Αντιδράσεις προκάλεσε η παρέμβαση του Ρουβίκωνα μέσα στον Ευαγγελισμό. Μέλη του Ρουβίκωνα απείλησαν γιατρό του Ευαγγελισμού ότι «θα σου σπάσουμε το κεφάλι» και «θα σου κόψουμε το χέρι» προκαλώντας την έντονη αντίδραση της ιατρικής κοινότητας. Στο βίντεο, που δημοσίευσε ο Ρουβίκωνας σε αντιεξουσιαστική ιστοσελίδα, τα μέλη του απειλούν το γιατρό, τον οποίο κατηγορούν για φακελάκι.

«Ο κ. Τόσκας θα πρέπει να βγει και να εξηγήσει αν το υπουργείο πραγματικά προστατεύει τους πολίτες η αν προστατεύει τον εαυτό του» σχολίασε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Ο κ. Πατούλης διερωτήθηκε: «Έχει τσίπα ο κ. Τόσκας; Δεν είναι υπουργός Προστασίας του Πολίτη; Πού είναι; Να μην πάρει το μισθό του ο κ. Τόσκας… Τον θεωρείτε άξιο; Δεν υπάρχει προστασία του πολίτη».

«Το περιστατικό στον Ευαγγελισμό, ο ξυλοδαρμός των δόκιμων αξιωματικών και οι τραμπουκισμοί σε βάρος ενός γιατρού αποδεικνύουν ότι το κράτος είναι υπό διάλυση» κατήγγειλε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Υπάρχουν τα όργανα και οι ποινικές διαδικασίες για τις καταγγελίες… Αν θέλουμε να γίνουμε ζούγκλα, να έχει ο καθένας το μαχαίρι του, το πιστόλι του» είπε ο κ. Πατούλης

«Τα προβλήματα δεν λύνονται με την ατομική βία...έχουμε συμβάλλει στην αποκάλυψη περιπτώσεων χρηματισμού και παρανομιών» σχολίασε στο σταθμό μας ο Ηλίας Σιώρας, πρόεδρος γιατρών Ευαγγελισμού.

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top