Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γεωργιάδης: «Τα 150 εκατ. ευρώ ήταν κίνητρο για να παραπλανήσει τη Βουλή ο Καμμένος»

Λάβρος κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου και τους χειρισμούς που αυτός έκανε στην υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία μέσω του μεσάζοντα Παπαδόπουλου ήταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στη Βουλή κατά τη διάρκεια της επίκαιρης επερώτησης ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για απόπειρα εξαπάτησης της Βουλής, μίζας και λαθρεμπορίου. Όπως είπε, ο υπουργός θα μπορούσε να ενημερώσει τη Βουλή για την υπόθεση και την εκπροσώπηση του Αράβων από τον κ. Παπαδόπουλο.

«Μας παραπλανήσατε εκ λάθους ή εκ δόλου για να αρπάξετε; Αυτό συζητάμε», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε με νόημα: «υπογράψατε συμφωνία με τον Παπαδόπουλο που μιλάει για 300.000 βλήματα αξίας 66 εκατ. ευρώ. Οι Σαουδάραβες όμως φαίνεται ότι ζήτησαν 100.000 βλήματα. Άρα εσείς θα παραδίδατε 200.000 βλήματα επιπλέον. Ο λαθρέμπορος Παπαδόπουλος θα έπαιρνε με την άδεια της Ελλάδας σε μια εμπόλεμη ζώνη 200.000 βλήματα! Ξέρετε πόσο αξίζουν αυτά; Πάνω από 150 εκατ. ευρώ! Τόσα είχε να μοιράσει ο Παπαδόπουλος. Εμένα μου φαίνεται αρκετό κίνητρο για να παραπλανήσει τη Βουλή ο Καμμένος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 119 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 119 Η Φιλιώ λέει στον Μίμη πως ο Νικόλας είναι διαφορετικός μετά την επιστροφή του. Θα...