Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο εμμονικός Ραγκούσης συγκρίνει Γιωργάκη και Σημίτη με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή!

Αμετανόητος και προκλητικός, με σχεδόν ανύπαρκτα δημοσκοπικά ποσοστά στη μάχη για την αρχηγία της Κεντροαριστεράς, ο Γιάννης Ραγκούσης συνεχίζει να…

…θέτει τους δικούς του όρους (!) για συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Ν.Δ., με κυρίαρχο την αποδοχή του Γιώργου Παπανδρέου ή του Κώστα Σημίτη (τους οποίους συγκρίνει με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή!) για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας το 2019. Απαντώντας στο χθεσινό πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας» με τον τίτλο «Εκβιάζουν τη ΝΔ», ο πρώην «κηπουρός» του κ. Παπανδρέου σχολίασε με το ίδιο θράσος: «Το σκεπτικό μου δεν είναι να εκβιάσω κανέναν. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος του παρασκηνίου, δεν είμαι άνθρωπος της διαπλοκής, όπως μπορεί να έχει μάθει η Ν.Δ. να λειτουργεί. Λέω ανοιχτά τη γνώμη μου».

Συνεχίζοντας, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Λάρισα, ανέφερε πως «έχουμε δύο εν ζωή πρώην πρωθυπουργούς, που προφανώς κατά τη διάρκεια της θητείας τους έκαναν λάθη. Ομως, και ο Σημίτης και ο Παπανδρέου προσέφεραν στη χώρα. Και όπως, κατά τη γνώμη της Ν.Δ., κάποτε η προσφορά του Κωνσταντίνου Καραμανλή την οδήγησε ώστε να τον εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έτσι και εγώ λέω ότι ήρθε η ώρα να εκλεγεί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας ένας από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς από την παράταξή μας» τόνισε ο κ. Ραγκούσης. Επανέλαβε δε πως για να δουλέψουν οι θεσμοί και για να υπάρχει συναινετική προσέγγιση, «μπορούμε να ψηφίσουμε με τον κ. Μητσοτάκη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εφόσον η Ν.Δ. υπερψηφίσει ή τον Κώστα Σημίτη ή τον Γιώργο Παπανδρέου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ