Συγκλόνισε εκατομμύρια τηλεθεατές στις Η.Π.Α. η σπουδαία ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον όταν δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της κατά τη διάκρεια της εκπομπής «Finding Your Roots» μαθαίνοντας ότι μέλη της οικογένειας της έσβησαν στο γκέτο της Βαρσοβίας.

Η ηθοποιός με φωνή που έτρεμε διάβασε έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο θείος της πέθανε στο γκέτο κατά τη διάρκεια της ναζιστικής εισβολής.

«Δεν μπορούσα να φανταστώ τη φρίκη. Είναι τόσο τρελό που ξεπερνάει τη φαντασία», είπε η 32χρονη ηθοποιός χωρίς να μπορεί να κρατήσει τα δάκρυα της. «Πω πω, αυτό είναι λυπηρό», είπε μετά την ανάγνωση του πιστοποιητικού και πρόσθεσε: «Είχα υποσχεθεί ότι δεν θα κλάψω, αλλά είναι πολύ δύσκολο».

Ο προπάππος της, που ήταν εβραϊκής καταγωγής δούλευε σε μπακάλικο στη Νέα Υόρκη, ενώ ο αδελφός του, μαζί με την οικογένειά του πέθαναν σε γκέτο. Η ανακάλυψη αυτή έκανε την Σκάρλετ να νιώσει ότι συνδέεται περισσότερο με το παρελθόν της. «Με κάνει να αισθάνομαι πιο βαθιά συνδεδεμένη με αυτήν την πλευρά της οικογένειάς μου. Δεν το περίμενα αυτό», είπε.


+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top