Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Θανάσιμη παγίδα στη Φαίη – Το σατανικό σχέδιο Αιμιλίας & Βλάση!

Η Μένη αφού έχει απαγάγει τον Βλάση και του κάνει μια δελεαστική πρόταση για τις μετοχές του, διακόπτεται από αναπάντεχους επισκέπτες και ειδικότερα την Αιμιλία και τη Σύλβια. Αμέσως μετά, Βλάσης και Αιμιλία καταστρώνουν το σχέδιο που θα τους βοηθήσει να παγιδεύσουν τη Φαίη! Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματά από την αρχή… 

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Η Μένη Σουλτς είναι αποφασισμένη να εξαγοράσει τις μετοχές τόσο του Αχιλλέα όσο και του Βλάση. Αφού δεν το καταφέρνει με το καλό, καταστρώνει σχέδια που τη βοηθούν να φτάσει στο στόχο της. Εχοντας αγοράσει ήδη τις μετοχές του πρώτου, χρησιμοποιώντας τη Βασιλίνα, αποφασίζει να απάγει τον Βλάση και να του κάνει μια άκρως δελεαστική πρόταση. Εκείνος είναι ανένδοτος και στη συνέχεια, στο σπίτι της Ελληνογερμανίδας φτάνει η Αιμιλία με τη Σύλβια για να τον εμποδίσουν να υπογράψει και να τον ελευθερώσουν…

 Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

Ο Βλάσης, αποκαμωμένος από την απαγωγή του, προσπαθεί μαζί με την Αιμιλία να καταστρώσει ένα καινούριο σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο θα παγιδεύσουν τη Φαίη και θα την κάνουν να ομολογήσει ότι πήγε και άδειασε την ελβετική θυρίδα. Αλλωστε, έχουν την πληροφορία ότι κάπου έχει κρύψει τις μετοχές της Νέρμαξ αλλά και το ένα εκατομμύριο ευρώ που βρήκε στη θυρίδα και δικαιωματικά του ανήκουν. Ετσι, λοιπόν, η Αιμιλία και ο Βλάσης δεν αργούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιο!
 Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Αρχικά, ο Βλάσης αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τον έρωτά της για εκείνον και της παίζει το θύμα. Ειδικότερα, ότι έχει μπλέξει με τον τζόγο και τους τοκογλύφους προκειμένου να φτιάξουν την οικονομική τους κατάσταση.
 Μάλιστα, δεν διστάζει να της πει ότι απειλείται ακόμα και η ίδια του η ζωή, με τη Φαίη να αναστατώνεται ιδιαίτερα και να του ζητά να ξεμπλέξει όσο πιο γρήγορα γίνεται και του επισημαίνει γι’ ακόμη μια φορά: «Αν δεν μου κήρυττες πόλεμο να ’σαι σίγουρος ότι τίποτα από όλα αυτά δεν θα συνέβαινε».
Πηγή: tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ