρομολογήσεις. Συναισθηματικά, ζητάς από το ταίρι σου να σε επιβεβαιώσει και να τονίσει την αυτοπεποίθησή σου. Είναι εξαιρετική εποχή για να απολαύσετε όμορφες στιγμές μαζί, να απολαύσετε ο ένας τον άλλο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει, πίστεψε στον εαυτό σου και προχώρα.

Ο Ερμής από τον Τοξότη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, με την συμμετοχή του Κρόνου, δίνοντας σου την δυνατότητα να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με το να προσφέρεις πρωτότυπες ιδέες στον εργασιακό σου χώρο.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, η εβδομάδα αρχίζει με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Τρίτη 21 Νοεμβρίου και νιώθεις ότι ισορροπείς τις ανασφάλειές σου και μπορείς να πατήσεις στα πόδια σου με σιγουριά, έχοντας μεγάλη ψυχική δύναμη. Συναισθηματικά, είναι αλήθεια ότι θέλεις να παραμείνεις μόνη σου με το ταίρι σου, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Αυτό σε κάνει να νιώθεις ασφαλής και να μπορείς να εκφράσεις τα έντονα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που δεν θα θέλεις να αποκαλύψεις ακόμα στο περιβάλλον σου αλλά θα σε κάνει να χάσεις τα λόγια σου.

Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και είσαι ο πρωταγωνιστής για τον επόμενο μήνα αφού λάμπεις όπου και αν βρεθείς, η αισιοδοξία σου είναι στα ύψη και τίποτα δεν σε σταματά αν θέλεις να επιτύχεις κάτι. Σχέσεις και συνεργασίες είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου αφού θεωρείς ότι αξίζει να αναγνωρίσουν την συμβολή σου και την προσωπικότητά σου σου. Συναισθηματικά, είναι η εποχή που θέλεις να είσαι το επίκεντρο της προσοχής του συντρόφου σου και επιθυμείς να σε καλύψει σε όλα τα επίπεδα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανές νέες γνωριμίες αφού βγαίνει φλερτάρεις, εντυπωσιάζεις με την χαρά και την αισιοδοξία που χαρίζεις στους γύρω σου. Δεν θα είναι εύκολο να σου αντισταθούν.

Ο Ερμής από το ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, με την συμμετοχή του Κρόνου, και δεν είναι καθόλου απίθανο να συλλάβεις μία έξυπνη ιδέα ξαφνικά και να δημιουργήσεις πρωτότυπες καταστάσεις. Να ξέρεις ότι αυτό που θα δημιουργηθεί τώρα θα γίνει κάτω από σταθερές βάσεις και θα έχει επιτυχία.

Τοξότης 

Φίλε Τοξότη, η εβδομάδα αρχίζει με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Τρίτη 21 Νοεμβρίου και νιώθεις ότι ισορροπείς τις ανασφάλειές σου και μπορείς να πατήσεις στα πόδια σου με σιγουριά, έχοντας μεγάλη ψυχική δύναμη. Συναισθηματικά, είναι αλήθεια ότι θέλεις να παραμείνεις μόνη σου με το ταίρι σου, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Αυτό σε κάνει να νιώθεις ασφαλής και να μπορείς να εκφράσεις τα έντονα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που δεν θα θέλεις να αποκαλύψεις ακόμα στο περιβάλλον σου αλλά θα σε κάνει να χάσεις τα λόγια σου.

Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και είσαι ο πρωταγωνιστής για τον επόμενο μήνα αφού λάμπεις όπου και αν βρεθείς, η αισιοδοξία σου είναι στα ύψη και τίποτα δεν σε σταματά αν θέλεις να επιτύχεις κάτι. Σχέσεις και συνεργασίες είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου αφού θεωρείς ότι αξίζει να αναγνωρίσουν την συμβολή σου και την προσωπικότητά σου σου. Συναισθηματικά, είναι η εποχή που θέλεις να είσαι το επίκεντρο της προσοχής του συντρόφου σου και επιθυμείς να σε καλύψει σε όλα τα επίπεδα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανές νέες γνωριμίες αφού βγαίνει φλερτάρεις, εντυπωσιάζεις με την χαρά και την αισιοδοξία που χαρίζεις στους γύρω σου. Δεν θα είναι εύκολο να σου αντισταθούν.

Ο Ερμής από το ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, με την συμμετοχή του Κρόνου, και δεν είναι καθόλου απίθανο να συλλάβεις μία έξυπνη ιδέα ξαφνικά και να δημιουργήσεις πρωτότυπες καταστάσεις. Να ξέρεις ότι αυτό που θα δημιουργηθεί τώρα θα γίνει κάτω από σταθερές βάσεις και θα έχει επιτυχία.


Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η εβδομάδα αρχίζει με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου την Τρίτη 21 Νοεμβρίου που είναι πολύ πιθανό να φέρει επικερδείς συνεργασίες με φίλους που μπορεί να αλλάξει ριζικά την εικόνα σου και αυτό που είσαι σαν άνθρωπος. Συναισθηματικά, είναι βέβαιο ότι θέλεις να δώσεις έντονα συναισθήματα στον σύντροφό σου, που τον θεωρείς και φίλο σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εσένα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή να υπάρξει μέσα από τους φίλους σου ή να είναι ήδη φίλος σου και θα νιώσεις εξαιρετικά έντονα συναισθήματα.

Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και αυτή είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εσένα, μία περίοδος περισυλλογής που θέλεις να κάνεις. Τώρα κάνεις μία ανασκόπηση των προηγούμενων πεπραγμένων σου και είναι πολύ πιθανό να σε πονέσουν αναμνήσεις που έρχονται στον νου σου. Ανασφάλειες και φόβοι ανασύρονται από το υποσυνείδητο και καλείσαι να τους αντιμετωπίσεις. Συναισθηματικά, θέλεις να απομονωθείς με το ταίρι σου και να ασχοληθείς μόνο μαζί του αφού για εσένα σε αυτήν την περίοδο είναι το πιο φωτεινό κομμάτι της ζωής σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, προσοχή σε νέα γνωριμία που μπορεί να κρύβει πράγματα και στο τέλος να εκτεθείς.

Ο Ερμής από το ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, με την συμμετοχή του Κρόνου, σου δίνει την διαίσθηση αλλά και την λογική να συζητήσεις με την οικογένειά σου και να ανατρέψεις παγιωμένες καταστάσεις με επιτυχία.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η εβδομάδα αρχίζει με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και να σου δίνει όλη την δύναμη αλλά και την διαίσθηση να χειριστείς καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα που θα σε κάνουν να γητεύσεις τους πάντες. Οικονομικές απολαβές είναι πολύ πιθανές. Συναισθηματικά, είναι πολύ πιθανό να θέλεις να παρουσιάσεις το ταίρι σου στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον αφού τα συναισθήματα που νιώθεις γι’ αυτό είναι πολύ έντονα και είναι κάτι πολύ σημαντικό για εσένα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανή νέα γνωριμία από τον επαγγελματικό σου χώρο που μπορεί να θέλεις να μείνει κρυφή για αρχή.

Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο φιλικό σου περιβάλλον, αφού θέλεις συνέχεια να είσαι μαζί τους αλλά και στους στόχους που έχεις θέσει στην ζωή σου. Είναι μία περίοδος που θα ασχοληθείς έντονα με τις κοινωνικές ομάδες που συμμετέχεις. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική ιδέα να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου και να δραστηριοποιηθείς μαζί του στους συλλόγους που συμμετέχεις, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που να έχετε ίδιες κοινωνικές ευαισθησίες.

Ο Ερμής από τον Τοξότη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, με την συμμετοχή του Κρόνου, που σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις σε σχέδια που έχεις στον νου σου με την βοήθεια των φίλων και των κοντινών σου ανθρώπων.

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, η εβδομάδα αρχίζει με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που σου δίνει την αισιοδοξία αλλά και την ψυχική δύναμη να πραγματοποιήσεις στόχους και όνειρα και να αλλάξεις την πορεία της ζωής σου. Συναισθηματικά, είναι βέβαιο ότι θέλεις να φλερτάρεις με το ταίρι σου και περάσεις καλά μαζί του για να ανανεώσεις τον έρωτά σας. Εξαιρετική ιδέα θα ήταν να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στην ύπαιθρο μαζί του για να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να περάσετε καυτές στιγμές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από παλιές παρέες ή μακρινούς συγγενείς και κουμπάρους που θα σε κάνει να χάσεις την γη κάτω από τα πόδια σου.

Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στον επαγγελματικό τομέα και στο πως θα καταφέρεις, μέσα από σκληρή δουλειά, να εξελιχθείς σε ανώτερη θέση και να διακριθείς για την εργατικότητά σου. Συναισθηματικά, είναι πιθανό να δίνεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου στα επαγγελματικά σου και το ταίρι σου να διαμαρτυρηθεί και να κάνει παράπονα. Προσπάθησε να αφήνεις χρόνο πάντα γι’ αυτό για να μην δημιουργούνται προβλήματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο, που μπορεί να λειτουργήσει θετικά και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Ερμής από τον Τοξότη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, με την συμμετοχή του Κρόνου, και είναι βέβαιο ότι σου δίνει τις ανατρεπτικές ιδέες να πρωταγωνιστήσεις στην δουλειά σου και να κερδίσεις τους πάντες εκεί.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ