Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χαμός στο «Nomads»: Σήμερα παίζουν μόνο οι αρχηγοί! Ποιο είναι το έπαθλο;

Μετά την ‘ενταση με τον Γιώργο Μαυρίδη και την ψυχολογική φόρτιση έρχεται αλλαγή δεδομένων!

Στο αποψινό επεισόδιο, όμως, θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα των αρχηγών των 3 ομάδων. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Μιχάλης Ζαμπίδης και ο Λευτέρης Παρασκευάς θα μονομαχήσουν για το έπαθλο των αρχηγών.

Στο συγκεκριμένο αγώνισμα, οι τρεις αρχηγοί αγωνίζονται ενάντια στον χρόνο. Αυτός που θα διασχίσει την πίστα στο μικρότερο χρόνο είναι ο νικητής…

Το έπαθλο για την ομάδα του αρχηγού που θα κερδίσει, είναι επίσκεψη σε τοπική γιορτή/φεστιβάλ λάσπης με παραδοσιακούς χορούς και άφθονο φαγητό!

Το σημερινό αγώνισμα, όπως παρακολουθήσαμε και στο τρέιλερ, είναι αρκετά δύσκολο και επίπονο και άλλος ένας τραυματισμός θα προκληθεί για έναν από τους αρχηγούς!

Ο λόγος για τον Λευτέρη Παρασκευά, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος θα ζαλιστεί και θα χρειαστεί να διακοπεί ο αγώνας! Ο αρχηγός της «Ζούγκλας» θα τραυματιστεί ελαφρά καθώς από την ζαλάδα του θα πέσει στο έδαφος και μόλις σηκωθεί θα σπεύσει κοντά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπό του!
youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127 Η συμφιλίωση της Αριάδνης με τη Βασιλική κάνει...