Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συγχώνευση Δημοκρατικής Συμπαράταξης και «Ποταμιού» προτείνει ο Κωνσταντινόπουλος

Συγχώνευση των κοινοβουλευτικών ομάδων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού προτείνει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Ο υποψήφιος για την ηγεσία στον νέο φορέας της “κεντροαριστεράς”, ζήτησε επίσης να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεξαγωγή των εκλογών.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι δεν πρέπει να ανοίγουν ξανά θέματα σχετικά με την εξ αποστάσεως ηλεκτρονική ψηφοφορία. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ προσέθεσε ζήτησε ότι δεν πρέπει να αλλάξει η ημερομηνία των εκλογών πλην μιας τεχνικής παράτασης μίας εβδομάδας.

Όσο για τη συγχώνευση των κοινοβουλευτικών ομάδων επεσήμανε «ο νέος επικεφαλής της Παράταξης πρέπει να είναι εντός Βουλής, εκεί όπου θα γίνεται καθημερινά η αναμέτρηση. Αυτός θα αναλάβει να ενοποιήσει τις δύο Κοινοβουλευτικές Ομάδες. Και αυτός θα χαλάσει το «πάρτi πόλωσης» που επιδιώκουν να στήσουν στη Βουλή οι κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης»

Σημείωσε επίσης πως «αν εκλεγεί αρχηγός κάποιος που δεν θα είναι στη Βουλή, τότε επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων θα είναι άλλος. Όποιος υποψήφιος αρχηγός λοιπόν δεν είναι βουλευτής, να πει εξαρχής ποιον θα επιλέξει να τον αντικαθιστά στη Βουλή», ζήτησε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ