Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑΚΡΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ: Η νέα σειρά που θα δούμε στο Mega

Στις 15 Νοεμβρίου θα ολοκληρωθεί στο MEGA η τουρκική σειρά “Η νύφη” και ήδη το κανάλι έχει εξασφαλίσει μία νέα που θα κάνει πρεμιέρα στις 16/11.

Πρόκειται για το “Άκρως εμπιστευτικό” που είναι παραγωγής Ay Yapim και έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2016 στο κανάλι Show TV. 
Η σειρά είναι εμπνευσμένη από την ταινία “Ο Πληροφοριοδότης” και η ιστορία αναφέρεται σε δύο αδέλφια, τον Σαρπ και τον Ουμούτ, που η μοίρα θα τα φέρει αντιμέτωπα κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες.
ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Διαβάστε παρακάτω…

Ο Ουμούτ απήχθη σε ηλικία 3 ετών από τον μαφιόζο Τζελάλ και μεγάλωσε στους δρόμους με το όνομα Μερτ. Ο Τζελάλ τον παροτρύνει να μπει στην Αστυνομία ώστε να γίνει μέλος της ομάδας του Γιουσούφ, ο οποίος είναι αρχηγός του τμήματος ερευνών της Αστυνομίας. Ο Γιουσούφ εδώ και 20 χρόνια παλεύει να συλλάβει τον Τζελάλ. Παράλληλα ο Σαρπ καταφέρνει να γίνει αστυνομικός και να γίνει ένας από τους καλύτερους της ομάδας του Γιουσούφ. Στην τελετή αποφοίτησης, ο Γιουσούφ διώχνει από το τμήμα τον Σαρπ και τον κλείνει στη φυλακή ώστε να μπορέσει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του Τζελάλ. Πράγματι ο Τζελάλ δείχνει ενδιαφέρον για τον νεαρό και στέλνει την δικηγόρο κόρη του, την Μελέκ να τον σώσει. Οταν αποφυλακίζεται, ο Σαρπ -σαν μυστικός αστυνομικός- γίνεται μέλος της ομάδας του Τζελάλ προκειμένου να τον ξεσκεπάσει και να τον φυλακίσει για τις παράνομες πράξεις του, αλλά και για να βρει τον χαμένο του αδελφό, τον Ουμούτ. Από την άλλη ο Μερτ εργάζεται στην Αστυνομία για να καλύπτει τις παρανομίες του Τζελάλ. Διαβάστε παρακάτω…

Η σειρά αναφέρεται στις ζωές και τη μοίρα των δύο αδελφών, αλλά και της μητέρας τους, Φουσούν, που ζει με την ελπίδα να βρει το χαμένο της παιδί. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Τσατάι Ουλουσόι (Σαρπ), Αράς Μπουλούτ Ιγινεμλί (Μερτ/Ουμούτ), Τσετίν Τεκιντόρ (Τζελάλ), Μπενσού Σοράλ (Μελέκ) και Μουσταφά Ουγιουρλού (Τζελάλ).

Πηγή: .tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ