Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι δηλώσεις πρωταγωνιστή του Τατουάζ που θα συζητηθούν…(Video)

“Είχα την ευκαιρία να ζήσω μια τριαδική σχέση… Είμαι ένας άνθρωπος που δεν πιστεύω ότι υπάρχει έρωτας μόνο μεταξύ των δύο φύλων…”

Ο Αλέξανδρος Πέρρος είναι ο «Ιωσήφ» στο νέο δημοφιλές σίριαλ του Alpha, «Το Τατουάζ». Αλήθεια, πόσες ομοιότητες μπορεί να έχει ο ηθοποιός με τον ήρωα που υποδύεται; Οι δηλώσεις του στο Happy Day και τον Χρήστο Βαρθαλίτη θα συζητηθούν…

«Κι εγώ έχω υπάρξει άπιστος στη ζωή μου. Μου έχει τύχει να είμαι εγώ με μια κοπέλα και να είναι αυτή με κάποιον άλλον παράλληλα. Μου στοίχισε πολύ, αλλά το δικαιολόγησα. Μετά από αυτό μείναμε τρία χρόνια μαζί και μετά χωρίσαμε.

Απιστία για μένα δεν υπάρχει. Πιστεύω ότι είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι να κάνουμε ότι ακριβώς γουστάρουμε. Δεν υπάρχει κανένα θέμα αν εγώ θέλω να πάω με έναν άντρα, με μια γυναίκα… Εγκρίνω τις παράλληλες σχέσεις μόνο αν οι δύο πόλοι είναι σύμφωνοι με αυτό.

Είχα την ευκαιρία να ζήσω μια τριαδική σχέση, αλλά ήμουν πολύ μικρός και δεν μπόρεσα να λειτουργήσω καθόλου. Είναι κάτι το οποίο δεν αποκλείω.

Η συντροφός μου Δανάη είναι η πρώτη που πρέπει να ξέρει αυτά τα πράγματα, τις δικές μου ανησυχίες. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν πιστεύω ότι υπάρχει έρωτας μόνο μεταξύ των δύο φύλων. Οπότε δεν πρέπει να το ξέρει αυτό ο άνθρωπός μου»;

zappit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ