Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Αλλαγή φρουράς στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου

Αλλαγή φρουράς στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου, καθώς, όπως ανακοινώθηκε, από τη Δευτέρα, προϊστάμενος του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Θανάσης Καρτερός και αποχωρεί ο Θοδωρής Μιχόπουλος.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μιχόπουλος είχε αποχωρήσει από επικεφαλής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού το 2015, ωστόσο, σύντομα είχε επιστρέψει και είχε αναλάβει εκ νέου τα καθήκοντά του.

Ο Θανάσης Καρτερός, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1947. Στη δικτατορία συνελήφθη και φυλακίστηκε για να αποφυλακιστεί στα τέλη του 1970.

Εντάχθηκε στην παράνομη τότε ΚΝΕ και στο παράνομο ΚΚΕ, ενώ ήταν από τους ιδρυτές του εκδοτικού οίκου “Σύγχρονη Εποχή”. Ηταν συντάκτης του Ριζοσπάστη από τις αρχές του 1980 και στη συνέχεια αρχισυντάκτης και διευθυντής του.
Διαγράφηκε από το ΚΚΕ το 1991 και αποχώρησε και από τον Ριζισπάστη. Εργάστηκε στο ραδιόφωνο του «Σκάι», του οποίου υπήρξε ένα διάστημα διευθυντής, καθώς και σε διάφορα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Υπήρξε από τους βασικούς συντελεστές της δημιουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού 105,5 «Στο Κόκκινο» και πρώτος διευθυντής του από το 2006 μέχρι το 2008, ενώ διατηρέι καθημερινή στήλη στην «Αυγή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Ξεκινούν με καθυστέρηση

Δείτε πότε ξεκινούν οι φορολογικές δηλώσεις 2024 και όλες τις νέες αλλαγές. Λίγες μέρες μένουν για να ξεκινήσουν οι νέες φορολογικές δηλώσεις. Συγκεκριμένα, το τελευταίο...