Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

TO TATOYAZ: Ο δολοφόνος παντρεύεται την Ελένη

Ο Ορφέας καταλαβαίνει ότι όλο αυτό που κάνει δεν θα έχει καλό τέλος. Ενεργεί σαν να είναι ένας άλλος άνθρωπος. Παλεύει με τον εαυτό του, όταν ξαφνικά σαν να ξυπνά το θηρίο μέσα του, δεν ξερει τι κάνει, όμως θέλοντας να πολεμήσει τους δαίμονες του, προχωρά σε νια κίνηση που δεν το περιμένει κανείς. Κάνει πρόταση γάμου στην Ελένη, μήπως και η αγάπη τον βοηθήσει να ξεφύγει από τους εφιάλτες του. 

Από τη Μαρία Μεταξητινού
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω….
Μόλις το λέει στην κοπέλα αυτή τρελαίνεται από τη χαρά της και αμέσως ο Ορφέας πάει στους γονείς της για να ζητήσει επίσημα το χέρι της. Η Μάρθα και ο Παύλος δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά τους και φυσικά δέχονται, αφού αισθάνονται ευτυχισμένοι που η κόρη τους θα παντρευτεί ένα τόσο καλό παιδί, όπως πιστεύουν.. 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Οι αρραβώνες της Ελένης ανακοινώνονται επισήμως και ο Ορφέας βιάζεται πολύ να γίνει ο γάμος. Ομως ενώ η οικογένεια Μελά κάνει όνειρα και σχέδια για τον γάμο της Ελένης, ο Ορφέας έρχεται αντιμέτωπος με την μητέρα του, την Θάλεια και ξυπνάει όλο το τραυματικό παρελθόν.

tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 «Μείνε μακριά από το παιδί μου», ουρλιάζει έξαλλη η Ηλέκτρα στον Παύλο. Ο Νάσος έχει...