Τα δημόσια πρόσωπα δεν πρέπει να έχουν ιδιωτική ζωή και θα πρέπει να κρίνονται αυστηρά τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μαντάς παίρνοντας θέση για την υπόθεση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, και το ταξίδι του στο Λονδίνο.

Η υπόθεση που από πολλούς πια αποκαλείται «σκάνδαλο» και απειλεί ακόμη και την συνοχή της κυβέρνησης σχολιάστηκε και από τον κ. Μαντά, ο οποίος μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ τόνισε: Απορώ γιατί συνεχίζεται στη δημόσια συζήτηση αυτό το θέμα, στην στιγμή που έχουμε πολύ σοβαρά ζητήματα μπροστά μας όπως το θέμα του προϋπολογισμού, των εργασιακών σχέσεων, το θέμα των αδειών στα κανάλια.

Έχω μια δική μου προσέγγιση όσον αφορά την αξιολόγηση των θεμάτων. Είμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή. Η χώρα περνάει σε μια νέα φάση και σ’ αυτή τη φάση όλοι κι όλες πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι σ’ αυτή την προσπάθεια. Από εκεί και πέρα για τα δημόσια πρόσωπα όλα τα πράγματα κρίνονται και μάλιστα με πολύ αυστηρό τρόπο. Κανείς δεν αποφεύγει κρίσεις ή επικρίσεις ή μια κριτική γενικά. Εγώ δεν είμαι υπέρ του να μην ελέγχεται από την δημόσια σφαίρα το κάθε δημόσιο πρόσωπο. Όμως έχω μια διαφορετική προσέγγιση για την κριτική όσον αφορά την ιδιωτική ζωή».

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top