Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Η Άννα ένα βήμα πριν το θάνατο!

Ενώ η Αννα προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ του χωρισμού της από τον Αλεξ, ο Ορφέας όλο και τρελαίνεται και βάζει σκοπό να τη βγάλει από τη μέση. Τίποτα πια δεν μπορεί να τον σταματήσει, αφού δεν παραλείπει να λέει συνεχώς ότι, αφού η Αννα παράτησε τον άντρα της, σίγουρα με τον ίδιο τρόπο θα αφήσει και τον Αλεξ. 

Από τον ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ

Η Αννα προσπαθεί να συνέλθει μετά το χωρισμό της και η μόνη χαρά που παίρνει είναι η καλυτέρευση της υγείας της μητέρας της.
 Φυσικά, όλο αυτό το παρακολουθεί ο Τόνυ, ο οποίος επιδιώκει να βρίσκεται κοντά της έστω και τυχαία.
 Μάλιστα αρχίζει να της δείχνει σημάδια ότι έχει αλλάξει και έχει ωριμάσει πια, ώστε να κάνει την Αννα να αναθεωρήσει την άποψή της γι’ αυτόν και να τη φέρει πάλι κοντά του. 
Ωστόσο, οι αναμνήσεις της κοπέλας με τον Αλεξ την κάνουν να υποφέρει όλο και πιο πολύ για το χωρισμό τους, αλλά κάνει προσπάθειες να πατήσει στα πόδια της.
 Ετσι αφήνει χώρο στον Τόνυ να την πλησιάζει όλο και περισσότερο.
 Η αμηχανία που υπήρχε ανάμεσά τους σιγά-σιγά σταματάει και ο Τόνυ πιστεύει ότι είναι θέμα χρόνου να την καταφέρει να τα ξαναβρούν. 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Στο μεταξύ, η μητέρα της Αννας έχει αρχίσει τη λογοθεραπεία για να μπορέσει να μιλήσει, αλλά αυτό τρομοκρατεί τη Μαργκώ, η οποία φτάνει στα άκρα προσπαθώντας να βρει τρόπους ώστε να μην αφήσει την Αμαλία να συνέλθει και να κάνει αποκαλύψεις.
 Ετσι ένας άγνωστος άντρας μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο της Αμαλίας μέσα στη νύχτα με σκοπό να της κάνει κακό, αλλά δεν προλαβαίνει.
 Ο Θεοχάρης αντιλαμβάνεται αυτή την ενέργεια και αναστατωμένος αρχίζει να κάνει τις δικές του έρευνες, ξεκινώντας από τα προσωπικά πράγματα της Αμαλίας, τα οποία τόσο καιρό ήταν φυλαγμένα. 
Αυτό που θα βρει θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του. 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Την ίδια στιγμή, ο Ορφέας έχει διαπράξει ακόμα ένα έγκλημα, κάτι που αναστατώνει και πάλι την αστυνομία, αλλά αυτό που κάνει τους αστυνομικούς να τρελαθούν είναι ένα νέο email που τους στέλνει. 
Με λίγα λόγια, τους λέει ότι δεν πρόκειται ποτέ να τον βρουν και ότι θα συνεχίσει αυτό που κάνει. Και αυτή είναι η αλήθεια, αφού τώρα θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσει εναντίον της Αννας και σχεδιάζει με προσοχή την επόμενη κίνησή του. 
Η Αννα ήδη έχει αρχίσει να έρχεται κοντά με τον Τόνυ και μάλιστα συναντιούνται σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, όμως η κοπέλα δεν γνωρίζει ότι αυτές οι κινήσεις της τρελαίνουν ακόμα πιο πολύ τον Ορφέα και ότι τώρα πια έχει πάρει την απόφαση. 
Χωρίς να το καταλάβει η Αννα βρίσκεται στο στόχαστρο της δολοφονικής μανίας του Ορφέα.

Πηγή: tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ