Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γ. Καμίνης: «Στόχος μας να είμαστε δεύτερο κόμμα στις εκλογές»

«Δεν θα μας ξανακουνήσει το δάχτυλο ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι τρία χρόνια στην εξουσία και δεν έχει κάνει ούτε μία μεταρρύθμιση, ούτε η ΝΔ που δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τον συντηρητισμό. Εμείς θα προχωρήσουμε με το προοδευτικό μας πρόγραμμα για να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση στις επόμενες εκλογές. Και μπορούμε και θα το κάνουμε», τόνισε ο Γιώργος Καμίνης κατά την κεντρική του ομιλία στην Πάτρα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για τον νέο πολιτικό φορά της δημοκρατικής παράταξης, μιλώντας σε περισσότερους από 400 πολίτες σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης υπογράμμισε ότι είναι ιστορική ευθύνη της δημοκρατικής παράταξης να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό .

«Αυτή είναι η μοίρα μας, η μοίρα μας έχει μέσα την αλήθεια και μόνο έτσι θα πάμε μπροστά», σημείωσε ο Γιώργος Καμίνης συμπληρώνοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ένα έγκλημα στη χώρα: απαξίωσε πλήρως την πολιτική. Και τώρα εμείς έχουμε το ιστορικό καθήκον να διαχειριστούμε ξανά τα μεγάλα προβλήματα της χώρας. Και να συμφωνήσουμε με όλες τις πολιτικές δημοκρατικές δυνάμεις στα βασικά που πρέπει να γίνουν για να περάσουμε στην μεταμνημονιακή εποχή για να προχωρήσουμε μπροστά.»

Ο Γιώργος Καμίνης, ολοκληρώνοντας την ομιλία του, απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στους πολίτες, υπογραμμίζοντας πως η μεγάλη προσέλευση στις κάλπες θα αποτελέσει εγγύηση ενότητας για την παράταξη και θα ταράξει τα νερά του πολιτικού συστήματος.



Απ. Κατσιφάρας: Η υποψηφιότητα Καμίνη είναι ελπίδα για την παράταξη και τη χώρα

Νωρίτερα, ο δήμαρχος Αθηναίων είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, με τον οποίο συζήτησαν όλα τα θέματα που αφορούν στην Περιφέρεια αλλά και τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά.

Ο Απ. Κατσιφάρας δήλωσε ότι η υποψηφιότητα του Γ. Καμίνη είναι ελπίδα τόσο για την παράταξη όσο και για τη χώρα, σημειώνοντας ότι ο δήμαρχος Αθηναίων έχει τα χαρακτηριστικά εκείνα και τις ικανότητες που μπορούν να ενώσουν τον προοδευτικό χώρο.

Κατά την επίσκεψη του στην Πάτρα, ο κ. Καμίνης είχε συνάντηση με το Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων της Δυτικής Ελλάδας, όπου μίλησε για όλα τα μεγάλα θέματα της αυτοδιοίκησης ενώ δήλωσε ότι η χώρα θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην περιφερειακή αποκέντρωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 116 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 116 Ο Γράντος τραυματίζεται προσπαθώντας να σώσει τον Διονύση, ενώ η Μαρία συγκρούεται με τον Μάρτιν...