Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανατροπή δείχνει η ηλεκτρονική σφυγμομέτρηση του logiastarata.gr για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς: Ποιος υποψήφιος έχει προβάδισμα, ποιοι ακολουθούν

Ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική σφυγμομέτρηση του logiastarata.gr σχετικά με τους υποψήφιους προέδρους του νέου πολιτικού φορέα που θα συσταθεί στο χώρο της λεγόμενης Κεντροαριστεράς ή Προοδευτικού Κέντρου.
Τα αποτελέσματα ήταν έκπληξη καθώς δείχνουν στην πρώτη θέση και με σημαντικό προβάδισμα τον ευρωβουλευτή και πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ.Νίκο Ανδρουλάκη δείγμα ότι η κοινωνία διψά για νέα πρόσωπα και πραγματική ανανέωση των κομμάτων έχοντας κουραστεί από τα παλιά πολιτικά πρόσωπα.
Ο κ.Ανδρουλάκης είναι μπροστά με 26,6% ενώ στη δεύτερη θέση είναι η νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΣΥ κ.Φώφη Γεννηματά με 18,4% που σύμφωνα με πολλούς θεωρείται φαβορί.
Στην τρίτη θέση ακολουθεί ο δήμαρχος Αθήνας κ.Γιώργος Καμίνης με 13% έχοντας δυναμική να κάνει την έκπληξη και να μπει στο δεύτερο γύρο. Τέταρτος ο επικεφαλής του Ποταμιού κ.Σταύρος Θεοδωράκης με 10,3% έχει κι αυτός αμυδρές ελπίδες.
Απο κει και πέρα οι υπόλοιποι υποψήφιοι κινούνται σε μονοψήφια ποσοστά και δεν φαίνεται για την ώρα να έχουν αναπτύξει δυναμική τέτοια που να τους δίνει πολλές ελπίδες να μπουν στο β΄γύρο της αναμέτρησης.
Καλύτερα απ΄ολους φαίνεται να πηγαίνει ο πρώην υπουργός κ.Γιάννης Ραγκούσης με 9,4%
Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα με την επισήμανση ότι πρόκειται για ηλεκτρονική σφυγμομέτρηση που αφορά τους αναγνώστες του logiastarata.gr που επέλεξαν από μόνοι τους να ψηφίσουν και δεν έχει γίνει καμία στάθμιση συνεπώς δεν έχει επιστημονική και στατιστική αξία ωστόσο δείχνει τις τάσεις που υπάρχουν.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ψήφισαν  4,516 αναγνώστες

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ                                              1200        26,6%
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΦΩΦΗ                                                     830         18,4%
ΚΑΜΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                                                      588         13%
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ                                             466          10,3%
ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ                                                426          9,4%
ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ                                                  283          6,3%
ΤΖΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                                                  257          5,7%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ                        174          3,9%
ΓΑΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                                          151          3,3%
ΠΟΝΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ                                                141          3,1%

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ που βλέπουμε ατον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50 Ο Φίλιππος βρίσκει πανικόβλητο τον Άλκη, κάθως φαίνεται να έχει χάσει...