Με αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή του επικοινωνιακού επιτελείου ετοιμάζει την αντεπίθεση της η ΝΔ ενόψει ενός πολιτικά θερμού χειμώνα και μιας εκλογικής χρονιάς όπως φαίνεται ότι θα είναι το 2018.

Μέσα στη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η αποχώρηση του Βασίλη Κικίλια από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου και η τοποθέτηση της ευρωβουλευτού του κόμματος και δημοσιογράφου Μαρίας Σπυράκη στην νευραλγική αυτή θέση.Η Μαρία Σπυράκη που έχει αποκτήσει πλούσια εμπειρία για τα ευρωπαϊκά θέματα από την θητεία της ως ευρωβουλευτού θα συνοδεύσει τους επόμενους μήνες τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε όλα του τα ευρωπαϊκά ταξίδια και θα επιχειρήσει να δώσει ευρωπαϊκό αέρα και ευρωπαϊκή προοπτική στον πολιτικό λόγο της κεντροδεξιάς παράταξης. Άλλωστε στη θέση του εκπροσώπου τύπου έχει δοκιμαστεί και με επιτυχία όταν της ανέθεσε προεκλογικά το συγκεκριμένο πόστο ο Αντώνης Σαμαράς.

Από τη θέση του εκπροσώπου τύπου η κ.Σπυράκη θα στοχεύσει όχι μόνο να αναδείξει τα πολιτικά θέματα στα οποία η Νέα Δημοκρατία υπερτερεί αλλά και να δημιουργεί καθημερινά πολιτική επικαιρότητα Κάτι στο οποίο το τελευταίο διάστημα η ΝΔ υστερεί. Η αναδόμηση του επικοινωνιακού επιτελείου θα είναι συνολική καθώς θα αλλάξει και ο επικεφαλής του γραφείου τύπου του κόμματος καθώς ο Μακάριος Λαζαρίδης για χρόνια στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη πρόκειται να πολιτευτεί.

Ο Βασίλης Κικίλιας ο οποίος κατέχει μέχρι σήμερα την θέση του εκπροσώπου τύπου θα αξιοποιηθεί σε υψηλόβαθμη θέση καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει σχηματίσει μια ιδιαιτέρως θετική γνώμη για τον κ.Κικίλια.

iefimerida.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top