Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: «Πόρνη, θα πεθάνεις!» Ο Ορφέας κυνηγάει με μαχαίρι την Άννα…


Στο «Τατουάζ» Ο ψυχοπαθής δολοφόνος Ορφέας, εδώ και καιρό βλέπουμε ότι έχει βάλει στο στόχαστρο την Άννα.


Συνεχώς στο αρρωστημένο του μυαλό βρίσκεται η Άννα.

Παράλληλα με τη δράση του με άλλες γυναίκες, συγκεντρώνει συνεχώς στοιχεία για την κοπέλα μέχρι να βρει το στόχο του και δεν αργεί η στιγμή που θα… χτυπήσει! Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

Από τον ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ

Η Αννα, της οποίας όμως η ζωή θα μπει σε μεγάλο κίνδυνο από τον ψυχοπαθή δολοφόνο που την έχει βάλει στο στόχαστρο, αμέριμνη συνεχίζει να αντιμετωπίζει τις διάφορες καταστάσεις στη ζωή της. Μετά τον τραυματικό χωρισμό της με τον Αλεξ, βρίσκεται τσακισμένη στο Λονδίνο, στη θαλπωρή της οικογένειάς της που της συμπαραστέκεται και φυσικά στο πλευρό της μητέρα της, η οποία πηγαίνει όλο και πιο καλά, αρχίζοντας μάλιστα και λογοθεραπεία.

Το σατανικό μάλιστα σχέδιο του Τόνυ αρχίζει να αποδίδει καρπούς, καθώς η Άννα έρχεται όλο και πιο κοντά του, καθώς της δείχνει ότι έχει αλλάξει και παράλληλα της συμπαραστέκεται σε αυτό που περνάει, έχοντας όμως τους δικούς του σκοπούς.

Στο μεταξύ, η κατάσταση του Ορφέα επιδεινώνεται, καθώς η μητέρα του η Θάλεια επιμένει να εμφανίζεται μπροστά του, βγάζοντάς του στην επιφάνεια την ανάγκη του για εκδίκηση. Κι ενώ όλοι έχουν αρχίσει τις ετοιμασίες για το γάμο του με την Ελένη, ο Ορφέας σε κατάσταση αμόκ φεύγει από την Αίγινα και με τον άλλον του εαυτό σκοτώνει μία ακόμα κοπέλα.

Η αστυνομία έρχεται και πάλι αντιμέτωπη με ένα ακόμα φρικιαστικό έγκλημα, ενώ ο Ορφέας σαν να μην τρέχει τίποτα επιστρέφει στην Αίγινα και μάλιστα κάνει μια πολύ τρυφερή χειρονομία απέναντι στη Μάρθα που τη συγκινεί απίστευτα.

Όμως αυτό κρατάει μόνο μια στιγμή γιατί ταυτόχρονα ο Ορφέας ετοιμάζεται να «χτυπήσει» το επόμενο θύμα του, που δεν είναι άλλο από την Άννα. Ωστόσο, λίγο πριν πιάσει στα χέρια του την Άννα, στέλνει ένα ακόμα μέιλ στην αστυνομία και καταφέρνει να τους εκνευρίσει ακόμα περισσότερο. Ο ψυχασθενής Ορφέας ήδη σχεδιάζει την επόμενη κίνησή του για την Άννα.


Όπως θα δούμε, η κοπέλα δεν πρόκειται να γλιτώσει από τα χέρια του εγκληματία. Θα έρθει η στιγμή σε κάποιο ανύποπτο χρόνο όπου ο δολοφόνος θα βρει την ευκαιρία να της επιτεθεί.

Πηγή:  Tv-24.grr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ