Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου σήκωσε την μπάρα των διοδίων και πέρασε χωρίς να πληρώσει

Με μια συμβολική ενέργεια της η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση συνεχίζοντας τον αγώνα που δίνει στο πλάι του κινήματος «Δεν Πληρώνω».

Σήμερα, κατά την διάρκεια ταξιδιού της με προορισμό την Καλαμάτα προκειμένου να στηρίξει έναν πολίτη που μπήκε στη φυλακή επειδή δεν πλήρωσε τα διόδια, η κ. Κωνσταντοπούλου φτάνοντας στο σταθμό διέλευσης, βγήκε από το αμάξι , ανέβασε την μπάρα και πέρασε χωρίς να πληρώσει.

Την πράξη της αυτή βιντεοσκόπησε και ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σχολιάζοντας: «Στο δρόμο για Καλαμάτα. Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου Δασκαρόλη. Του συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την ανάρτηση της αυτή προηγήθηκε ακόμη μια στην οποία γνωστοποίησε τον λόγο του ταξιδιού της στην Καλαμάτα «Ξεκινάω από Αθήνα για Καλαμάτα για να στηρίξω τον Στράτο Δασκαρόλη, τον συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια. Η σημερινή δράση είναι Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ