Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: «Γυρίζω στην Όλγα!» – Γιατί ο Άλεξ εγκαταλείπει την Άννα

Το σατανικό σχέδιο του Τόνυ να χωρίσει την Αννα από τον Αλεξ προχωράει. Με «καλό» σύμβουλο τη Μάργκω, ο Τόνυ βρίσκει το αδύνατο σημείο του Αλεξ και τον χτυπάει ανελέητα. Η ώρα που το ζευγάρι θα χωρίσει και μάλιστα με πολύ επώδυνο τρόπο έφτασε, καθώς ο εκβιαστής φτάνει τα πράγματα στα άκρα. 

Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
O Aλεξ έχει να κάνει πλέον με τον χειρότερο εκβιασμό που θα μπορούσε να υποστεί και αυτός δεν είναι άλλος από τη μικρή του κόρη. 
Είναι πια ξεκάθαρο ότι η ζωή της μικρής βρίσκεται στα χέρια του και στο τι θα αποφασίσει. 
Ετσι, κάτω από τις απειλές για τη ζωή της μικρής Λήδας, ο Αλέξανδρος με πόνο ψυχής αποφασίζει να απομακρυνθεί από την Αννα.
 Την ίδια στιγμή, ο Αλεξ αποφασίζει ότι αυτό που συμβαίνει δεν μπορεί να το διαχειριστεί μόνος του και θα πρέπει τουλάχιστον να ενημερωθεί η μητέρα του παιδιού. 
Οταν όμως μιλάει στην Ολγα, αυτή πανικοβάλλεται αφού μαθαίνει ότι κινδυνεύει η κόρη της. 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Παράλληλα, ο Θεοχάρης γίνεται έξαλλος με όσα μαθαίνει για τον Αλεξ, καθώς η Βέρα μην μπορώντας άλλο να κρατήσει μυστικό τις νέες αποκαλύψεις, του λέει ότι η Τατιάνα υποψιάζεται ότι ο Αλεξ έχει συμμετοχή στο κύκλωμα σωματεμπορίας.
 Ο Θεοχάρης αρχίζει και πάλι τους άγριους καβγάδες με την Αννα, κάτι που δεν αντέχει πια ο Αλεξ και που «διευκολύνει» την απόφασή του να απομακρυνθεί από την Αννα. 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω..
Στο μεταξύ, έχει αρχίσει να συμπεριφέρεται κάπως περίεργα, να κρατάει αποστάσεις από την κοπέλα και να δείχνει ψυχρός απέναντί της, κάτι που βάζει την Αννα σε μεγάλη ανησυχία. 
 Ωστόσο η κοπέλα, που δεν μπορεί να πάει το μυαλό της στο χειρότερο, βρίσκει διάφορες δικαιολογίες για τη συμπεριφορά του Αλεξ, όπως τη στάση του πατέρα της, τις πρόσφατες ταλαιπωρίες που πέρασε και άλλες αιτίες που κάνουν τον Αλεξ να υποφέρει ακόμα περισσότερο, γιατί δεν μπορεί να της πει την αλήθεια. 
 Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

Ο πόνος του είναι μεγάλος και κυρίως όταν φτάνει εκείνη η στιγμή που θα την πληγώσει χωρίς να φταίει. 
Ετσι ο Αλεξ κομμένος στα δύο προσπαθεί από τη μια να πείσει την Αννα και από την άλλη μέσα του υποφέρει για την απόφασή του.
 Παίρνει το πιο ανέκφραστο ύφος και της λέει κάτι που πέφτει σαν μαχαιριά στην καρδιά της κοπέλας: «Αννα, πρέπει να χωρίσουμε, δεν μπορώ άλλο να σου λέω ψέματα». 
Αννα τον κοιτάζει σαν χαμένη και με μετά από αυτό που ακούει έρχεται και δεύτερο «χαστούκι» από τον Αλεξ, που υποχρεώνεται να της αποκαλύψει δήθεν την αλήθεια για το λόγο που χωρίζουν: «Λυπάμαι, τα ξανάφτιαξα με την Ολγα, έχουμε όπως ξέρεις ένα παιδί μαζί». 
Η κοπέλα τον κοιτάζει και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. 
Οι επόμενες μέρες είναι βασανιστικές και για τους δύο, ενώ η Αννα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, αποφασίζει να βάλει ένα τέλος στον πόνο της και να επιστρέψει στο Λονδίνο. 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Η Αννα έξαλλη με τον Αλέξανδρο, χωρίς δεύτερη σκέψη μαζεύει όλα της τα ρούχα από το σπίτι στην Αίγινα και ετοιμάζεται να φύγει για Λονδίνο.
 Αλλά και ο Αλεξ δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση από την Αννα, καθώς εκτός από τις δικές του τύψεις έχει να αντιμετωπίσει και τους γονείς του και ειδικά τον πατέρα του, ο οποίος με θυμό αποδοκιμάζει έντονα την απόφαση του Αλεξ.
 Η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει από τον έλεγχό του και από την πολλή πίεση ξεσπά έντονα στην Ολγα, την οποία κατηγορεί ότι δεν τον βοήθησε και τον έσπρωξε ουσιαστικά να κάνει αυτό που κομμάτιασε την καρδιά δύο ανθρώπων.
 Ο Αλεξ απελπισμένος βλέπει την Αννα να φεύγει και πριν μπει στο ταξί τη σταματάει για να της ζητήσει συγγνώμη. Η Αννα φύγει για το Λονδίνο και ο Αλεξ πίσω της λυγίζει… 
Κι ενώ οι δυο τους ζουν ένα εφιάλτη, στο σπίτι του Θεοχάρη η χαρά είναι τεράστια και όλοι γλεντάνε την επιστροφή της Αννας στο Λονδίνο.
 Η Αννα όμως υποφέρει και ο Τόνυ που ξέρει πολύ καλά τι έχει συμβεί, αφού αυτός τα δημιούργησε όλα, της κάνει τον καλό και προσπαθεί να τη φέρει κοντά του, ενώ ο Αλέξανδρος, σε ένα ξέσπασμα, τον απειλεί ότι θα τον ξεσκεπάσει.

.tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 130 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 130 Ο Τόμμυ για μια ακόμα φορά έχει πληγωθεί απεριόριστα από τα τραγικά γεγονότα που καλείται...