Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Η Άννα Κορακάκη σε… αποθήκη – Οργή για τις άθλιες συνθήκες προπόνησης


Παρά τις επιτυχίες και το χρυσάφι που έφερε πίσω από τους Ολυμπιακούς η Άννα Κορακάκη δεν κατάφερε να πείσει και την πολιτεία να σταθεί στο πλευρό της σύμφωνα με το newsit.gr.Η Ελλάδα την… τίμησε στέλνοντάς την από την παράγκα όπου προπονούνταν πριν τους Ολυμπιακούς του Ρίου… σε αποθήκη!

Η παλιά αποθήκη είναι ο χώρος που κάνει προπόνηση η Άννα Κορακάκη στην πόλη της τη Δράμα.

Είναι ένας χώρος ακατάλληλος, με λάθος φωτισμό και μεγάλα παράθυρα που επιτρέπουν στις ακτίνες του Ήλιου να μπαίνουν να να την “τυφλώνουν”, ενώ δεν υπάρχει ούτε τουαλέτα στον ίδιο όροφο. Ο χώρος μάλιστα έχει να καθαριστεί καιρό…
Χρυσή Ολυμπιονίκης σε… καπναποθήκη

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” αφού ο δήμος, χωρίς να ρωτήσει την ίδια και τον πατέρα-προπονητή της, κατεδάφισε το παλιό της προπονητήριο, αφού το κοντέινερ που της υποσχέθηκαν δεν τοποθετήθηκε ποτέ τελικά με απόφαση της Αντιπεριφέρειας βρέθηκε στην βιομηχανική περιοχή της πόλης της Δράμας ο χώρος μιας παλιάς καπναποθήκης για να στεγάσει τη χρυσή ολυμπιονίκη.

Η Άννα Κορακάκη σε λίγες μέρες θα φορέσει ξανά τη γαλανόλευκη για να πάει στο παγκόσμιο κύπελλο στο Νέο Δελχί. Οι συνθήκες στις οποίες προπονείται, σύμφωνα με τον πατέρα και προπονητή της κάθε άλλο παρά ιδανικές είναι. Το αντίθετο όπως λέει ο Τάσος Κορακάκης:

“Προπονούμαστε μέσα σε έναν χώρο ανθυγιεινό μέσα στη σκόνη. Δεν έχουμε τον κατάλληλο φωτισμό. Ο Ήλιος μπαίνει από τα παράθυρα δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στη στόχευση”.

Θα ήταν αρκετές μερικές κουρτίνες και ένα συνεργείο καθαρισμού, αλλά ούτε αυτό έγινε καταγγέλλει η πλευρά της Άννας Κορακάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ