Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στο αρχείο η υπόθεση Παντελίδη – Ο τραγουδιστής ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ (video)

Oi εξελίξεις στην υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου που κόστισε τη ζωή στον γνωστό καλλιτέχνη, Παντελή Παντελίδη.

Σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με την δικογραφία, προέβη το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός.

Ειδικότερα, όπως έκανε γνωστό ο δημοσιογράφος, η υπόθεση για το τροχαίο του λαοφιλούς καλλιτέχνη που έχασε τη ζωή του στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, έχει μπει πλέον για τα καλά στο αρχείο από την περασμένη Τετάρτη καθώς σύμφωνα με την εισαγγελική έρευνα, οδηγός του αυτοκινήτου ήταν τελικά ο τραγουδιστής.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελική έρευνα η οποία διερευνούσε το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εξ αμέλειας σταμάτησε μετά από αρκετούς μήνες αλλάζοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα, καθώς βάσει της πραγματογνωμοσύνης που διεξήχθη, τα τραύματα που έφερε το θύμα αποδεικνύουν πως οδηγούσε το μοιραίο όχημα. Σημειώνεται πως ο φάκελος της υπόθεσης που αφορά στο ποιος ήταν πίσω από το τιμόνι τη μοιραία νύχτα του δυστυχήματος άνοιξε λίγους μήνες μετά το συμβάν, με την οικογένεια του τραγουδιστή να υποστηρίζει πως η έτερη συνεπιβάτιδα του αυτοκινήτου Φρόσω Κυριάκου ήταν η οδηγός του τζιπ.

Μετά από αυτή την δικαστική εξέλιξη, η οικογένεια αναμένεται να προχωρήσει σε προσφυγή κατά της πράξης αρχειοθέτησης σε ανώτερο δικαστικό λειτουργό και συγκεκριμένα στο Εφετείο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΣΟΚ: Οι 8 νέοι υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές – Τα βιογραφικά τους

Τους οκτώ νέους υποψήφιους για τις ευρωεκλογές ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ. Ακολουθούν αναλυτικά τα βιογραφικά τους: Αδάμου Κωνσταντίνα Η Κωνσταντίνα Αδάμου είναι Ιστορικός-Διεθνολόγος. Εκλέχθηκε Βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου...