Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: Ξύλο για χάρη της Ζωής – Στα χέρια Παύλος & Μάκης

O Mάκης δεν μπορεί να δεχθεί την απόφαση της Ζωής να μην είναι μαζί και ψάχνει να βρει το λόγο που εκείνη συστηματικά αρνείται τις προτάσεις γάμου που της κάνει… Και η Ζωή του τον δίνει απλόχερα όταν τη βρίσκει έξω από την εταιρεία να μιλά με τον Παύλο…

Από την Τίνα Μεσσαροπούλου
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Ο Μάκης, που εξ αρχής έχει πρόβλημα μαζί του και τον ζηλεύει, δεν χάνει ευκαιρία και βλέποντάς τους μαζί γίνεται πυρ και μανία. Για αρκετή ώρα τους παρακολουθεί κρυμμένος να τα λένε, ενώ ο Παύλος της προτείνει να βγουν το βράδυ έξω να την κεράσει ποτό. Εκείνη αν και αρνείται, του υπόσχεται πως θα το κάνουν κάποια άλλη φορά γιατί την περιμένουν στο σπίτι. Ο Μάκης στο μεταξύ γίνεται θηρίο ανήμερο ακούγοντας το διάλογό τους. 
Tους παρακολουθεί σε έξαψη. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος γυρίζει και πιάνει από τη μέση τη Ζωή για να προχωρήσουν. Ο Μάκης θολώνει. Ορμά κατά πάνω στον Παύλο. 
Ασ’ την ήσυχη επιτέλους, ρε», του λέει ο Μάκης σε έντονο ύφος. Η Ζωή μένει να τους κοιτά άναυδη. Ο Μάκης του σκάει μια γερή γροθιά. Η Ζωή από την άλλη δεν ξέρει πώς να αντιδράσει.
 Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Ο Μάκης συνεχίζει να τον προκαλεί με κινήσεις καράτε, αλλά ο Παύλος ακούγοντας τα σπαρακτικά λόγια της Ζωής αποφασίζει να δώσει τόπο στην οργή και να μην τον προκαλέσει άλλο. 
Ο Μάκης όμως βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και δεν είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει. «Γι’ αυτόν με χώρισες; Λέγε! Γι’ αυτόν εδώ τον “πουθενά”;», λέει απευθυνόμενος στη Ζωή. «Μάκη, ακούς τι λες; Τι είναι αυτά που λες;», τον ρωτάει απορημένη. «Ξέρω πολύ καλά τι λέω! Το ’χα καταλάβει από τότε που σας είδα μαζί στο μπαρ.
 Δεν είδα λες ότι κάτι τρέχει μεταξύ σας;», συνεχίζει ο Μάκης. «Δεν το πιστεύω! Τα ’χει χάσει τελείως ο άνθρωπος! Θα έπρεπε να ντρέπεσαι», του λέει εκείνη. «Εγώ η εσύ; Που σε χουφτώνει!, συνεχίζει αυτός. 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Ο Παύλος δεν μπορεί και επεμβαίνει: «Ποιος τη χούφτωσε, ρε; Εχεις παραισθήσεις;». 
«Είχες βάλει το χέρι σου στη μέση της…», επιμένει έξαλλος.
 «Μάκη, σύνελθε! Ισα που με ακούμπησε! Δεν είμαι ερωτευμένη μαζί σου. Χώνεψέ το επιτέλους!», του απαντάει η Ζωή κατηγορηματικά.
 «Ναι, γιατί είσαι ερωτευμένη με αυτόν τον… τον… τον…», της λέει. 
«Εχεις σαλτάρει, αγόρι μου; Με κανέναν δεν είμαι ερωτευμένη. Ούτε με σένα. Ποτέ δεν ήμουν. Αυτό ήταν το πρόβλημα. Γι’ αυτό χωρίσαμε…», του δηλώνει εκείνη πριν προλάβει να τελειώσει.
Πηγή: www.tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ