Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νέα Δημοσκόπηση Prorata για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς: Προηγούνται Φώφη – Ανδρουλάκης κοντά και οι Καμίνης, Θεοδωράκης

Όλα δείχνουν ενδοπασοκικό ντέρμπι στο β΄γύρο των εκλογών για την Κεντροαριστερά μεταξύ Φώφης Γεννηματά και Νίκου Ανδρουλάκη, ωστόσο πολύ κοντά στη 2η θέση και στον ευρωβουλευτή της Ελιάς βρίσκονται οι κ.κ. Καμίνης και Θεοδωράκης που διατηρούν ελπίδες να μπουν αυτοί στο δεύτερο γύρο κόντρα στη Γεννηματά.

Προβάδισμα της Φώφης Γεννηματά στην πρόθεση ψήφου με 25%, δείχνει δημοσκόπηση της PRORATA για λογαριασμό της Εφημερίδας των Συντακτών, στο απόηχο του χθεσινού ντιμπέιτ που σημαδεύτηκε από αιχμές και αντιπαραθέσεις μεταξύ των υποψηφίων αρχηγών.

Από κει και πέρα δεύτερος είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης με 11% ωστόσο για τη δεύτερη θέση αναμένεται μάχη ψήφο ψήφο μεταξύ τριών υποψηφίων αρχηγών για είσοδο στην επόμενη φάση της εκλογικής διαδικασίας. καθώς, ο Σταύρος Θεοδωράκης συγκεντρώνει10,5% και ακολουθεί ο Γιώργος Καμίνης με 9%.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους υποψηφίους ο Γιάννης Μανιάτης λαμβάνει 6%, στο 3% ο Γιάννης Ραγκούσης, στο 1% Γκάτσιος, Τζιώτης και στο 0.5% ο Απόστολος Πόντας.

Μεγάλο είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων το οποίο φθάνει το 33%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ