Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Απασφάλισε ο Γκλέτσος για Κ. Μπακογιάννη: Ότι χειρότερο υπάρχει στη διοίκηση – Είναι η προσωποποίηση της ιδιοτέλειας στην πολιτική (video)

Σφοδρή κριτική εναντίον του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη εξαπέλυσε ο Απόστολος Γκλέτσος που αποκάλεσε τον γιο της Ντόρας “Πρωσοποποίηση της ιδιοτέλειας στην πολιτική” και τον προκάλεσε αν νιώθει θιγμένος από όσα του καταμαρτυρεί ο δημοφιλής ηθοποιός να πάει στη δικαιοσύνη.
Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ότι χειρότερο υπάρχει στη διοίκηση. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο. Είναι η προσωποποίηση της αποτυχίας στη διοίκηση και η προσωποποίηση της ιδιοτέλειας στην πολιτική». είπε ο κ.Γκλέτσος και συνέχισε λέγοντας «Δεν θέλω να χαλάσω το κέφι του κόσμου, αλλά συνέχεια βγάζω βιντεάκια όπου τον κατηγορώ για πράγματα. Του λέω να πάει στον εισαγγελέα, αλλά δεν πάει και δεν απαντάει. Θα πάω εγώ. Θα τον πάω για θέματα που φιλοξενούνται στον ευρωπαϊκό τύπο. Δεν υπάρχουν ήρεμοι τόνοι αλλά υπάρχει μόνο η αλήθεια»

Αφορμή για να…φουντώσει ο δήμαρχος Στυλίδας ήταν η παρατήρηση της παρουσιάστριας Σταματίνας Τσιμτσιλή ότι ο κ.Μπακογιάννης θα ήταν ένας εξαιρετικά ισχυρός αντίπαλος για τον νυν δήμαρχο Στυλίδας στην περίπτωση που θα ήθελε να γίνει περιφερειάρχης στις επόμενες εκλογές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127 Η εξαφάνιση του Νικήτα έχει αναστατώσει όλο το χωριό καθώς όλοι τον αναζητούν απεγνωσμένα. Τελικά,...