Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Η Ρενάτα… τελειώνει τη σχέση Αχιλλέα – Βασιλίνας»

Νέα, ωραία, δυναμική και ταλαντούχα είναι μερικά από τα επίθετα που μπορούν να μπουν άνετα δίπλα από το όνομα της Ευαγγελίας Συριοπούλου. Δουλεύει σκληρά, δεν στέκεται στην επιτυχία και αυτό το αποδεικνύει για δεύτερη χρονιά στη δημοφιλή καθημερινή σειρά του ALPHA «Ελα στη θέση μου» που πρωταγωνιστεί. Η Ρενάτα αποκαλύπτει μόνο στο TV24 εάν θα είναι ξανά μαζί με τον Αχιλλέα ή θα μπει κάποιος άλλος άντρας στη ζωή της αλά και την άτυπη συμμαχία που κάνει με τη Φαίη. 


Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Εχουμε δει ότι η Ρενάτα έχει φύγει πληγωμένη από τον Αχιλλέα και σιγά-σιγά ξαναστέκεται στα πόδια της. Πώς εξελίσσεται η ηρωίδα σου;


«Τη Ρενάτα την έχει ενοχλήσει πάρα πολύ όλο αυτό που έχει συμβεί με τον Αχιλλέα κι έχει πληγωθεί. Περισσότερο δε επειδή του είπε ένα μεγάλο ψέμα: Οτι την περίοδο που ήταν στις Σπέτσες τον απάτησε! Ολο αυτό μέσα της έχει γίνει ένα τεράστιο βάρος που έπρεπε να το αποκαλύψει».


Πώς αντιδρά ο Αχιλλέας;


«Ο Αχιλλέας είναι αρκετά πληγωμένος, δεν τη πιστεύει και θέλει να συνεχίσει τη ζωή του μακριά από τη Ρενάτα».

Επομένως η Βασιλίνα κερδίζει έδαφος;


«Η Βασιλίνα κερδίζει έδαφος αλλά δεν θα ’ναι καθόλου εύκολα τα πράγματά για εκείνη. Παράλληλα, η Ρενάτα προσπαθεί να… τελειώσει τη σχέση αυτή που πάει να ξεκινήσει!».

Πηγή: .tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ που βλέπουμε ατον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50 Ο Φίλιππος βρίσκει πανικόβλητο τον Άλκη, κάθως φαίνεται να έχει χάσει...