Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παγκόσμιο πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας: Δεν είχαν τον εθνικό ύμνο στις απονομές!

Το πρόβλημα ξεπεράστηκε όταν τα μέλη του ελληνικού πληρώματος πήραν το μικρόφωνο και τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο

Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της ειδικής τελετής για την απονομή των μεταλλίων στο πλήρωμα που συμμετείχε η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε στη λίμνη της Γενεύης στη γαλλική πλευρά και την πόλη Τονόν λε Μπαιν.

Όπως αναφέρει ο ενημερωτικός ιστότοπος sentra.com.gr, την στιγμή που γινόταν η απονομή των μεταλλίων και από τα μεγάφωνα ακουγόταν ο εθνικός ύμνος της κάθε χώρας, όταν ήρθε η στιγμή της Ελλάδας και του πληρώματος του τετραπλού σκιφ με πηδαλιούχο γυναικών (Εμμανουηλίδου-Κυρίδου-Μπούρμου-Πέργουλη-Γκέκα) οι διοργανωτές δεν έβαλαν τον ελληνικό ύμνο αλλά τον γερμανικό. Αμέσως τα κορίτσια αντέδρασαν και τους εξήγησαν πως αυτός δεν είναι ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας.

Στη συνέχεια, μια νέα έκπληξη περίμενε το ελληνικό πλήρωμα, οι διοργανωτές δεν είχαν φροντίσει να έχουν τον ελληνικό ύμνο. Το πρόβλημα λύθηκε καθώς τα κορίτσια της ελληνικής ομάδας, πήραν την κατάσταση και το… μικρόφωνο στα χέρια τους. Η Καστοριανή, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, τραγούδησε μαζί με το υπόλοιπο πλήρωμα αλλά και όσους Έλληνες βρίσκονταν εκεί τον εθνικό ύμνο και όλα τελείωσαν καλά.

sentra.com.gr


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιράν: «Παιδικά παιχνίδια» το πυραυλικό πλήγμα στη βάση του Ισφαχάλ – Δεν κατηγορεί το Ισραήλ

Το Ιράν δεν σχεδιάζει αντίποινα εκτός εάν το Ισραήλ εξαπολύσει επίθεση εναντίον της χώρας. Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην...