Άσχημα τα νέα από τις Φιλιππίνες και το «Nomads», καθώς η δυσκολία των αγωνισμάτων μεταφράστηκε για ακόμα μία φορά σε τραυματισμό.

Είχε φανεί και από τις προηγούμενες δοκιμασίες ότι ο βαθμός δυσκολίας ήταν πολύ μεγάλος, καθώς τα αγωνίσματα ήταν πιο επίπονα και απαιτητικά και από εκείνα του Survivor.

Έτσι οι παίκτες έφτασαν από νωρίς στα όριά τους, με αποτέλεσμα να έχουμε και νέους τραυματισμούς. Πιο συγκεκριμένα, δε μιλάμε για ένα, μα για δύο διόλου ασήμαντα ατυχήματα με πρωταγωνιστές δύο παίκτες από αντίπαλες ομάδες. Διαβάστε παρακάτω…


Τα ατυχήματα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος επικράτειας, το οποίο θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το Tvnea, η πρώτη παίκτρια που τραυματίστηκε είναι από την ομάδα της Φωτιάς. Και δεν είναι άλλη από τη Χριστίνα Κολέτσα. Όσο για τον δεύτερο, ανήκει στην ομάδα των Ωκεανών (αθλητές) και ο κίνδυνος να βρεθεί εκτός παιχνιδιού και να επιστρέψει στην Ελλάδα είναι πιο μεγάλος, καθώς ο τραυματισμός του είναι πιο σοβαρός. Ο λόγος για τον Νικόλα…

Η Χριστίνα από την άλλη, είναι λιγότερο πιθανό να αναγκαστεί να εγκαταλείψει.

Ωστόσο, όλα θα κριθούν από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες έχουν υποβληθεί οι δύο άτυχοι παίκτες…

youweekly.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top