Σας έχουμε αποκλειστικό θέμα σήμερα για το nomads, που θα συζητηθεί!

Στο παιχνίδι γίνονται απίστευτα σκηνικά που για κάποιο λόγο η τηλεόραση και η παραγωγή του nomads δεν μας τα δείχνει! Ίσως θέλουν να προστατέψουν τους παίκτες, ίσως να θέλουν να προστατέψουν το παιχνίδι για να μην το χαρακτηρίσουν σκληρό ριάλιτι.

Το θέμα είναι ότι γίνονται σκληρά σκηνικά τα οποία δεν βλέπουμε. Σήμερα όμως το youweekly.gr, σπάει το εμπάργκο και θα σας παρουσιάσει ένα απίστευτο καυγά που έγινε μεταξύ του Μαυρίδη και του Αλεξάνδρου και που παραλίγο να οδηγήσει σε γενική σύρραξη! Διαβάστε παρακάτω…
Όλα ξεκίνησαν όταν η παραγωγή ανακοίνωσε την απόφαση της ένας άντρας από τους «κόκκινους» να μεταφερθεί στους «μπλε» για λόγους ισορροπίας! (Δείτε εδώ το τρέιλερ με την απόφαση της παραγωγής που διάβασε η Αποστολία Ζώη)

Ε από εκείνο το σημείο άρχισε ο κακός χαμός! Η ομάδα της κλίκας των κόκκινων με αρχηγό των Αλεξάνδρου αλλά και συμπαραστάτη την Αποστολία Ζώη άρχισαν να συζητάνε το ενδεχόμενο να στείλουν τον Μαυρίδη στους «μπλε» με το σκεπτικό ότι δεν μπορεί να ενταχθεί στην ομάδα! Ο Μαυρίδης κατάλαβε ότι συζητάμε για αυτόν και πηγαίνει μπροστά στον Αλεξάνδρου και του λέει…. «Άκου Αλεξάνδρου……»Ρε μαλ@κ@ όταν μιλάτε για εμένα θέλω να είμαι μπροστά. Τι κόλπα είναι αυτά που κάνετε. Να καθίσουμε όλοι μαζί να σκεφτούμε και να συζητήσουμε ποιος θα πάει δίπλα όχι να συζητάτε μεταξύ σας για εμένα ή όποιον άλλον εδώ μέσα!»

Ο Αλεξάνδρου τρελαίνεται και γυρνάει στον Μαυρίδη και του λέει: «Γιώργο έχεις τρελαθεί δεν μιλάμε για εσένα ούτε για κανέναν άλλον βλέπεις φαντάσματα φίλε και το έχεις χάσει. Ένα θα σου πω αν δεν ξέρεις μην μιλάς. Και εμένα πρόσεχε, μην μου ξαναμιλήσεις έτσι μην γίνει της Πόπης εδώ μέσα»Οι φωνές των δυο παικτών ακούστηκαν μέχρι την παραλία. Είπανε και άλλες χοντράδες πάνω στα νεύρα τους αλλά τελικά μπήκαν στη μέση οι συμπαίκτες τους και τους χώρισαν! Ο Μαυρίδης όμως είχε την τελευταία κουβέντα που τους άφησε όλους ξερούς!

«Δεν θα χρειαστεί να με ψηφίσετε θα πάω μόνος μου δίπλα» προφανώς φυσικά το είπε πάνω στα νεύρα του, αποκλείεται να το εννοούσε! Όπως αποκλείεται, κατά την γνώμη μας, οι «κόκκινοι» να είναι τόσο άσχετοι και να στείλουν το δυνατότερο παίκτη τους στους «μπλε»!Θα τους σταυρώσει ο κόσμος στα σίγουρα!

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top