Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις του Φθινοπώρου από τον Κώστα Λεφάκη!

Η αρχή μίας νέας εποχής είναι εδώ και καθώς τα φύλλα έχουν αρχίσει να πέφτουν και τα πρωτοβρόχια έχουν κάνει ήδη το ξεκίνημά τους, όλοι μας έχουμε την ίδια απορία «Πώς θα κλείσει αυτή η χρονιά; Ποιες θα είναι οι εξελίξεις του φετινού φθινοπώρου»;

Ο Κώστας Λεφάκης πιστός όπως πάντα στην αστρολογική ενημέρωση όλων μας, μας δίνει τις τρίμηνες αστρολογικές του προβλέψεις ως και τις 21 Δεκεμβρίου 2017. Διαβάστε παρακάτω…

Διάβασε το ζώδιο σου και μάθε όλα τα βασικά σημεία που θα σε απασχολήσουν το φετινό φθινόπωρο!

Κριός

Το φθινόπωρο είναι σημαντικό για τις επαγγελματικές σας αποφάσεις, αλλά και παραπλανητικός στις εξελίξεις της καθημερινότητας ως προς αυτό το θέμα. Ο Οκτώβρης, με την είσοδο του Δία στον Σκορπιό σας αναγκάζει να τηρήσετε υποσχέσεις, αλλά και να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας.

Αισθηματικά ο μήνας έχει πίεση από τον σύντροφο, ενώ για τους ελεύθερους, φαίνεται πως θα σας απασχολήσει μια ιδιαίτερη περίπτωση. Φροντίστε να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας και να μην απομακρύνεστε από το στόχο σας για χάρη μιας παρόρμησης ή κάποιας απογοήτευσης. Ο Νοέμβρηςσας δυσκολεύει αρκετά σε πρακτικά θέματα, αλλά θα καταφέρετε να τα ξεπεράσετε χωρίς μεγάλες απώλειες και χωρίς να χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλο σας το δυναμικό.

Ταύρος

Το φθινόπωρο σας βοηθά να βάλετε σε τάξη ότι έριξε κάτω το καλοκαίρι που πέρασε, ιδιαίτερα όμως ο Αύγουστος των εκλείψεων. Αισθητή θα είναι η αποκατάσταση σχέσεων με τους δικούς σας.

Όσοι θέλετε να μετακομίσετε ή να βελτιώσετε τις συνθήκες του στενού περιβάλλοντος μπορείτε τώρα να το κάνετε. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτώβρη προβλέπεται πιο ευεργετικό και περισσότερο παραγωγικό. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας σε ότι επιχειρήσετε, αναζητήστε λύσεις στις κατάλληλες πόρτες και ανταποκριθείτε ανάλογα στην προσφορά ή στην αγάπη κάποιου ανθρώπου.

Προσέξτε κάποιες τυπικές λεπτομέρειες στη δουλειά σας τον Νοέμβριο και μην ξεπερνάτε τα όρια αντοχής σας, αν χρειαστεί να παλέψετε για κάποιο σκοπό.

Δίδυμος

Το φθινόπωρο, χωρίς να είναι ένα δυσάρεστο διάστημα, είναι αγωνιστικό. Ο Άρης ενεργοποιεί ακόμα μια φορά, εμπόδια, διαφωνίες και κάποιες καθυστερήσεις. Το στενό περιβάλλον θα σας πιέσει για πολλά πράγματα που του οφείλετε. Ο αισθηματικός τομέας παραμένει αβέβαιος για τον Οκτώβριο και λίγο παγωμένος ενώ οι στόχοι στη δουλειά σας, εξακολουθούν να είναι ανέφικτοι. Ο Ερμής όμως και η Αφροδίτη, θα σας βοηθήσουν σταδιακά, να τα βγάλετε εις πέρας. Ίσως είναι το τελευταίο στάδιο δυσκολιών που ξεκίνησαν από την αρχή του 2015 και που σύντομα, με την αυτή του Νοεμβρίου , θα τύχετε μιας δικαίωσης και μιας ανακούφισης.

Καρκίνος

Είναι τώρα που πρέπει να αξιοποιήσετε την κινητικότητα, τις μετακινήσεις και τον βομβαρδισμό από διάφορες εντυπώσεις. Πρέπει να είστε μεθοδικοί και οργανωμένοι για να αξιοποιήσετε ευκαιρίες και να αποφύγετε ατυχήματα. Μετά τις 10 του Οκτώβρη οι καθυστερήσεις υποχωρούν και κυρίως το τελευταίο δεκαήμερο επισπεύδει τις λύσεις εκείνων των προβλημάτων που εκκρεμούν εδώ και αρκετό καιρό. Φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και αποφύγετε ασυνέπειες, ψευδαισθήσεις και δικαιολογημένες αποδράσεις τον Νοέμβριο. Συναισθηματικά η κατάσταση είναι ενδιαφέρουσα αλλά και άλλο τόσο ρευστή.

Λέων

Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου έδωσε σημάδια βελτίωσης της επαγγελματικής σας ζωής, ενώ σας βοήθησε να τοποθετηθείτε σωστά απέναντι σε κάποιο σημαντικό οικονομικό ζήτημα. Όσοι περάσατε δύσκολες μέρες, αρχίζετε τον Οκτώβριο, να συνέρχεστε σταδιακά. Το οικονομικό συνεχίζει να σας απασχολεί και μάλιστα ενοχλητικά, ή απαισιόδοξα. Ακόμη και όσοι δεν έχετε τέτοια προβλήματα, η ροή των συμπτώσεων αυτόν τον μήνα, θα τα προκαλέσει. Φανείτε ψύχραιμοι στην αντιμετώπισή των οικογενειακών θεμάτων που θα προκύψουν τον Νοέμβρη καθώς, παρά τις δυσκολίες ή τα δράματα που περάσατε, ο έρωτας και η αγάπη παραμένουν διακριτικοί σύμμαχοι στο πλευρό σας.

Παρθένος

Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου έδωσε πολλές αφορμές για βελτίωση της προσωπικής και αισθηματικής σας ζωής.Οι συγκυρίες του Οκτώβρη που ακολουθεί, θα δημιουργήσουν στενές προσεγγίσεις και θα γίνουν αφορμή να κάνετε καινούρια ξεκινήματα. Η πορεία τους είναι ενδιαφέρουσα αλλά όχι ήρεμη. Τον Νοέμβρη επιστρατεύστε την μεθοδικότητα του χαρακτήρα σας, προνοήστε στη διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε να εκτεθείτε με δηλώσεις και κριτικές πάσης φύσεως. Κάτι αλλάζει αισθητά στη ζωή σας τώρα, ενώ ραγδαίες προβλέπονται και οι εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή.

Ζυγός

Το διάστημα αυτό είναι λίγο άχαρο και μεταβατικό καθώς μετά τον Σεπτέμβρη είστε αναγκασμένοι να σοβαρευτείτε αρκετά και να δώσετε προτεραιότητα στις πρακτικές σας ανάγκες. Ο Οκτώβρης και η περίοδος των γενεθλίων σας είναι διάστημα ανήσυχο και καταναλωτικό. Η μετακίνηση του Δία στον Σκορπιό επισπεύδει τις εξελίξεις στον εργασιακό χώρο και βγάζει από το παρασκήνιο στην επιφάνεια, ότι είχε συγκεντρωθεί από μόνο του, ή ότι είχατε βάλει εκεί, εσείς. Όσον αφορά στον Νοέμβρη πρέπει να μείνετε περισσότερο ρεαλιστές, να ακολουθήσετε δοκιμασμένες συνταγές και τακτικές προκειμένου να φέρετε εις πέρας δουλειές και υποχρεώσεις. Ο σκοπός είναι να μην κάνετε λάθη επιλογής και να μην εγκαταλείψετε κάτι που θεωρείτε ακατάλληλο, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι.

Σκορπιός

Η περίοδος του Φθινοπώρου είναι σημαντική για εσάς και αρκετά κατάλληλη για την υλοποίηση μερικών από τα βασικά σας σχέδια. Όσοι υποστήκατε παράπλευρες απώλειες τον Σεπτέμβρη, ο Οκτώβρης θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να τις αντικαταστήσετε. Ο Δίας στο ζώδιό σας φέρνει αλλαγές στην καθημερινότητα, στις σκοπιμότητες, στις μεθόδους εργασίας, ακόμα και στο ωράριό σας. Ο Νοέμβρης βοηθά αρκετά τα θέματα της καριέρας και της συντήρησης της δουλειάς σας. Νομικές και οικονομικές διευθετήσεις πρέπει να μπουν σε νέα πορεία και σε καινούριες τακτικές. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας φροντίστε να μην το παραμελείτε.

Τοξότης

Είστε θιασώτες των αλλαγών και το Φθινόπωρο αυτό φαίνεται να βρίθει από τέτοιες. Ο Σεπτέμβρης σας βοήθησε να ξεκουραστείτε και σας χάρισε μια δόση αισιοδοξίας όσον αφορά στις δουλειές και στην τακτοποίηση κάποιων ζητημάτων πρακτικής φύσης. Όπως και τα υπόλοιπα ευμετάβλητα ζώδια περνάτε την τελευταία φάση των δυσκολιών, από τις αρχές του 2015. Ο Οκτώβρης, είτε επεισοδιακά, είτε δύσκολα, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε όλα τα θέματα που σας απασχολούν, τα οποία παίρνουν το δρόμο που χρειάζονται για την τελική τους τακτοποίηση. Ο Νοέμβρης είναι κομβικό σημείο στο χρόνο, όχι για να πάρετε αποφάσεις, αλλά για να κάνετε ανασυντάξεις του χρόνου και των δραστηριοτήτων σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες σε σχέσεις, υποστηρίξτε τις επιθυμίες σας, εκφράστε άφοβα την ερωτική σας λίμπιντο, ανανεωθείτε και αναγεννηθείτε!

Αιγόκερος

Μετά τον έντονο σε κάποιες μορφές Σεπτέμβριο, το Φθινόπωρο φαίνεται να εξελίσσεται περισσότερο αρμονικά, οδηγώντας τα πράγματα εκεί που εσείς θέλετε. Η καθημερινότητα θα παραμείνει έντονη και κουραστική, αλλά θα αισθανθείτε μεγάλη ανακούφιση τον Οκτώβρη από την αποδοχή και την υπεράσπιση που θα τύχουν οι θέσεις και οι απόψεις σας. Η διάθεση και οι επιδόσεις σας σε όλους τους τομείς βελτιώνονται τον Νοέμβρη . Κατάλληλη επίσης είναι η εποχή για εμπορικές συμφωνίες, για ξεκίνημα νέων δραστηριοτήτων, για νομικές διευθετήσεις και για καινούριες επιλογές στις σπουδές σας. Ταξίδια στο εξωτερικό ευνοούνται επίσης, όπως και γνωριμίες με ανθρώπους που έρχονται από μακριά.

Υδροχόος

Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου σας απασχόλησε με αρκετές αντιξοότητες και τα γεγονότα του θα αναμοχλεύσουν συχνά στο μέλλον τα συναισθήματά σας. Τον Οκτώβρη θα σας απασχολήσουν τα θέματα εργασίας, όπως και οι εξελίξεις των οικονομικών σας. Αν έχετε παγιδευτεί κάπου, κάντε υπομονή, γιατί, κάποια γεγονότα και κάποιος άνθρωπος θα συμβάλλουν ώστε να απεγκλωβιστείτε. Αν δεν είστε ακόμα σίγουροι για κάτι, αφήστε τον Νοέμβρη να σας οδηγήσει εκείνος στις αποφάσεις που θέλετε να πάρετε. Ωστόσο στον αισθηματικό τομέα, ο ορίζοντας είναι ανοιχτός και πολλά θα κριθούν από τη σωστή σας κρίση.

Ιχθύς

Είστε οι τελευταίοι της ομάδας των μεταβλητών που θα εισπράξετε για μια και τελευταία φορά την επίδραση κάποιων δυσκολιών. Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου ήταν μάλλον ενοχλητικός όσον αφορά στις αποφάσεις και στις καταστάσεις που αντιμετωπίσατε. Αισθηματικά ενδιαφέροντα και κοινωνικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν αρκετά τον Οκτώβρη. Αφήστε το Δία από τη νέα του θέση στον Σκορπιό να δείξει καλύτερα τις προθέσεις των άλλων και μην καταλήγετε σε συμπεράσματα ή αποφάσεις πριν το τέλος του μήνα. Ο Νοέμβρης σας καλεί να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας στον επαγγελματικό τομέα. Παλέψτε για να εμποδίσετε τους αντιπάλους σας, διαφυλάξτε τα κεκτημένα σας και γίνετε περισσότερο επινοητικοί σε ώρα ανάγκης, προκειμένου να αποφύγετε συνέπειες από τις πράξεις των άλλων.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ