Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνήγορος του Ακη: Μη διανοηθείτε κάποιοι να καταργήσετε το ΠΑΣΟΚ

Τα μαχαίρια έχουν βγει για τα καλά στην Κεντροαριστερά και η προεκλογική περίοδος φουντώνει μέρα με τη μέρα.

«Μη διανοηθείτε κάποιοι να καταργήσετε το ΠΑΣΟΚ» προειδοποιεί ο δικηγόρος Γιάννης Παγορόπουλος, συνήγορος του Ακη Τσοχατζόπουλου (και γιος του Δημήτρη Παγορόπουλου, ιστορικού προέδρου του Πειθαρχικού του ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου).

Ο κ. Παγορόπουλος προειδοποιεί τόσο τη σημερινή όσο και την αυριανή ηγεσία της ΔΗ.ΣΥ. ότι μία προσπάθεια κατάργησης του ΠΑΣΟΚ θα προκαλούσε αντιδράσεις. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις Καμίνη στο τηλεοπτικό ντιμπέιτ όπου ούτε λίγο ούτε πολύ μίλησε για κατάργηση του ΠΑΣΟΚ. Ο δήμαρχος Αθήνας αρχίζει και δημιουργεί κλαμπ φανατικών εχθρών στο ΠΑΣΟΚ, αφού δεν σταματάει τα αυτογκόλ….

Στη ΔΗ.ΣΥ., την ίδια ώρα, ψάχνουν να βρουν προέδρους εφορευτικών επιτροπών που δεν έχουν υπογράψει για κάποιον υποψήφιο, ενώ το μήλον της Εριδος έγινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού η αντιπαράθεση μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία της ΔΗ.ΣΥ. επικεντρώνεται στη μελλοντική κυβερνητική συνεργασία με τη Ν.Δ. Ο Γιάννης Ραγκούσης επιτέθηκε με σφοδρότητα στη Φώφη Γεννηματά λέγοντας ότι δεν μιλά ξεκάθαρα και υπονοεί ότι θα συνεργαστεί με τη Ν.Δ. μετά τις εκλογές.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από τις Βρυξέλλες στην προσύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος δήλωσε για να ξορκίσει και τον εφιάλτη του Κυρ. Μητσοτάκη: «Με καθαρές κουβέντες, μέτωπα με τον λαϊκισμό κάθε μορφής και καθαρές τις διάφορες μας με τη Δεξιά και τις συντηρητικές πολιτικές της λιτότητας, αυτές στις οποίες χθες εδώ στις Βρυξέλλες ορκίστηκε πίστη ο κ. Μητσοτάκης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Ο Τζώρτζης στο καφενείο του Γιώτη προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τη Ζωή....