Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σία Κοσιώνη: Η γέννηση του μωρού, η Ντόρα, και η απουσία του Κώστα Μπακογιάννη

“Περιμέναμε να δούμε μήπως κατέβει το μωρό, γιατί ήταν λίγο ψηλά. Δεν είχε μπει καλά μες στη λεκάνη και…”

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Η γνωστή δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ πήγε το πρωί της Δευτέρας στο μαιευτήριο «Μητέρα» και γέννησε, με καισαρική τομή, ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο μαιευτήρας της, Παναγιώτης Σιδερωμένος, αποκάλυψε στο Happy Day όλες τις λεπτομέρειες…

«Ήταν λίγο συγκινημένη και ταλαιπωρημένη όταν μπήκαμε στο μαιευτήριο. Περιμέναμε να δούμε μήπως κατέβει το μωρό, γιατί ήταν λίγο ψηλά. Δεν είχε μπει καλά μες στη λεκάνη κι επειδή ήταν μεγάλο μωρό 3,5 κιλά, καταλαβαίνεται ότι είχε δυσκολίες. Γέννησε στις 36,5 εβδομάδες.

Ήρθε με τη μαμά της γιατί ο κ. Μπακογιάννης έλειπε. Περιμέναμε γύρω στις 4 με 5 ώρες πριν προχωρήσουμε σε καισαρική.

Κοιμόταν και γύρω στις 6:30 κατάλαβε ότι είχαν σπάσει τα νερά και με πήρε αμέσως τηλέφωνο. Όταν κάναμε την καισαρική και βγήκε το μωρό, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, της το δώσαμε στην αγκαλιά και θήλασε αμέσως.

Η κ. Μπακογιάννη ήταν τόσο ήρεμη κι ευτυχισμένη! Ώσπου να κάνουμε την καισαρική είχαμε και την κ. Μπακογιάννη στο δωμάτιο και μιλάγανε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2

Δείτε τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια της νέας τηλεοτπικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2 Επεισόδιο 1 «Σταυροδρόμια» Η δολοφονία της γυναίκας του, δώδεκα...