Η Φώφη Γεννηματά πέρα από πολιτικός και υποψήφια αρχηγός της κεντροαριστεράς, είναι πάνω από όλα μαμά και σύζυγος.
Εχει μάθει να δίνει μεγάλες μάχες τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε πολιτικό και κοινωνικό. Το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και έδωσε μία διαφορετική συνέντευξη από αυτές που έχουμε συνηθίσει σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο crashonline.gr.
Λογική κι ευαισθησία το δίπτυχο της προσωπικής της ζωής και της πολίτικης της πορείας της Φώφης Γεννηματα. Η ίδια έδωσε μάχη για να αποκτήσει την δική της οικογένεια, για να φέρει στον κόσμο την κόρη της η οποία σήμερα σπουδάζει στο εξωτερικό. “Δεν έχω συνηθίσει ακόμα ότι η κόρη μου σπουδάζει στη Σκοτία και ζει μακριά μας”, ανέφερε στην Τατιάνα Στεφανίδου.
“Πάλευα 10 χρόνια για να αποκτήσω το πρώτο μου παιδί”, εκμυστηρεύεται η γνωστή πολιτικός ενώ στη συνέχεια περιγράφει και την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Όταν αρρώστησε, η μικρή της κόρη ήταν μόλις 2 ετών. “Μετά την περιπέτεια της υγείας μου αποφάσισα να ζω τη ζωή μου στο κόκκινο”, εξομολογείται η ίδια. Μια περιπέτεια που την είχε ζήσει κι όταν η δική της μαμά διαγνώστηκε με καρκίνο.
Για την πορεία της στην πολιτική και τη στάση που κρατάει δήλωσε: «Θέλω να είμαι ο εαυτός μου και όχι το κακέκτυπο ενός άντρα.+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top