Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Σφοδρή επίθεση Χρυσόγονου σε Τσίπρα: Πως χαρακτήρισε τον στρατηγικό σχεδιασμό του πρωθυπουργού

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και στον Νίκο Καρανίκα, με αφορμή τα όσα έγραψε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού στο Facebook, εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.

«Είναι φανερό πως ο κ. Καρανίκας εκφράζει τον κ. Τσίπρα διότι, διαφορετικά, θα τον είχε ήδη αποπέμψει από τη θέση του συμβούλου του επί του στρατηγικού σχεδιασμού. Άρα, ο στρατηγικός σχεδιασμός του κ. Τσίπρα είναι κατ’ ουσίαν σταλινικής εμπνεύσεως», είπε στον Real FM ο Κώστας Χρυσόγονος και πρόσθεσε:

«Είναι το ίδιο πράγμα που έκανε ο Βισίνκσι για τον Στάλιν. Το κάνει τώρα ο κ. Καρανίκας για τον κ. Τσίπρα. Δηλαδή, όταν υπήρχε κάποιος αντιφρονών στο κομμουνιστικό κόμμα της Σοβιετικής Ένωσης, την εποχή εκείνη τη δεκαετία του 1930, ο Βισίνκσι, που ήταν ο δημόσιος κατήγορος, του απήγγειλε κατηγορίες ότι είναι πράκτορας του καπιταλισμού, του ιμπεριαλισμού ότι είναι πράκτορας των Γερμανών ναζιστών και άλλα διάφορα τρελά.

Εκεί βεβαίως τότε μπορούσαν να χρησιμοποιούν και βασανιστήρια για να αποσπούν ομολογίες από τους κατηγορουμένους και στη συνέχεια τους εκτελούσαν. Τώρα η εκτέλεση δεν γίνεται με πραγματικά πυρά, είναι υπό τη μορφή δολοφονίας χαρακτήρος».

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει κάνει ήδη το πρώτο βήμα ανεξαρτητοποίησης από το κόμμα επισήμανε:

«Εξαπολύει τις χυδαίες αυτές ύβρεις ο κ. Καρανίκας για να καταπτοηθούν και όσοι άλλοι επίδοξοι κομματικοί αντιφρονούντες θα μπορούσαν να εμφανισθούν στο μέλλον. Αυτό είναι και κατ’ ουσίαν, βεβαίως, όλο αυτό καταδεικνύει την αδυναμία της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει στα πολιτικά ζητήματα τα οποία έθεσε η ανακοίνωση της Σοσιαλιστικής Τάσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Ράκος μετά τη δολοφονία! Φεύγει για πάντα από την Αρεόπολη

Άκρως συγκλονιστικές αναμένονται ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA, Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Οριστικά από την Αρεόπολη φεύγει ο Ορέστης όπως θα...