Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κεντροαριστερά: Τακτική Μεϊμαράκη για Φώφη Γεννηματά που αρνείται να συμμετάσχει στο πρώτο ντιμπέιτ των υποψηφίων αρχηγών

Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί η πρώτη τηλεοπτική αντιπαράθεση των υποψήφιων αρχηγών της Κεντροαριστεράς και θα φιλοξενηθεί στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 του Διονύση Παναγιωτάκη, ο οποίος είναι γνωστό πως διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και διετέλεσε σύμβουλος του πρώην προέδρου του Ευάγγελου Βενιζέλου, με τον οποίο τον συνδέει και στενή φιλία.

Όμως από αυτό θα απουσιάζει η Φώφη Γεννηματά. Οι πληροφορίες θέλουν την κ. Γεννηματά να έχει απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του τηλεοπτικού σταθμού καθώς η στρατηγική της δεν περιλαμβάνει τηλεοπτικές αναμετρήσεις με συνυποψηφίους της τουλάχιστον μέχρι τον πρώτο γύρο της εκλογής. Ίσως, ωστόσο, αποδεχθεί τετ α τετ ντιμπέϊτ με τον Γιώργο Καμίνη, εάν και εφόσον οι δημοσκοπήσεις κοντά στον χρόνο της εκλογής δείξουν ότι αυτοί οι δύο είναι το σίγουρο δίδυμο του δεύτερου γύρου.

Την αντιπαράθεση θα συντονίζουν ο Γιώργος Κουβαράς, ο Γιάννης Πολίτης και η Αγγελική Σπανού και θα συμμετέχουν σίγουρα οι εξής υποψήφιοι: Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο ευρωβουλευτής της Ελιάς Νίκος Ανδρουλάκης, οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην υπουργοί Γιάννης Μανιάτης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης.

Για τους υπόλοιπους υποψηφίους λέγεται ότι θα προσκληθούν σε δεύτερο ντιμπέϊτ.

Συνυποψήφιοι της κας Γεννηματά την κατηγορούν, ωστόσο, ότι ακολουθεί “συνταγή Μεϊμαράκη”, την επικοινωνιακή μέθοδο των λίγων εμφανίσεων χωρίς αντιπαραθέσεις με τους συνυποψηφίους του που ακολούθησε ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ κατά την εσωκομματική εκλογή έναντι των Κυριάκου Μητσοτάκη, Απόστολου Τζιτζικώστα και Άδωνι Γεωργιάδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ