Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στο Μαξίμου ο Νίκος Χατζηνικολάου

Στο Μαξίμου βρέθηκε χθες το πρωί ο εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του foxpolitics.gr, ο γνωστός δημοσιογράφος εθεάθη να μπαίνει από την πίσω πόρτα του Μαξίμου και να κατευθύνεται στον 2ο όροφο, όπου είχε ραντεβού με κυβερνητικό αξιωματούχο. Μάλλον με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Πληροφορίες θέλουν τον εκδότη της Real News να κατέβηκε στη συνέχεια και στο υπόγειο του Μεγάρου Μαξίμου όπου βρίσκεται το γραφείο τύπου για να συναντήσει και να συγχαρεί τον νέο διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, Θανάση Καρτερό.

Να σημειωθεί πως οι σχέσεις του εκδότη με το Μαξίμου και τον Αλέξη Τσίπρα δεν ήταν και οι καλύτερες τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα όπως τονίζουν κυβερνητικές πηγές δεν ξεχνούν πως η εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου είχε γράψει πριν από κάποιους μήνες ότι ο πρωθυπουργός είχε θέσει θέμα παραίτησης στον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ “σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η 2η αξιολόγηση”. Τότε το Μαξίμου έβγαλε μια οργισμένη ανακοίνωση που διέψευδε το δημοσίευμα. “Κάποιοι είχαν ευσεβείς πόθους να μην κλείσει η αξιολόγηση, τώρα επιθυμούν και παραίτηση Τσίπρα τα γεγονότα θα τους διαψεύσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ο καιρός πέρασε, τα πάθη καταλάγιασαν και όπως όλα δείχνουν ο πάγος έσπασε μεταξύ των δύο πλευρών. Για την ιστορία χθες Τρίτη 3 Οκτωβρίου είχαν 24ωρη απεργία οι δημοσιογράφοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ: Η Δανάη ζητάει από τον Παύλο να πάνε μαζί στο σπιτάκι του δάσους! Πώς θα αντιδράσουν η αδερφή και η μάνα της;

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ Η μεγάλη κόρη της Ηλέκτρας, Δανάη, ζητάει από τον Παύλο να πάνε μαζί στο...