Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Ο Βλάσης κατηγορείται για φόνο!

Η Μένη Σουλτς ήρθε στην Ελλάδα και είναι αποφασισμένη να πάρει ό,τι ανήκει στην Αιμιλία και την υπόλοιπη οικογένεια Σοφοκλέους. 

Μάλιστα, βρίσκει την ιδανική σύμμαχο στο πρόσωπο της Φαίης, η οποία έχει τον ίδιο στόχο. 
Οι δύο γυναίκες τραβούν τον πρώτο «άσο» που αφορά ένα θάνατο και η Αιμιλία δεν αργεί να βρεθεί στη φυλακή… 
Δεν είναι, όμως, μόνη της… 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Η Μένη αποφασίζει να πει στον Γιαν και τη Βασιλίνα το μεγάλο μυστικό που τη συνδέει με την οικογένεια Σοφοκλέους αλλά και τους πραγματικούς λόγους που ήρθαν στην Ελλάδα.
 Αλλωστε, η ίδια είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει ό,τι ανήκει στην οικογένεια Σοφοκλέους αποκλειστικά και μόνο για την κόρη της. 
Ετσι, δίνει εντολή στη Φαίη να προχωρήσουν ένα από τα σχέδιά τους που θα βοηθήσουν στην απομάκρυνση της Αιμιλίας και την ταπείνωσή της ακόμα περισσότερο. 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Αυτό συμβαίνει όταν το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων έρχεται από το πρόσφατο παρελθόν και έχει όνομα: Διάκος Παπασταύρου.
 Η ανακίνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης πέφτει σαν «βόμβα» στα αυτιά του Λεωνίδα και των υπόλοιπων εμπλεκόμενων, με τη Φαίη και τον Δαμιανό να περνούν από «ιερά εξέταση» την έντρομη Βάνα για το τι συνέβη στον Διάκο κατά την επίσκεψή του στην έπαυλη, χωρίς ωστόσο τα επιθυμητά αποτελέσματά. 
Αφού δεν συνεργάζεται με το καλό, αποφασίζουν να προχωρήσουν με άλλο τρόπο που δεν της αρέσει και ιδιαίτερα. 
Και αυτό γιατί κάνουν καταγγελίες σχετικά μ’ αυτή την υπόθεση, με αποτέλεσμα την άφιξη της αστυνομίας στην έπαυλη με πρώτο θύμα τη φοβισμένη Βάνα και έπεται συνέχεια… 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης η Βάνα προσπαθεί να τους πείσει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση και τους ζητά να την αποδεσμεύσουν.
 Μια επιθυμία που δεν γίνεται… δεκτή και μάλιστα στο «χορό» της ανάκρισης μπαίνει η Αιμιλία και ο Ηλίας. 
Στο μεταξύ, ο Δαμιανός με τη Φαίη πανηγυρίζουν για τη νίκη τους, ενώ ο Βλάσης με τον Αχιλλέα, τη Σύλβια και τους άλλους ήρωες έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να βρουν πώς θα κινηθούν. Ωστόσο, η ομολογία του Ηλία επιβαρύνει τη θέση της Αιμιλίας στην ανάκριση, η οποία και προφυλακίζεται. 
Την ίδια ώρα, η Μένη σκαρφίζεται μια ιδέα για να μην τη βγάλει η Αιμιλία καθαρή. 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Κι ενώ η Αιμιλία προσπαθεί να πείσει την αστυνομία για την αθωότητά της, η Φαίη καταθέτει ένα σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση «Διάκος Παπασταύρου». Αυτό γίνεται αφορμή για να σφίξει ο κλοιός ακόμη περισσότερο γύρω από την Αιμιλία, μέχρι που ο Ηλίας το παίρνει επάνω του και τον προφυλακίζουν. 
Η Αιμιλία αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για ακόμη μια θυσία του Ηλία: «Ηλία, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις. Κινδυνεύεις ακόμη περισσότερο τώρα γιατί θα κατηγορηθείς σαν ψευδομάρτυρας και αυτό δεν το θέλω με τίποτα!». 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι καταιγιστικές και ο αστυνόμος Μιχόπουλος προσπαθεί να βγάλει άκρη με το μυστήριο που επικρατεί.
 Ωστόσο κάποια νέα στοιχεία που θα προκύψουν θα μπλέξουν και τον Βλάση στα δίχτυα της Φαίης και της Μένης, με αποτέλεσμα να θεωρείται ένοχος για τη δολοφονία του Διάκου Παπασταύρου και να μπαίνει στη φυλακή… 
Τα νέα δεν αργούν να διαδοθούν και όλοι οι ήρωες να αναστατώνονται!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ