Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/11/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/11/2017


Κριός

Γενικά
Η κοινωνική σου ζωή έρχεται πάλι στην επιφάνεια, μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας. Τα νέα δεδομένα θα σε βγάλουν από τους ρυθμούς που έχεις συνηθίσει και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή και προγραμματισμός για να καταφέρεις να συνδυάσεις τη διασκέδαση, τις υποχρεώσεις και την ξεκούρασή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σας μερικοί από εσάς θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και άλλοι να σταματήσετε σχέσεις που σας κουράζουν αλλά και δεν σας προσφέρουν τίποτα. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά τι θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου τα πας πολύ καλά. Καλό θα είναι το βράδυ να περάσεις με αγαπημένα πρόσωπα για να νιώσεις καλύτερα. Τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.

Ταύρος


Γενικά
Προσοχή σε μετακινήσεις, συναλλαγές, συμφωνίες, αλλαγές οποιουδήποτε είδους. Μην προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου σε κανέναν και μην οργανώνεις τίποτα που αφορά και άλλα άτομα. Το διάστημα που θα ακολουθήσει θα σε απελευθερώσει, κάνε λίγη υπομονή ακόμα και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε τις αντιθέσεις και τους καβγάδες σήμερα με το ταίρι σου και με χαμηλούς τόνους προσπάθησε μέσα από την συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην χαλάς την ψυχολογική σου κατάσταση την σημερινή ημέρα από διάφορα πράγματα που μπορεί να σε απασχολούν για θέματα δουλειάς. Φρόντισε να χαλαρώσεις. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα σήμερα γιατί θα έχεις προβλήματα. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν καλύτερα.

Δίδυμος


Γενικά
Λάθη του παρελθόντος επανέρχονται με πιο έντονες συνέπειες αυτή τη φορά. Πρέπει να βρεθεί κάποια συμβιβαστική λύση και ο εγωισμός δεν βοηθάει στη συνεννόηση. Κάποια άτομα κύρους δεν συμφωνούν με τη στάση σου και καλό θα είναι να σε προβληματίσει εγκαίρως αυτό. Μην ανοίγεις διαμάχες, κράτησε πιο ήπια στάση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα δώσεις και θα πάρεις από την σχέση σου. Προτίμησε ότι θέλεις να το πεις στον σύντροφό σου, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις από θέματα δουλειάς και από αύριο έχεις να κάνεις πάρα πολλά. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν.

Καρκίνος


Γενικά
Αισιοδοξία σου δημιουργεί η εξέλιξη των γεγονότων καθώς δεν περιμένεις τόσο σύντομα να δεις αποτελέσματα από τους κόπους σου. Κέρδη έρχονται και ηθικές ανταμοιβές για σένα και όσους σε στήριξαν στη δημιουργική αυτή προσπάθεια. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα στον οικογενειακό κύκλο σε επαινούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δεν θα βγάλεις και τίποτε. Μπορείς να πας μια εκδρομή με τον σύντροφό σου, το έχεις ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Προσπάθησε σήμερα να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για την εβδομάδα που έρχεται. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Λέων


Γενικά
Ευχάριστες μετακινήσεις σου προσφέρουν εμπειρίες, συγκινήσεις και νέες προοπτικές. Παρατήρησε κάθε λεπτομέρεια, μέσα εκεί θα σου δοθούν εξηγήσεις και θα πάρεις βοήθεια που θα σου χρειαστεί σε μελλοντικές σου επιδιώξεις. Να είσαι σε ετοιμότητα για ευχάριστες γνωριμίες μέσα από τις οποίες έχεις να κερδίσεις πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε προβληματίζουν αρκετά τα θέματα της δουλειάς σου αλλά σήμερα που είναι Κυριακή καλό θα είναι να ξεκουραστείς λίγο. Μην συνεχίζεις και κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Πρέπει λίγο να δεις με σοβαρότητα τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις άμεσα ζητήματα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Παρθένος


Γενικά
Ευχάριστο προμηνύεται το ερχόμενο διάστημα για σένα. Μετακινήσεις, ευκαιρίες ,προτάσεις, αύξηση των εσόδων και μία μικρή διάκριση είναι κάποια από τα γεγονότα. Το οικογενειακό σκηνικό βελτιώνεται πολύ και δέχεσαι στήριξη για ζητήματα που δεν το περιμένεις. Μία μικρή καχυποψία είναι απολύτως λογική μετά από όσα πέρασες, μην την αφήσεις όμως να σε εμποδίσει να χαρείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για να αποφύγεις λογομαχίες με τον σύντροφό σου, δώσε του να καταλάβει και να κατανοήσει μερικά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Καλό θα είναι σήμερα που είναι Κυριακή να χαλαρώσεις και να κάνεις μια αναδρομή και να θυμηθείς ότι σε ανάλογες περιπτώσεις τα κατάφερνες πάντα μια χαρά. Αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα σε εκνευρίζουν και σου χαλούν την διάθεση. Καλύτερα θα ήταν να μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις αυτή την περίοδο.

Ζυγός


Γενικά
Τώρα πρέπει οπωσδήποτε να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου. Οι πλανήτες ευνοούν στο να βρεθεί λύση αρκεί να κοπιάσεις και να οργανωθείς. Κάποιοι σου εναντιώνονται και πρέπει να τους αγνοήσεις. Μετακινήσεις αναγκαίες λόγω υποχρεώσεων συνδυάζονται με ευχάριστες εμπειρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για να αποφύγεις λογομαχίες με τον σύντροφό σου, δώσε του να καταλάβει και να κατανοήσει μερικά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς γιατί έχεις φορτιστεί αρκετά αυτή την εβδομάδα. Θα σου βγουν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες και θα νευριάσεις αρκετά. Θα τα καλύψεις αλλά απόφυγε να παρασυρθείς.

Σκορπιός


Γενικά
Έντονες συζητήσεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον σε αναγκάζουν να πάρεις σκληρή θέση και να ψυχρανθείς με αγαπημένα πρόσωπα. Απέφυγε το όσο μπορείς και αργότερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να βάλεις τα πράγματα σε τάξη με πιο ήρεμο τρόπο. Δέχεσαι συμπαράσταση εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε ευνοεί και η σχέση σου θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο. Μπαίνεις σε περίοδο που πολλά θέματα που σε προβληματίζουν θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή πλανητική περίοδο(σε ευνοεί η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου) που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς πάντα και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις στην δουλειά σου. Σήμερα μπορείς να περάσεις χαλαρά και ευχάριστα. Τα έξοδα που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Αυτό που σε διαβεβαιώ είναι να ηρεμήσεις και να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες.

Τοξότης


Γενικά
Ο προγραμματισμός και η συνέπεια προς αυτόν είναι το θέμα που πρέπει να εστιάσεις τώρα καθώς έκτακτα έξοδα μπαίνουν σε πρώτο πλάνο και απαιτούν άμεση κάλυψη. Μην ξοδεύεις αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη ώστε να είσαι σε ετοιμότητα όταν θα χρειαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να εμπιστευτείς τον σύντροφό σου, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο πιο χαλαρά γίνεται. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

Αιγόκερως


Γενικά
Σοβαρές αποφάσεις απαιτείται να πάρεις τώρα και δεν πρέπει να βιαστείς. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά αμφίβολη και οι πληροφορίες που έχεις δεν είναι αρκετές ακόμη για να βγάλεις ρεαλιστικά συμπεράσματα. Περίμενε λίγο ακόμα και αργότερα θα έχεις πιο σφαιρική εκτίμηση ώστε να μπορέσεις να αποφασίσεις σωστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα αρκεί να το δώσεις να το καταλάβει και ο σύντροφός σου. Απόφυγε να προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό θα είναι να τα ξεχάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά όλα αυτά άστα για αύριο. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Υδροχόος


Γενικά
Πολλές ανατροπές έρχονται και σε βρίσκουν ξαφνικά. Προσοχή σε συνεργασίες, φιλίες αλλά και σε συζητήσεις του οικογενειακού κύκλου. Μία πρόταση που δέχεσαι δείχνει πολλά υποσχόμενη, κρύβει όμως παγίδες που δεν φαίνονται. Μην αποφασίσεις για τίποτα τώρα, μην υπόσχεσαι και δώσε χρόνο να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα θα προχωρήσουν. Σήμερα που είναι Κυριακή άφησε τα όλα αυτά για την εβδομάδα που έρχεται. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα.

Ιχθύς


Γενικά
Η κοινωνικότητά σου σε απογειώνει τώρα και το απολαμβάνεις πολύ. Φρόντισε τον εαυτό σου και τη διατροφή σου και μην αναλαμβάνεις ευθύνες εις βάρος της ξεκούρασης σου. Κάνε αυστηρή αξιολόγηση των προσκλήσεων και κράτησε χρόνο για σένα και τις ανάγκες σου. Η κοινωνικότητα είναι πρωταρχικής σημασίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις κριτική σήμερα σε σχέση με τον σύντροφό σου. Μπορείς να βγάλεις τον ρομαντισμό σου και τον ερωτισμό – που έχεις πάρα πολύ – γιατί αν όχι θα έχεις αντιθέσεις και παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει γιατί η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε ευνοεί και θα κάνει τους άλλους να κρέμονται από τα χείλη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αλλά σήμερα μπορείς να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από την πίεση της εβδομάδας. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ανησυχείς γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ