Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ποια είναι η «Φοίβη» που έστειλε την 19χρονη Ελληνίδα με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ (photos-video)

Στις 30 Νοεμβρίου αναμένεται να απολογηθεί στις δικαστικές Αρχές του Χονγκ Κονγκ η 19χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη για κατοχή 2,6 κιλών κοκαΐνης στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Οι γονείς της 19χρονης Ειρήνης από τη Μυτιλήνη αγωνιούν και προσπαθούν με κάθε τρόπο να επικοινωνήσουν μαζί της, με τις πιθανότητες έκδοσής της στην Ελλάδα να είναι ελάχιστες. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Σάκης Κεχαγιόγλου, βρίσκεται στη διαδικασία εύρεσης δικηγορικού γραφείου στο Χονγκ Κονγκ που θα αναλάβει την εκπροσώπηση της 19χρονης, η οποία κρατείται σε φυλακές για γυναίκες ηλικίας 14 έως 21 ετών.

Το 19χρονο μοντέλο βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δείχνει να μην έχει πλήρη επίγνωση των κατηγοριών που αντιμετωπίζει, που επισύρουν βαρύτατες ποινές, μέχρι και ισόβιας κάθειρξης.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στο μεταξύ, υπάρχει μαρτυρία ενός καθολικού ιερέα, του Τζον Γουίδερσπουν, ο οποίος ζει στο Χονγκ Κονγκ και είναι γνωστός ως «ο Άγιος των φυλακισμένων».

Ο Τζ. Γουίδερσπουν, τα τελευταία τρία χρόνια άρχισε μια ιδιαίτερη καμπάνια με την οποία ζητά από εκείνους που έγιναν «βαποράκια» για χάρη σκληρών κυκλωμάτων να περιγράψουν το πώς έφτασαν με ναρκωτικά στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, αλλά και να αποκαλύψουν ποιοι τους στρατολόγησαν. Τα στοιχεία δημοσίευσε σε ένα φόρουμ.

Ο ιερέας που μίλησε στον ΑΝΤ1, καταγγέλλει ότι το 19χρονο μοντέλο στρατολογήθηκε από μια γυναίκα η οποία ονομάζεται «Φοίβη» και ανήκει σε όκύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Αντίς Αμπέμπα, με «πλοκάμια» και δίκτυα σε ολόκληρα τον κόσμο.

«Ξέρω δυο άτομα στην φυλακή του Χονγκ Κονγκ που στρατολογήθηκαν από την «Φοίβη». Ξέρω τουλάχιστον δύο! Ενώ υπάρχουν και άλλα άτομα στη φυλακή που την γνωρίζουν!», τόνισε ο ιερέας.

Με πληροφορίες από ant1news.gr
neaselida.news/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131 Η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας της Βιολέτας τρομοκρατεί την Νικολίνα η οποία αποφασίζει και ως...