Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νέο ξέσπασμα Μπέζου: «Με ενοχλεί που εκμεταλλεύονται το όνομά μου για να πουλήσουν πέντε φύλλα»

Την περασμένη εβδομάδα ο Γιάννης Μπέζος στην πρεμιέρα της παράστασης «Οι γαμπροί της Ευτυχίας», την οποία υπογράφει σκηνοθετικά, ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο για την παράσταση που πρωταγωνιστεί η κόρη του.

«Δεν απαντώ στους αγράμματους» ήταν η απάντηση του δημοφιλούς ηθοποιού, σε μια δήλωση που σχολιάστηκε αρκετά. Ο Γιάννης Μπέζος επανήλθε και ξεκαθάρισε ότι δεν απευθυνόταν στο συγκεκριμένο δημοσιογράφο.

Όπως σημείωσε στη Σάσα Σταμάτη τον ενοχλεί που χρησιμοποιούν το όνομά του για να πουλήσουν πέντε φύλλα. Τόνισε μάλιστα ότι για όλους αυτούς θα παραμείνει αγενής.


«Δεν απευθύνθηκα στον δημοσιογράφο, αλλά δεν συνομιλώ με ανθρώπους που δεν εκτιμώ. Μου είναι αδιάφοροι και ανύπαρκτοι οι άνθρωποι που δεν εκτιμώ. Δεν μπορώ να απαντώ στον κάθε ανόητο και αγράμματο. Με ενοχλεί που εκμεταλλεύονται το όνομα για να πουλήσουν πέντε φύλλα που είναι ελεεινά και τρισάθλια. Δεν παθαίνει τίποτα ούτε η κόρη μου, ούτε εγώ, απλά πρέπει κάποια στιγμή να τα χαρακτηρίζουμε τα πράγματα» σημείωσε σχετικά ο Γιάννης Μπέζος.

Όσο για το αν τον ενδιαφέρει μήπως χαρακτηριστεί κάπως, σχολίασε: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου πώς με χαρακτηρίζουν. Για να ορίσεις τον αγενή, πρέπει να ορίσεις τον ευγενή. Άρα θα παραμείνω για αυτούς αγενής, και δεν με ενδιαφέρει καθόλου, και θα γίνω χειρότερος από ότι είμαι! Θα τους προβοκάρω όλους, γιατί το παιχνίδι θα το ορίζω εγώ το παιχνίδι, όχι αυτοί!»

Δείτε το βίντεο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ