Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λεβέντης σε δημοσιογράφους: «Είμαι σκυλοdog, θα τινάξω τη μπάνκα στον αέρα!»

Ένα «δριμύ κατηγορώ» προς όλες τις κατευθύνσεις εξαπέλυσε, υιοθετώντας το γνωστό καταγγελτικό του ύφος, ο Βασίλης Λεβέντης στη Βουλή, απειλώντας πως θα «τινάξει τη μπάνκα στον αέρα», καθώς όπως είπε είναι «σκυλοdog».

Αναλυτικότερα μιλώντας σε δημοσιογράφους ο κ. Λεβέντης διευκρίνισε πως στόχος του είναι παραιτηθεί από βουλευτής και όχι από πρόεδρος του κόμματος, σημειώνοντας ότι «κάποιος θα πρέπει να θυσιαστεί για να ταρακουνηθεί αυτό το τέλμα». «Καταλάβατε;», είπε με το γνωστό δεικτικό του ύφος και πρόσθεσε: « ας χαίρονται τους μισθούς τους, αλλά θα κυκλοφορώ και γω και θα κάνω λαϊκές συγκεντρώσεις και θα τους ξεφτιλίζω όλους….εγώ είμαι σκυλοdog!». Ο κ. Λεβέντης σημείωσε: «έχω μια ευκαιρία να τα τινάξω όλα στον αέρα, η μπάνκα να τιναχθεί στον αέρα. Δεν είμαι και αρχομανής, έχω κουραστεί κιόλας λίγο».

Ακόμα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, αναφέρθηκε και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, λέγοντας: «ας πάρει στην πλάτη του τον Τσίπρα, ακούστε, παίρνοντας απάνω του τον Τσίπρα, θα φύγουν και μαζί, τελεία και παύλα να το ξέρετε».

Ακόμα, χαρακτήρισε «ειλημμένη» την απόφαση να παραιτηθεί, εξηγώντας πως «ότι λέω δεν το αλλάζω», ενώ εξηγώντας την απόφασή του είπε: «το πρώτιστο είναι ότι αηδιάζω εδώ μέσα, τώρα μέχρι να βγω έξω, τα πόδια μου από κάτω είναι σαν ηλεκτρική καρέκλα, δεν μπορώ, δεν μπορώ, δεν θέλω ρε παιδί μου!»

«Αν κάνω πίσω θα βγει το συμπέρασμα στην Ελλάδα ότι κάθομαι για το μισθό μου, αυτό κάνει η ΧΑ, ενώ έλεγε θα πελεκάει, παίρνει το μισθουλάκο», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ