Δύο ελληνικά μπαρ φιγουράρουν στη λίστα με τα 50 καλύτερα «ποτάδικα» στον κόσμο, η οποία ανακοινώθηκε σε μια ειδική τελετή στο Southwark Cathedral του Λονδίνου, σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο pontiki.gr.Η κατάταξη προκύπτει από τις ψήφους μιας ακαδημίας με πάνω από 500 μέλη από 55 χώρες, μιας επιτροπής που θεωρείται η ισχυρότερη και πιο ποικίλη επιλογή εμπειρογνωμόνων για να εκφράσουν την άποψή τους για τα καλύτερα μπαρ του κόσμου.


Πρώτο στη λίστα κατετάγη το «American Bar» εντός του ξενοδοχείου Savoy στο Λονδίνο, και την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν το «Dandelyan» στο Λονδίνο, το «The Nomad» στη Νέα Υόρκη, το «Connaught Bar» στο Λονδινο και το «Τhe Dead Rabbit» στη Νέα Υόρκη.

Όσον αφορά στις ελληνικές συμμετοχές, το μπαρ «The Clumsies» στην οδό Πραξιτέλους στην Αθήνα φιγουράρει στην έκτη θέση της λίστας, με της επιτροπή να μη φείδεται κοσμητικών επιθέτων.

Eντός της 50δας των καλύτερων μπαρ στον κόσμο βρίσκεται και το «Baba au Rum», στην οδό Κλειτίου, στο κέντρο της πρωτεύουσας, το οποίο ανέβηκε δέκα θέσεις από πέρσι και πλέον κατέχει την 30η θέση της λίστας.
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top