Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ραγδαίες εξελίξεις: Στη Δίωξη Εκβιασμών ο Καμμένος – Εμπλέκει εκδότες, εμπόρους όπλων και βουλευτές (VIDEO)

Καταγγελίες για εγκληματική οργάνωση

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΕΘΑ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΕ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ Κώστα Τσιάρα ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Κώστα Τσιάρα

Στη Δίωξη Εκβιασμών της ΕΛ.ΑΣ έχει προσφύγει ο Πάνος Καμμένος σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση διαμονής του σε ξενοδοχείο του Λονδίνου, κάνοντας λόγο για εγκληματική οργάνωση που εμπλέκονται εκδότες, έμποροι όπλων και βουλευτές που εκτελούν συμβόλαια. «Δυστυχώς, για εσάς έχει επιληφθεί της υποθέσεως η Δίωξη Εκβιασμών της ΕΛ.ΑΣ και εντός επόμενων ημερών θα δείτε εκδότες, εμπόρους όπλων και συναδέλφους σας να εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία ως όργανα συγκεκριμένων εγκληματικών οργανώσεων» ανέφερε.

Ο υπουργός παρέθεσε πως χρέωσε την κάρτα του μέσω του booking.gr προκειμένου να κλείσει το δωμάτιο στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια πλήρωσε με μετρητά, καθόσον και αυτός και η σύζυγός του μπορούσαν να φέρουν μαζί τους περί τα 4.000 ευρώ συνολικά. «Χρέωσα την κάρτα μου για να κάνω κράτηση και πλήρωσα από την τσέπη, δεν χρέωσα το ελληνικό Δημόσιο» τόνισε. Επίσης, κατέθεσε εκ νέου το έγγραφο της κράτησης με τον αριθμό αυτής, συμπεριλαμβάνοντας μάλιστα και το PIN προκειμένου να διαχειριστεί ο κ. Τσιάρας την κράτησή του.

Σχετικά με την απόδειξη πληρωμής που δημοσιεύθηκε από συγκεκριμένη εφημερίδα, υποστήριξε πως «χρησιμοποίησαν υποκλαπείσα προσωπική απόδειξη που την βρήκα σε πρωτοσέλιδο εφημερίδων», ενώ στρέφοντας τα πυρά του προς τον βουλευτή της ΝΔ είπε: «Εύχομαι να μην σας συμβεί να σας κυνηγούν από πίσω και να παίρνουν παρανόμως αποδείξεις σας. Εσείς, αυτή τη στιγμή δέχεστε ότι ένας βουλευτής στην προσωπική του ζωή μπορεί να παρακολουθείται και να υποκλέπτουν την απόδειξη πληρωμής του. Προφανώς για να νομιμοποιήσετε την εφημερίδα…».

Μάλιστα, κάλεσε τον κ. Τσιάρα να ζητήσει συγγνώμη, προειδοποιώντας τον πως αν δεν γίνει αυτό θα καταθέσει εναντίον του αγωγή και μήνυση.

Οι αμπιγιέζ και το ταξίδι της Μπακογιάννη

Καυστικά ήταν τα σχόλια του υπουργού και για τον τρόπο που στο παρελθόν έλληνες βουλευτές και υπουργοί επέλεγαν να ταξιδεύουν, χρεώνοντας το Ελληνικό Δημόσιο. «Κάποιοι πήγαιναν με αμπιγιέζ και μακιγιέζ στο εξωτερικό και πλήρωνε το Ελληνικό Δημόσιο» αποκάλυψε. Εν συνεχεία, αναφέρθηκε σε ένα ταξίδι της Ντόρας Μπακογιάννη στην Αστόρια, εκεί όπου σύμφωνα με τον κ. Καμμένο η πρώην υπουργός ταξίδεψε με 110 άτομα για ένα Συμβούλιο του ΟΗΕ και τα έξοδα όλων πληρώθηκαν από το Δημόσιο.

olympia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 120-121-122

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 120-121-122 Επεισόδιο 120 Η Ηλέκτρα κατηγορεί τον Παύλο πως παίζει παιχνίδια σε διπλό ταμπλό,...