Λάβρος κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου και τους χειρισμούς που αυτός έκανε στην υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία μέσω του μεσάζοντα Παπαδόπουλου ήταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στη Βουλή κατά τη διάρκεια της επίκαιρης επερώτησης ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για απόπειρα εξαπάτησης της Βουλής, μίζας και λαθρεμπορίου. Όπως είπε, ο υπουργός θα μπορούσε να ενημερώσει τη Βουλή για την υπόθεση και την εκπροσώπηση του Αράβων από τον κ. Παπαδόπουλο.

«Μας παραπλανήσατε εκ λάθους ή εκ δόλου για να αρπάξετε; Αυτό συζητάμε», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε με νόημα: «υπογράψατε συμφωνία με τον Παπαδόπουλο που μιλάει για 300.000 βλήματα αξίας 66 εκατ. ευρώ. Οι Σαουδάραβες όμως φαίνεται ότι ζήτησαν 100.000 βλήματα. Άρα εσείς θα παραδίδατε 200.000 βλήματα επιπλέον. Ο λαθρέμπορος Παπαδόπουλος θα έπαιρνε με την άδεια της Ελλάδας σε μια εμπόλεμη ζώνη 200.000 βλήματα! Ξέρετε πόσο αξίζουν αυτά; Πάνω από 150 εκατ. ευρώ! Τόσα είχε να μοιράσει ο Παπαδόπουλος. Εμένα μου φαίνεται αρκετό κίνητρο για να παραπλανήσει τη Βουλή ο Καμμένος».

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top