Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Ο Άλεξ και πάλι στα δίχτυα της αστυνομίας!

Στο «Tατουάζ» βλέπουμε ότι ο ψυχοπαθής δολοφόνος εδώ και καιρό έχει βάλει στο στόχαστρο την Αννα. Παράλληλα με τη δράση του με άλλες γυναίκες, συγκεντρώνει συνεχώς στοιχεία για την κοπέλα μέχρι να βρει το στόχο του και δεν αργεί η στιγμή που θα… χτυπήσει! 

Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Η Αννα, της οποίας η ζωή θα μπει σε μεγάλο κίνδυνο από τον ψυχοπαθή δολοφόνο που την έχει βάλει στο στόχαστρο, αμέριμνη συνεχίζει να αντιμετωπίζει τις διάφορες καταστάσεις στη ζωή της. Πηγαίνει να δει για μια ακόμα φορά τη μητέρα της, η οποία έχει αρχίσει να συνέρχεται, ενώ έρχεται πιο κοντά και με τον Τόνυ, που της συμπαραστέκεται σε αυτό που περνάει, έχοντας όμως του δικούς του σκοπούς. 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Οπως θα δούμε όμως πολύ αργότερα, η κοπέλα δεν πρόκειται να γλιτώσει από τα χέρια του ανισόρροπου δολοφόνου. 
Θα έρθει η στιγμή σε ανύποπτο χρόνο όπου ο φονιάς θα βρει την ευκαιρία να της επιτεθεί. 
Η Αννα θα βρεθεί σε θανάσιμο κίνδυνο. 
Ολα θα γίνουν ξαφνικά, αλλά ο δολοφόνος δεν πρόκειται να καταφέρει αυτό που ζητά εδώ και πολύ καιρό, να δει την Αννα νεκρή. 
Η κοπέλα θα πέσει θύμα της μανίας και της διαστροφής του, αλλά δεν θα πεθάνει. 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Αννα θα πάθει πολύ μεγάλο κακό, αλλά θα γλιτώσει. 
Ωστόσο, τίποτα δεν θα είναι όπως πριν, αφού ο διεστραμμένος άντρας θα έχει κατορθώσει να της προξενήσει ανεπανόρθωτο κακό. 
Στα χέρια του θα υποφέρει και όλα όσα θα συμβούν θα στιγματίσουν τη ζωή της.
 Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Οχι μόνο όμως τη δική της, αφού ο πατέρας της ο Θεοχάρης θα βάλει σκοπό της ζωής του να βρει αυτόν τον «άνθρωπο» που έκανε τόσο κακό στην κόρη του. 
Ο πόλεμος και το ανελέητο κυνηγητό για εκδίκηση και δικαίωση θα είναι τεράστιος.
 Θα βγουν στην επιφάνεια πρόσωπα και γεγονότα που κανείς δεν περιμένει ότι μπορεί να συμβούν. Κι όμως, οι εκπλήξεις θα είναι μεγάλες.
 Πρόσωπα πέραν πάσης υποψίας θα ξεσκεπαστούν, ενώ άλλοι που φαντάζουν ένοχοι θα αποδειχθεί ότι τελικά δεν ήταν αυτό που έδειχναν.
 Οι ανατροπές μεγάλες, καθώς η στιγμή που θα βρεθεί η Αννα στα χέρια του δολοφόνου είναι κομβική για τη σειρά και την εξέλιξή της.
 Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…



Ο Αλεξ και πάλι στα δίχτυα της αστυνομίας

Μετά την ανακάλυψη με τις περίεργες κλήσεις και τα μηνύματα στο κινητό του Μανιατέα, η Τατιάνα αρχίζει να αμφιβάλει για την αθωότητα του Αλεξ. 
Η αστυνομικός είναι πολύ μπερδεμένη και αποφασίζει να μιλήσει στη Βέρα για τον Αλεξ.
 Οταν η Βέρα μαθαίνει ότι ο Αλεξ μάλλον έχει κάποια σχέση με το κύκλωμα σωματεμπορίας, τα χάνει και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. 
Στο μεταξύ, η αστυνομία βάζει ξανά στο στόχαστρο τον Αλεξ και πλέον τον θεωρεί ύποπτο για την παράνομη διακίνηση γυναικών, αλλά αυτή τη φορά δεν πάει στα τυφλά, καθώς οι ενδείξεις που έχει για την ενοχή του είναι πολύ ισχυρές. 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Την ίδια στιγμή, ένα θύμα αυτής της ιστορίας του trafficking, η Λιούμπα, μια αλλοδαπή κοπέλα, κατορθώνει να το σκάσει από το σπίτι που την έχουν φυλακισμένη. 
Η κοπέλα βρίσκει την ευκαιρία και ξεφεύγει από το φύλακα που την προσέχει και γεμάτη φόβο και αγωνία πηγαίνει απευθείας στην αστυνομία. 
Εκεί καταθέτει όλα όσα γνωρίζει και η αστυνομία πλέον έχει στην κατοχή της όλα τα στοιχεία που χρειάζεται και που αποδεικνύουν ότι ο Αλεξ συμμετείχε ενεργά στο κύκλωμα διακίνησης γυναικών. Ολα δυστυχώς είναι εις βάρος του και ο Αλεξ βρίσκεται για μια ακόμα φορά στα χέρια της αστυνομίας. 
Η Τατιάνα με τον Αυγέρη τον συλλαμβάνουν και τον ανακρίνουν σκληρά, μόνο που αυτή τη φορά φαίνεται ότι τον έχουν στριμώξει πολύ άγρια. 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Τι έχει συμβεί όμως; 
Ο Αλεξ είναι όντως μπλεγμένος, είναι στ’ αλήθεια ένοχος; 
Οι απειλές που δέχεται μέρες τώρα ο Αλεξ, μάλλον βγαίνουν πραγματικές.
 Είναι μπλεγμένος και το ξέρει και αν δεν θέλει να καταστραφεί θα πρέπει να δράσει άμεσα. 
Ετσι ο Αλεξ έρχεται αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα.
 Να υποκύψει στους εκβιασμούς ή να δώσει μάχη που δεν ξέρει ως πού μπορεί να φτάσει; 
Ο κλοιός όλο και στενεύει καθώς η αστυνομία, αφού δεν μπορεί να βγάλει άκρη με το κύκλωμα των σωματεμπόρων, στοχοποιεί όλο και περισσότερο τον Αλεξ, ο οποίος συνεχίζει να δέχεται αφόρητη πίεση από τον εκβιαστή, κάτι που τον φτάνει στα άκρα…

Πηγή: tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 148 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 148 Όσο παρατείνεται η παραμονή της Χάιδως στο μοναστήρι,...