Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κέρκυρα: Ο Κώστας Καραμανλής εξέπληξε τους πάντες σε ταβέρνα – Η απόφαση του πρώην πρωθυπουργού [pic]

Στην Κέρκυρα βρέθηκε ο Κώστας Καραμανλής, φιλοξενούμενος από τον οικογενειακό φίλο του Κώστα Τσαούσογλου, ιδιοκτήτη του Corfu Holiday Palace. Ο πρώην πρωθυπουργός, είναι συχνός επισκέπτης της Κέρκυρας, σχεδόν σε ετήσια βάση και αυτή τη φορά επισκέφτηκε το γκολφ στους Έρμονες και ακολούθως το κτήμα Θεοτόκη. Ο πρώην πρωθυπουργός δεν παρέλειψε μια βόλτα στη Βόρεια Κέρκυρα όπου έχει πολλούς καλούς φίλους ενώ επισκέφθηκε και την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, όπου τον υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Νεκτάριος.
Ο Κώστας Καραμανλής στην Κέρκυρα

Χαλαρές βόλτες στο Λιστόν και καφέ με κομματικά στελέχη αλλά και επίσκεψη στην Αναγνωστική Εταιρεία Κέρκυρας. Από το πλευρό του δεν έλειψαν ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας Στέφανος Γκίκας, στελέχη της τοπικής ΝΟΔΕ αλλά και ο πολιτευτής Σπύρος Κροκίδης. Επί ώρα ο Κώστας Καραμανλής είχε συνομιλία με τον πρώην Υπουργό Νίκο Δένδια με τον οποίο παρακάθισε σε γεύμα σε φιλικό σπίτι, αλλά και συνάντηση με τον πρώην Δήμαρχο Γιάννη Τρεπεκλή, την τελευταία ημέρα του στο νησί και βόλτες στη Βόρεια Κέρκυρα.
Ο Κώστας Καραμανλής σε ταβέρνα της Κέρκυρας

Ο Κώστας Καραμανλής μάλιστα άφησε άναυδους υπαλλήλους ταβέρνας στον Χαλικούνα, όπου κάθισε ως απλός πελάτης, χωρίς ειδικές διαδικασίες, απλός και προσιτός με όλους για να δοκιμάσει θαλασσινά και σαλάτες. Οι στιγμές χαλάρωσης για τον πρώην Πρωθυπουργό τελείωσαν και από τη Δευτέρα επέστρεψε στην Αθήνα.

corfupress.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ